http://fs1.directupload.net/images/180122/5n5r2rej.png
Printable View
Borsanýn en b.ktan kaðýdýnýn ortaklarýna selamlar... çok açýk söyleyim hiçbir baþarýyý fiyatlamayan kaðýdýmýz zaten aylardýr nereye gideceðini belli ediyor. Görüldüðü üzere her güzel haber sonrasý oluþan küçük toparlamalar sabun köpüðü gibi sönüyor. Millet zaten borsa 80000 den beri burada ve zararda. Tüm kaðýtlar uçmuþ gitmiþ satsa onlarý almasý imkansýz. Zaten bunca zararda satmasý da imkansýz. Biraz yükselince ýþýk görmüþ tavþan gibi dona kalýyor. Bi grup ky de þubatta gider her þubat gidiyor diye girmiþ kaðýda yükselicek diye (köyün akýllýlarý). Bedellinin tam zamaný baþkan. Öff ne gömersin biliyormusun millete... zaten þampiyonluktan da uzaklaþmaya baþladýkça baþarýyý fiyatlamayan kaðýdýn nasýl þampiyon olamamayý fiyatladýðýný hep birlikte izleyeceðiz. Ýzleyeceðiz týpký ýþýk görmüþ tavþan gibi. Bist in en kötü kaðýdýyýz hiç istisnasýz... Bayerni elesek 4.40 ý geçeceðine inanan var mý aranýzda gerçekten merak ediyorum.Bence en büyük yanýlgýmýz beþiktaþýn dibini 4 lira zannetmek. 2.5 liralara gelip 7-8 yýl oralarda yatarsa ne yapacaðýný düþünen var mý mesela. Fener 10 yýldýr 35 lira.
Mevcut hareketleri güven vermiyor.Dediðiniz rakamlardan çok atýyorum elediði gün tavan dahi yapsa oralarda tutunabilecek mi??? Kaðýdýn derdi zaten azda olsa yükseliþlerden sonra sürekli baþladýðý yere dönmesi.Þu durumda tek gördüðüm hacimli yükseliþ lazým.Onun içinde puan farkýnýn en az 3'e düþmesi lazým. Tabiki YTD.
Hislere tercüman olmak bu olsa gerek... Katýlýyorum... Ama takýldýðým bir iki nokta var: bu sene kuvvetle muhtemel ki evvelki senelerin hareketi olmayacak olsa da aþaðý olacak. Zira þahsi kanaatim 40 yýllýk Beþiktaþlý olsam da bu sene 3.lük baþarý olacaktýr. Oynanan oyun rakiplerin durumu hepsi bir tarafa, taraftarlarda dahil olmak üzere inanmýþlýk, hýrs, arzu...Yok. Bunun faturasý bize çýkacak. Tamam da neden 2,5 lar... Dibi burasý ise neden burasý? Bjk o zamanlarýn Bjk simi? Bunlara da bir zahmet cevap alabilirsem memnun olurum.
çok þaçma yazýlar var nedir bu öldük bittik yazýlarý daha düþüceðini düþünüyosanýz bugünkü fiyat çok iyi demektir satýn o zaman bjk kadrosu iyi ve oturmuþ kadrodur en iyi futbolu oynuyor fenerin oyunu ortada göztepe kendi kalesine attýda kazanabildi BEÞÝKTAÞ ÞAMPÝYONLUÐUN EN BÜYÜK ADAYIDIR hissede 5 sonra 6 yolalýcaktýr buda benim fikrim
Vodafon ýle futbol tarýhýnýn en buyuk rakamý ýle sponsorluk yapýldý ,þampiyon olundu, þ.lýgýnde ust turalara cýkýldý ne oldu emýn olun bayerný yensede elesede býrþey deðiþmeycek
þu soruya cevap verýnn kendýnýze bu hýssede speksýný ve mýlyonlarca lotu toplamýþsýnýz hýsseyý yukseltmýþsýnýz ve artýk satmalýsýnýz spekler evladýyelýk almadýgýna göre
hangý gerekçeleerle ile satacaksýnýz
þirketlerin yatýrýmcýya vaadý temettu dur arkadaþlar ve bu bjk olma ýhtýmalý yok
38800 lottan dün 20000e düþüp ttkoma 6.17 ile geçtim zarar 13000 bjkdan en kýsa süredede bi 10000 daha atacaðým lanet olsun demek bile iþkence artýk kalan 10000 lotlada artýk burada çakýlý kalacaðýz 5.20 olana kadar diðer lotlarýn zararýný kurtarmak için sövmek bile bu kaðýda onur artýk benim için
