Bize dusen beklemek artik onlar dusunsun zaten 3 aydir bekliyoruz 3 yil daha bekleriz ytddddddd
Printable View
Bize dusen beklemek artik onlar dusunsun zaten 3 aydir bekliyoruz 3 yil daha bekleriz ytddddddd
Vaktim var sonsuza kadar bekleyebilirim....Yeni stat bekler...UEFA bekler..Takım bekler...bekler de bekler..
Katarlilar beklemez enazindan ytdddddd
Arkadaşlar bugünün takaslarını ve genel takas dökümlerini paylaşırsanız seviniriz.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katarlıların haberini veya linkini paylaşabilecek var mı? yada el cezire de izleyen? yok neden çünkü Balooonnn
ilerde olabilir mi olabilir ama bu seferki balooonnn....
biz burdaydık, burda olacağız ama ya siz (yeniler) ne yapacaksınız? umarım üzülmezsiniz...
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katarlıların verecegı paradan daha çok kazandılar 2-3 gunde alsatlarla...olay bu....
http://imageturko.com/?di=VI9R
İnfo tahtayı dağıtmış.Toplam takasıda eksi 230 bin lotlara gelmiş.Ya başkasının malını satmış ve virman yapacak ya da açık yapmış..
Dün alanlar bugün satışa geçmiş.Dün satanlarda ufaktan destek atmış..
Haber yalan çıksa bile tamamı 500 milyon dolar edecek bir kulüp var ortada.Kaldı ki katarlılar boş durmayacak gibi duruyor...
Haber ve sonrası hisse hareketleri sert yukarı ve gerisin geriye düşüş mal çıkışı olarak görülebilir.Ama takaslarda bariz satan yok..
Haberin rüzgarı 1 gün sürdü.Gerisi gelmedi.Tspor dan bir demeç gelse fena olmazdı.Bizde duyduk falan deseler bari haberin doğruluğunu anlardık..
Dün satılabilir mi diye sorarken bugün haber doğru mu diye soruyoruz..
.....Y.T.D..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hikaye isteyen ve seven arkadaşlara;
önce hes, şike davası, akyazı hayali ile başladı... sonra akyazı açılış, cas, sponsorlar, kombineler, may, kartal devam etti... şimdi katarlılar ve diğerleri ile devam edecek...
bu kağıt sonbahardan beri yusuf ve abdulkadir in bonservisi değerinde degilmiydi, şimdi mi ucuzladı...
aman dikkat, oyun büyük dikkat edin üzülmeyin...
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sence trabzon kaclira olmasi lazim 50 milyon euro trabzon icin pahali ise kades 20 milyon euromu ytdddd
Biz gercekleri yaziyoruz trabzon su anda iki tane cenk tosun etmiyor ytdddddd
Bizde diyoruz ky her b.... konuşursa spekte böyle verir ele...
Ne zaman kadar demeyin istediği zaman kadar verir...
Susmayı bilmezseniz anca hayal kurarsınız...
Bırakın unutun gitsin...
Ben katarlilari bekliyorum ama kafkas kardeste gelsin tspor hissesinin ikitane cenk tosun yada el cezire tv nin yalan denen haberini yazinca nasil sipek ele veriyor anlamadim neyse demekki yazmassak spek salak yukselcek İyiymis ytddddd
Ky konusmasin yazmasin okumasin gelen haberleri anlamasin bende spek olsam bende boyle isterim ytdddddddd hisseyi cikar ucacak kacacak yaz hisseyi dibe cek battik gittik mahvolduk yaz senden iyisii yok
Hagi, burda da bu kadar çene yaptığını tahmin etmiştim. Şimdi kalkıp da TSPOR sayfasıyla uğraşacak halim yok...
Fakat söylemem gerekiyor...
Madem inanıyorsun, portföyüne TSPOR katmışsın. Peki sorun nedir?
Herkesin mi TSPOR almasını istiyorsun? Senin gibi? Sebep ne?
Bu nasıl bir mantıktır böyle?
Sana ne elalemden... TSPOR'u zorla mı aldıracaksın? Alan alır, burun çemkiren çemkirir, sağından bile geçmez... Sana ne?
Geçen haftalarda da eşine, dostuna, herkese, zorla GSRAY aldırdığını beyan etmiştin. Hangi hakla? Peki seni dinleyip de GSRAY alanlar ne kadar kar elde etti? Bedelliden sonra düşerse ve aylarca süründürmeye devam ederse, yüzlerine nasıl bakacaksın?
