3,20/3,25 araligina oturur sa iyi bari daha inmese,
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3,20/3,25 araligina oturur sa iyi bari daha inmese,
Sürekli düşen hisse yapmışlar.
Bu sene temettu vermiyormus, kari olaganustu yedeklere aktaracaklarmis.
Sent from my iPhone using hisse.net
Kapa düştümü haberi?
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/675741
Sağol ozanz.Hayırlısı.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana gore farketmez. Suanki is alani zaten kisitli ki. Hatta bana gore temettu dagitmamalari guzel. Daha onemlisi gecen bir haber okumustum mobil alaninda arayislarimiz var diyordu patron despec icin. Eger oyle olursa daha iyi olur bence satis artar kar artar .
Bencede dagitmamslari olumlu,zaten temettu versede zaten bürüt olarak fiyattan düşüyor,
Sirketin finans olarak guclenmesi güzel,
20 milyon gecmisyil kari var ,bu senede 10/14 milyon arasi para kazansa 30/34 milyon para,
Sirketin piyasa degeri 69 milyon komedi,
Batan despc in mallari bunlar,
Tutar seneye birde yeni kulvarlar acar,
350 /400 milyon cirolara ulasir,
E o zaman fiyatt 6 tl olur,Aaaa despc 3 liraydi ne zaman geldi buralara der insanlar,
Önsezi onemlii,
Ytd,
Buralarda tutundu,
İlk hedef 3,20 üstü,
Kimsecikler yok sanirim,
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Bu ne baskidir bu,
Yazik erol bey,
Ortakla problem var sanirim
Her seçim zamanı baskı, reklam, promosyon, ulaştırma sektörlerinin kar patlaması yaptığı dönemdir, unutulmamalı, bence...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim artisi var dikkat!!!!
Az kaldi,bakalim cok az
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok guzel bilanço ,bakalim nasil tepki verecek
tüm despeç ci kardeşlerimin berat kandilini tebrik eder .yüce mevlamdan nicelerini nasip ederim.....ALLAHa emanet olun geceniz mubarek olsun......
Sayin Cumba bilanço ne kadar gelmiş ben bulamadim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cirodacok ciddi artış var,
Net karinida %30artirmis,
2.çeyrek de devam edebilir,
https://b.piclect.com/o180510_90d67.jpg
quote yaptım ama tekrar yazamazdım.
Umarım gelecek sene temettü verir. Temettü vermeyince şirketin ne yaptığı konusunda güven oluşmuyor. Bir seferliğe mahsus vermesin ama bunu alışkanlık haline getirirse hiç hoş olmaz.Temettünün yatırımcı üzerinde psikolojik etkisi büyük.
Erol Bilecik Bey ayda 80.000 TL net maaş alsın siz de temettü bekleyin. Senede 1.000.000 TL'den fazla yapar bu para, artarsa alırsınız temettüyü.
İnanmayan son genel kurulun toplantı tutanaklarını açıp okuyabilir. Bu saatten sonra DESPC'le işim kalmaz, kalanlar patron maaşını ödemeye devam etsin
Degisen bisey var,güvensizlik
İlk defa temettü vermedi
Yazık,benimde guvenim kalmadi
Verdim alsin hayrini görsün,erol beyimiz,
Hesapta guvenilir grup,
Güven duygusu yıkılmaya görsün...
Yılların DESPC nin düşürüldüğü rezil duruma bakın...
Buraya kadarmış, alan hayrını görsün...
Arkadaşlar bu şirketin döviz fazlası hakkında bilgisi olan var mı? Geçen senenin verilerine göre 36.5 milyon TL kadardı. Son durum nedir acaba? Bir de bu döviz fazlası yüzde kaçını oluşturuyor merak ettim.
Doviz pozisyonuna bakan kim,rezillik,arti piyasada %3,5 eksi
Maliyetin dolar üzerinden olması hisse üzerinde bu günlerde baskı sebebi oluyor...Doların sert yükselişinde bu hisse bu hareketleri yapıyor.Hop yukarı Hop aşağı dolar fiyatı sabitlenmeden, her yükselişte - görmeye devam edeceğiz gibi
Bence iyi bi araştırın,tl ve birkac para birumi haric dolar karsisinda deger kaybeden ulke yok,
Ekonomisi olmayan moldova ley i bile tl karsisinda son 2 senede %75 deger kazanmış,çünkü guven var, guven bile tek basina yeterli oluyor
Merhaba arkadaşlar. Sizce 2.60-lar dip midir yoksa dibin dibi var mi? Gelen itibariyle hisse ile ilgili dusuncelerinizi paylaşa bilir misiniz? Saygılar
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru tespit , cuma günü 2.60-63 arasında bekleyen alışların çoğu benimdi, Birileri index grubunda hisselerde kol kesiyor , şirketin faaliyetlerinde hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum , 2.60 a kadar verenin malına haftaya da alıcıyım , vermek isteyene duyurulur.2.60 stop grafikte çok doğru ama bana verirlerse 60 ın altına tahtayı basmam , uzun vadede bu fiyatların zarar edeceğini hiç sanmıyorum.
Ytd değildir.
Çok haklısınız ben de 2.65'ten aldım biraz bakalım. Endeks bozarsa hacimsiz basarlar belki ama öyle düşük hacimlerde alsan alamazsın, satmaya kalksan satamazsın. Psikoloji bozan rakamlar görürsün yalnızca. 2.80-2.90 civarlarında saatlikte düşen kanal üst bant direnci var. Burayı hacimli kırıp tekrar bu çizgiden onay alırsa sırayla 3 (psikolojik direnç), 3.24, 3.43 ve 3.70 dirençleri var. Allah herkese gönlünce versin, bol kazançlar...
Kademeli alımlara devam...
Hadi bakalım DESPACITO az daha gelcen mi aşağılara. Aheste aheste gel bekliyorum.
Pala 2.61'e değdirip korkutur gibi yapıyor. Verenin malını her türlü alırım, pala buna sen de dahilsin canım.