https://invst.ly/6ezi4 þu grafiðe bakarsan kaðýdýn þampiyonlar ligi þampiyonu olunduðunda nereye gidebileceðini ve en kötü senaryoda nereye ineceðini uzun vadede görürsün. 2015 ten süregelen yükseliþin aylýk psar da aþaðý kýrýldýðý ve yükseliþin bittiði çok net.gelecek pek parlak deðil. þampiyonluk gelmedikçe geleceði tekrardan pozitife döndürecek bir güç yok maalesef. her iyi haberde kayýtsýz kalýp her kötü haberde fazlaca düþecek. zaten endeks. 119 zirvesi þu an. Her geriçekilmede en önden bjkas düþmeye devam. Ha bunlarý tahmin et inan bir anlamý yok. bize malý kitlemiþler... baþka yerden çýkartalým desek artýk tüm kaðýtlar da çok primli onlarýnda da yatýrýmlýk yaný kalmamýþ. faize koysam zararýmý 5 senede çýkaramaz =D mecbur beþiktaþýn þampiyonlðuna kaldý iþ ki. iyi futbol oynamak türkiyede yeterli deðil. diðer takýmlarýn ne kadar kolay kazanýp beþiktaþýn ne zor kazandýðý ortada.
Zurnanýn zýrt dediði delikteyiz. Bakalým halen borsada BeþiktAÞK diyecek arkadaþ varmý.
piyasada bist yüzde deðerlenmeyen tek kaðýt bence ttkom dün bu adiden satýp 6.17den almýþtým bugün 6.50 verdim kafama edem tüm bjk çýkýp hepsi ile alsam zararýn yarýsý çýkmýþtý.neyse 4/1 kurtuldu bunada þükür artýk ttkom da hiç sevmesemde alsatlarla zararý kurtarmaya çalýþacaðým.oda uçar giderse bu adi kaðýttan 10000 zararla kalýrýz nasip artýk.
sportif hisseler de speklerin kýrýntý atýp görevlendirdiði 3-5 kiþi var ,onlar ne yazýyorsa tersine iþlemlerin gerçekleþeceðine adým gibi eminim ,Buradaki görevli dangoz sürekli pofpofluyor 6 ay önce de ,spor hisseleri baþarýyla ölçülmez diye yazýyordu ,2 gün önce de ..
Bunlar elini çekip buralarda yazmaz ise birþeyler olabilir ,deðilse umutsuz vaka
Þanslýyýz gene 33 yaþýnda Love ý alýyoruz ...
Dünkü endeks yükseliþinde 4.12 den kaðýdýmýn yarýsýný sattýðým için üzülmüþtüm bugün keþke hepsini satsayýdým diyorum.Bunlar Allaha havale ediyorum.
Moto G (4) cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjkas taki bu baský nedir.. hayra alamet olsa tmm dicemde.. korkuyorum resmen ..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tl bazlý bir rekor daha gelid ama bjk umrunda deðil di ekstra bi beklenti yok endekse uyum gösterse ama o da yok
Tamam biz enayiyiz aldik bekliyoruz koskoca yabanci citi grup bu kagidi aldi son 1 yil takaslarina baktýðýmýzda en fazla alan o gidip baska kagit neden almadi da bizim kagittan aldi bende bunu merak ediyorum o yuzden beklemekten baska çaremiz yok zararina da mal satmanin anlami yok
milletde bunalmýþ artýk, yorum bile gelmiyor...eseyyah bey'den pasta rica ediyoruz, neler oluyor görürüz....
Citi neden alacak Alýþ yapýyor gözüküp malý ky. Ýtelediler
Moto G (4) cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trader arkadaslar icin can sýkýcý bir dönem olabilir ama uzun vadeli yatýrýmcý için güzel dönemdeyiz.. umarým bir süre daha 4 civarýnda takýlýr..Ýki üç çeki tahsil edemedik daha
Bu dediðine kendin inanýyor musun?
1 senedir 2017'nin futbol sektöründe en iyi haberleri BJKAS'da yaþandý ve defalarca hisseyi kaldýrýp malý döþemek varken, niye hissedeki fiyatý süründürerek mal daðýtsýn?
Ne biçim mal daðýtma bu?
Fiyat %10 yükselse, herkes BJKAS'a hücüm edecek, "trend döndü mü?" diyerek...