Senin derdin ne ki, burada sabahtan akşama kadar, hiç kimsenin yapmadığı kadar TSPOR'u savunup, allayıp pullayıp millete şirin bir kağıtmış gibi kakalamaya yelteniyorsun?
İşin gücün yok mu senin a be insan!
?
Katarlılar gelir, malı iyice döşerler , oturur kalırsınız!
Kafanızdan plan kurmayın. Sportif şirketlerde plan kuran, fiyat biçen, %99 zarar eder...
Satmaya fırsat vermezler... Sattıracak fiyatı da size göstertmezler!
Ne zaman satarsınız, o zaman maliyetinize gelir.
Böyle böyle yükselir bu kağıt. Kimseye para kazandırmadan!
Bırakın boş hayalleri! Tek tük kişi ancak para kazanır. Onlar da dipten ve ufak ufak aldığı içindir.!
Yüklü mal alanı not ederler, aldığına da pişman ederler!
Herkes senin gibi 100 lira, 200 lira yatırmıyor kağıtlara...
Kandırmayın milleti, ayıptır günahtır. Çocuk oyuncağına çevirdiniz sayfaları!
İşte şimdi anladım. Tahta kurulmuş. :) Bol kazançlar...
Ts nin satılma dedikodusu özelleştirme mantığına uygun. Zarar ettir,borçlandır sonra da tepki olmadan rahatça sat ama geçen yıl aynı dönemde may i 300 milyona dhm na satmayı planlıyoruz deyip milleti 3 üzeri rakamdan mallandırınca baya bi şüphe oluyor ister istemez
Hocam o dönemlerde bende TS de İdim. Çok sevdiğimiz bir abimiz bize olacakları söyleyip rakamlar veriyordu. Kap haberlerinde ki akıl almaz hileler den bahsediyor ve söylediği her rakam doğru çıkıyordu. Bu kişi bir zamanlar hissenette efsane olmuş, insanlara iyi niyeti ile çok kazandırmıştı. Lakin bir süre sonra istenmeyen bir takım olaylar akabinde buradan kendisi elenmiş. Kısa ve öz olacaksak evet TS de önümüzdeki 3 ay çok çetrefilli olacak. Ama bu yinede bir rivayetten öte gidemez. Bu hafta bende al sat yapacağım. Herkese bol kazançlar...
Sn Uzun burun, bahsettiginiz kisi keko283 muydu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığı yeri bulsam hemen takibe alacağım. Gerçekten kendisine fazlasıyla haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Sportif olarak keşke zirveye daha yakın olabilseydik, 10. haftadan sonra fikstür rahatlayacak ama bize ne kadar fayda edeceğini Allah bilir
Sn keko283 nick'li kisimi bilmiyorum ama keko nicki aklımda kalmış. Sn keko da çok iyi niyetli bir insandı. Kendisinin bir çok hissede bir çok yorumunu Okumuşoğlum var. Yine sn keko da en son buradan engellenmiş ti sanırım ve karşı köy diye tabir edilen yerde yazıyordu. Lakin yine kendisinin bazı hisselerde fazla aşırı duygusallık yapıp zarar ettiğini bilirim. Lakin samimi ve gördüğünü yazan aynı zamanda bilgisi olan bir insandı. Benim bahsettiğim kişi Kafkas026 nick'li kişidir.
keko bilici yatırımda yazıyor...yani bu hıssenettte..
Doğrudur hocam uzun zaman oldu kendisini göremedim. Demek farklı hisseler alıyoruz. Benim son aldığım daha doğrusu abimizin bana aldırdığı hisseler Vertu ykgyo koza grubu GS mipaz tuclk kront ihlgm v.s hisselerdir. Bu hafta Vertu ve ihlgm den çıkmış olucam inşallah. Sonra TS alıcam v.s. Herkese bol kazançlar dilerim.
Çok zor bulunan bilgiler ...paylaşım içim saolun... ya arkadaş bir yıl öncesinin basit tv haberlerini önemli Bilgi gibi paylaşınca ne oluyor ben anlamadım...
Herkeste bir el cezire lafı ama kimse haber kaynağına ulaşamıyor...
