Nasrettin Hoca Derimod a bir maya çalsın göl yoğurt olamadı ama belki Derimod a birşeyler olur :yahoo:
Printable View
Nasrettin Hoca Derimod a bir maya çalsın göl yoğurt olamadı ama belki Derimod a birşeyler olur :yahoo:
patron kayitli sermayeyi 27 milyon yapti.
esas sermaye 5.4 milyon
olasi bir sermaye artirimi icin patron bey 12 liralar civarina atmak zorunda...
bunu da el mecbur yapacak sanirim:)
Vay acemsah bey güzel hisse 7.90 1.000 lot alış koydum yarisi geld
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
guzel hissedir... bedavadan az pahali:)
Ek 13060
Sayın acemşah üstadım , engin bilgilerinizle emin adımlarla ilerliyoruz.size birşey sormak istiyorum müsadenizle.hisse fiyatını 12 liraya çıkarmadı gerekir diye anladım, kayıtlı sermayeyi yükseltiği için , hesaplamasını nasıl yapıyoruz.acabaartırılan sermaye kaydının kısmını lot sayısına bölüyoruz.öyleyse 14, 40 çıkıyor.bir de yıllardır merak ettiğim bir konu var araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım .yardımcı olursanız çok sevinirim.lot alırken birileri sürekli 3 er lot 5 er lot 10 ar lot 25 er lot 1 er lot bunungibi rakamlarla alış yapıyorlar.muhakkak bu bana göre mesaj verme tekniği galiba, ama çözemiyorum neden böyle alım emri verirki , !!!!!?bir manası var ama bulamadım eğet bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim yada bilgi alabikeceğim bir kitap varsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim .tel 05545391649 mesajlada bilgi verebilirsiniz sevgiler saygılar
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye artisi sonrasi bolunurken 2 tl uzerinde olmasi lazim...
kim ne alir nasil alir sinyal midir bilmiyorum
ama hizli al satci asuzudan bosalan bir guruh buraya dogru geliyor..
10 uzerine atabilirseler memnun olurum.:)
http://www.bloomberght.com/haberler/...mina-duzenleme
-Bedelli'den gelen paranın hesabı verilecek-
Payları Borsa'da işlem gören ortaklıklar tarafından yapılacak nakit sermaye artırımlarında, sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin olarak bir rapor hazırlanması ve kamuya açıklanması zorunlu hale getirildi. Sermaye artırımından elde edilen fonların raporda ve izahnamede belirtilen esaslara uygun bir şekilde kullanılıp kullanılmadığına ilişkin olarak ise, sermaye artırımının tamamlanmasından itibaren ara dönem dahil olmak üzere iki finansal tablo dönemi boyunca kamuya açıklanan finansal tablolarının ilanını takip eden on iş günü içinde bir rapor hazırlanması ve söz konusu raporun ortaklığın internet sitesinde ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanması Kurul tarafından karara bağlandı.
-Bedelsiz bölünmeye 2 liralık hisse fiyat sınırı-
Kurul halka açık ortaklıkların bedelsiz sermaye artırımları ilgili olarak da bazı değişikliklere gitti. Kurul, dönem karı hariç iç kaynaklarının sermayeye eklemesi durumunda, sermaye artırım kararının kamuya açıklanmasından önceki otuz gün içinde Borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması dikkate alınarak yapılacak hesaplama sonucunda payların düzeltilmiş borsa fiyatının iki liranın altına düşecek olması durumunda, sermaye artırımı başvuruları Kurulca işleme alınmayacağını bildirdi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
2016 ve 2017 yıllarında 7.xx li seviyelerden kapanış yapmış
2018 başlangıcı 7.xx li seviyelerde devam ediyor
bu dönemde senet gayrimenkul altın vs... ekonomik değerlerdeki artışlara bakıyorum, birde buna bakıyorum tuhafıma gidiyor
cirosuna geçmiş yıl karlarına marka değerine Halka acıklık oranına bakıyorum tuhafıma gidiyor
Yatırım tavsiyesi değildir.
derimodun sermaye hakikaten düşük kalmış. kayıtlı arttığına göre sırasını bekliyor..yanılmıyorsam bunların da yeri zeytinburnu cıvarıydı.. bunların yeride değerleme yapılsa 200 trilyon çıkarmı acaba..arsasıyla beraber..öyle olursa burdan çok ekmek çıkar..
Bu haliyle para etmiyor..
ancak pazarlama ile birlesme olursa o rakamdan cok daha fazla eder.
2012 de fonlar birlesik derimoda 200 milyon dolar civarinda deger uzerinde ortaklik teklifi verdiler ancak patron bu rakama bile begenmedigi icin birlesmeyi yapmadi ve borlesme olmayincada fonlar vazgecmisti..
simdi onunde bir zorunluluk gibi duruyor birlesme olayi...
Sn. Acemşah hangi hisseyi söylediyse hep kazandım. Derimod diyorsa mutlaka dediği olacaktır. Bilgisine tecrübesine saygım sonsuz.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Mayis 2016 ortasında yanılmıyorsam 10 lu rakamları görmüş....borsa 78 binli seviyelerdeymis
Şimdi 118 binleri gördü ...
7.86 dan giriş yaptım bugün.
İnşallah uğurlu gelirim ortaklar.
Selamlar ve Saygılar :)
oraya gitmeyin giden geri gelmedi!!!
ne guzel ucuz ucuz aliyorduk....
tavan olsun istemem...
lakin olacagi varsada hayir demem...:)...!
Harbiden ya daha yeni alıma başladım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi artık başla bakalım motor çok ısınmış
adam doğruyor aradakileri sonra tek tuş yukarı
880 20 binliği koydu radar durdurdu:)
Devre kesici haberi düştüğüne sevindim.. hissede hareket var😁😁😁
Acemşah amacın ne mal pazarlamak ne dalavere Allah sizler gibi dürüst adamların yokluğunu vermesin
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam gibi adam afyondan mutlu gayrımenkuden cok iyi bilirim birde carfurdan allah her daim işlerini rast getirsin acemsah ustadım
Aga seni her yerde görüyorum. Hareket nerde bereket orda sasada da beraberdik sizlerde sağ olun
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uyuyan dev uyandı acemşah bey ne güzel dün topluyordum bu hareketi kim çizdi acabe
adam öğleden önce tavan yapacak belli
9,50 den şimdilik bay bay bakalım ne oluyor
9 daki direnç cok onemlidir.. uzeri tutunup tutunmayacaginin gormemiz gerekir
Bir tur daha binsek mi ki?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...adf01656b2.jpg
8.80 günlük uzun düşen orayı kırınca hızlandı onay aramalı
üstelik erken kırdı zamanı VARDI
8,80 deysin bakalım niyetini anlarız
en güzel tarafi sermaye düşük bakın intem aynı bu tavanda
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acemşah gözlerinden öperim üstat tebrik ederim beni bul yiğidim seninle güzel işler yapalım
akşam ne dedim, Acemşah diyorsa gerisi teferruat.