seçilirsem iyi para koyacağım diyor
Printable View
seçilirsem iyi para koyacağım diyor
Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında seçim kazanmanın çok çok zor olacağını düşünüyorum başkanım ..
Kuyt’in jübilesinden :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...09c8513c34.jpg
BU DEFA ALİ koç kazanır
Jübilesine Gökhan Gönül Ve Caner Erkin'i Çağırmayan Dirk Kuyt : Fenerbahçe'li Arkadaşlarımı Çağırdım. Webo, Selçuk Ve Volkan Fenerbahçe'li. Bazı Güzellikler Vardır Kolay Kolay Bırakılmaz Bırakılsa Bile Kalp Halen Orada Atar. Kalbi Halen Fenerbahçe'de Atmayan Futbolcuları Çağırmam Doğru Olmazdı !
Adamsın Kuyt !
Aziz Yıldırım, 'Tekrar başkan seçilirseniz...' şeklinde başlayan soruya "Başkan seçileceğim, rahat ol! Öyle 'Seçilirseniz, meçilirseniz' yok. Rahat olun" diye cevap verdi.
Fenerbahçe Doğuş 86 Banvit 81
Yâri final serisinde 1-0 öne geçiyoruz .
Çok çok zorlandık ama Sloukas’in son dakikada ki Harika basketleriyle kazanmayı bildik .
ali koç bu akşam trt de
Fenerbahçe Doğuş 80 Banvit 80 maç uzatmaya gidiyor .. son 27 saniyeye 3 sayıda geride girdiğimiz maç uzatmaya gidiyor z Banvit iki mactada kök söktürdü.
Çok fena maç oluyor
:halay:FENER BAHÇE:halay:
98-93
MAÇ SONUCU | Fenerbahçe Doğuş 98-93 Banvit
Zeljko Obradovic: "Milyonlarca taraftarımız var ama neredeler? Belki de takımdan ya da koçtan memnun değiller? Sorun da buysa biz her şeye açığız. Bunun çözümü çok kolay."
Hoca ayrılıktan ilk kez bahsetti ..
Daha öncede bahsetmişti sene sonu dediydi
Ali Koç: “Kulağımıza Doğuş Grubu'nun sponsorluktan çekileceği söylentileri geliyor. Doğru olmamasını dilerdim ancak maalesef doğruluk payı çok fazla."
Aziz Yildirim adaylıktan çekilir mi acaba ?
aziz yıldırım ALi Koç konuşurken telefonla konuşuyor ayıp
Ali Koç veriyor ayarı,
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
ya kongrede Ali KOç gibi bir adam azz yıldırım gibi biriyle karşılaştırılıyor
delegeye hangisi iyi diye saçma bi seçim sunuluyor
bu adam başkan seçilirse3 yıl boyunca taraftarlığımı askıya alacağım 3 şampiyonluk alsakta 3 lig düşssekte yakışmadı bu tavır
Ayıp ediyor yahu, CB gibi bir tavrı, umarım bu da öbürü de gider ruhumun rahatlar umarım.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
bu giderse ötekide gidecek
Tam teneke bu adam yahu
Alı Koç : Sayın Başkan okadar kolay yalan söyleyebiliyorsunuz ki şaşırıyorum ve çok üzülüyorum .
Ali koç'un bu kadar çapsız olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşırttı beni
10 dakikadır dinliyorum, kaydadeğer hiçbir şey demedi daha
Başlığa mesaj yazmayan siz çıkıp Fenerbahçe Başkan adayına çapsız diyorsunuz .. .. Sonra ne var burada diyorsunuz .. Fenerbahçeli olmadığın icin nihayetinde bir spor kulübü başkanını seçiyor diyorsunuz sizden de bunu anlamanızı beklemiyorum zaten ama hala saygısızlık yapıp kendiniz çalıp kendiniz oynamayasınız gibi basit sözler ediyorsunuz . Sizin burada yazmış olmanız buradaki Fenerbahçelilere bir fayda sağlamıyor sizin burnunuz kaf dağında ama bize sökmez .Daha Alı Koç’un 2.kez geldiğini Aziz başkana cevap verdiğini anlamayıp 10 dakikadır birşey söylemedi diyorsunuz adam önce söyleyeceğini çıktı söyledi .. Sizde huy herhal bilmediği herseyi çok biliyormuş gibi davranmak .. Yönetim eskiden taraftarı olduğunuz başlığa mesaj atmaya izin veriyordu bundan vazgeçti .. Keske vazgeçmeseymiş ..