Aşırı basit bilgi kirliliği alana satana herkese hayırlı yatırımlar...işiniz rast gelsin...YTD...
https://www.61saat.com/futbol/super-...u-h496509.html
https://www.61saat.com/politik-gugum...7-h472058.html
https://www.61saat.com/m/bolgesel/tr...i-h516415.html
http://www.milliyet.com.tr/super-lig...galeri/?PAGE=1
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...62aa42fd82.png
https://invst.ly/6ri8t
Yukarıdaki bağlantıları ve videoları incelemenizi öneririm.
Bu arada şunuda hatırlatmak isterim ki;
Şu an için sermayesi 100 milyon tl. olan TSPOR geçen yılbaşında Kayıtlı Sermaye Tavanını 500 milyon tl.ye yükseltmiştir.
Dolu tenekeden ses çıkmaz.Her sene bu zamanlarda söylenen söylenti olan masal dünyası.Bist teki her şirketin bu zamanlarda yaptığı taktikler.
günaydın...
el cezire nin haberini hala koyabilecek kimse yok mu?
ben takiii milliyet ve hürriyet de haberi görene kadar inanmamıştım, sonra emeklilik erken geldi derken,
haberin aslını bir türlü göremedim, sordum soruşturdum bir tane sağlam destekleyici haber bulamadım...
satılmasını en çok isteyenler biri benimdir, ve bunun ama isim sponsorluğu ama şu ama bu şekilde olacağını düşünen biri olarak,
şunu söyleye bilirim ki bu haber balooooonnnnnn....
gelelim tspor un değerine 40 milyon euro ok de 220 milyon euro borç var,
bu borcun her yıl yaklaşık 120 milyon TL civarı faizi var,
tspor un geliri ne kadar ki, hem borcun ana parası, hem faizi ödeyecek hemde transfer yapacak....
gelir lazım arkadaşlar gelirrrrr..... bu may olur kartal olur isim sponsoru olur katarlı ortak olur ne olursa olsun acilll sıcak para lazımmmm....
cuma günü tspor zede olanlara soruyorum, bu haber var ve gerçek ise adam size verirmiydi :)
adam aslı olmayan haberi çıkartabiliyorsa bunu seans öncesi de çıkarabilir direk tavan açmazmıydı ve 2 - 3 tavan gitmezmiydi,
bence böyle yapardı,
şimdi lütfen kendinizi olmayan bir haber için kandırıp oyalamayın, bak biz bekliyoruz ben bireysel emeklilik olarak bazı arkadaşlar imar bekleyen arsa olarak bazıları anadolu da doğan çocuk sonrası dikilen ve evlenme vakti kesilerek paraya çevrilen kavak ağacı gibi bakıyor... sizde böyle yapın ki beklentiniz kısa vade olmaz ise üzülmeyin... en önemlisi sağlık... sağlıcakla kalın...
Arkadaslar ben bu hisseyi iki ay once aldim cuma gunku haber yalan bile olsa 2.53 e kadar ky almadi bu kesin eger ky ye yiksalardi bu hisse o gun kalktigi 2.14 un altina bile giderdi su anda 2.05 kerde hatta daha asalarda olurduk ha sikinti yok trabzon sporu isterlerse 25 milyon euro ya dusursunler isterse 5 milyon euroya dusursunler ben kavak agaci olarak bakiyorum tarlayi buyutup birazdaha kavak ekeriz tarlaya nasil olsa yakinda bir yalan haber daha yollarlar ytdddddddd
Yabancilara hisse satislari genelde boyle baslar yalan haberler cikar yalanlanir bir sure sonra gorusmeler basladi diye haber duser sonra olan olur denizbank satislarinda finansbank satisinda banvit in katarlilara satisinda hep boyle oldu ytddddddddddd
Peki kardes kavagin altindayim golgede bekliyorum tspor u kotuleyen olmadikca yazmicam uyurin icin tesekkurler ytddddd
Peki hagi kardeş. KST 100m den 500m'ye çıkınca (bedelli sermaye ile) sence piyasa değeri ederini bulmayacak mı? Bunu cevapla yeter benim için.
muharrem usta harbiden de ustaymış
Ben Karadenizli değilim ki hocam. Horizon da kim? Siz karıştırdınız galiba. İlk nickim Mustafa Cengiz di ama GS topiginde yazınca ve başkanın ismi de bu olunca Hissenet yönetimi nickimi değiştirmek zorunda kaldı. Birde böyle yapmayın lütfen. İnsanlara hemen sahtekar damgası vurmak kolaydır.Ayıp bu yaptığınız. Neyse size bol kazançlar...