O sebeple de yükseltemiyor da fiyatý... Mal bile çakamadý 6 aydýr...
Ha, týrtýklayanlar yok mu? Evet var...
Onlarýn da çýkmasýný bekliyorlar...
Son 9 ayýn özeti budur!
Mal çakýyormýþmýþ... Ýyi peki nasýl oluyor da CITI'nin payý 5 milyondan 12 milyona çýkýyor?
7 milyon lot nereden çýktý???
Yerli aracý kurumlar, topladýðý malý CITI'ye virmanlýyor... Esas sahibine...
Son iki gündür bakýyorum da sayfa sayfa negatif yorumlar... Hayýrdýr?
Beþiktaþta bu baskýlamayý yapacak hiç bir hikaye yoktur... Lig 1.'si olamayacakmýþmýþ... Sanki diðer klüplerin ne farký varsa... Herkes eþit oranda þansa sahip...
Hakemler, karar vericiler kime karar vermiþse aslýnda o takým þampiyon olacak. Þimdiden belli, ama hangisi onu kimse bilemiyor...
Ben bugun aranýza katýldým 4.14 den aldým yazýlarýnýzý okudum Valla benim fikrim teknik analiz ben gidicem diye avaz avaz bagýrýyor fiyat 06.06.2017 fiyatý benim tahminim biraz daha aþaðý yukarý yapar ama tetikler yukarý buradan diye düþüðnüyorum zarara bakarsak 25.000.000 dan 3.000.000 a düþmüþ oda iyi gazetelerde gelirini en cok arttýran takým diyor negatif biþey yok varsa bilmediðimiz biþey söyleyin eðer spekulator den bahsedecekseniz hangi kaðýtta yokki garip spekler ...
4.13 103
4.14 98
4.15 129
4.16 49
4.17 84
4.18 78
4.19 56
4.12 34
4.11 134
4.10 166
4.09 53
4.08 66
4.07 51
bugün akþam kapanýþa doðru ya da yarýna hareket bekliyorum.. yukarý doðru.. Ytd. kendimce hislerimi paylaþmak istedim sadece
Arkadaþlar herkesin bildiði kendisine, felaket tellallýðý ve müneccimliðede girmek istemiyorum ama aklýma gelen tek þey bu fýrtýna öncesi sessizlik döneminde ‘’BEDELLÝ SERMAYE ARTTIRIMI’’ olacaðýdýr. Ve bunun içinde beklenilen BJKAS ‘nin kredi talebi olan 96.4 milyon USD’lik kredinin onaylanmasýna müteakip olacaktýr.
Þöyle kaba bir hesap yapalým,
BJKAS ‘nin 240.000.000 TL Sermayesi var,
%51.01 ‘I olan 122.426.085 TL BJKAS ‘ye
%48.99 ‘u olan 117.573.914 TL Hisse sahipleri yani dolaþýmda olan hisse sahiplerine ait hisse adeti 117.552.000 adet. Yani aþaðý yukarý kaðýt deðeri 1 TL.
Þimdi, 96.4 milyon USD bugünün kuru yaklaþýk 3.75 TL’den 361.500.000 TL eder. Bu para kasaya girdiði zaman elindeki diðer gelirleri kullanmadan (daha yüksek bir bedelli artýrýmý ihtiyacýna gerek duymazlarsa þayet) % 300 gibi bir bedelli sermaye arttýrýmýna tekabül edebiliyor ki o zamanda düðmeye basýlacak, hesaplar þöyleki ,
Burada BJKAS ‘ye düþen artýrým bedeli elindeki hisseden ötürü 122.426.085 x 300 /100 = 367.278.255 TL olacak;
Hisse senedi tutanlara ise 117.573.914 TL x 300 /100= 352.721.742 TL yük düþecek.
ÖZETLE, yatýrýmcýlar, hisse senedinin anlýk deðeri önemsiz 1 TL nominal deðer üzerinde, elinde tuttuðu hisse adetinin 3 katý kadar para yatýrmak zorunda kalacak. Bu kadar açýk ve net hesaplar.
Yani 10.000 adet hissesi olan sisteme 30.000 TL daha sokmasý gerekecek elindeki 10.000 adeti tutabilmek için.
Fiyatýnýnýn hiç artmamasýnýn ve aksine düþürülmesinin, yani baskýlamanýn , baþarýlarýnýn pirimlenmemesinin tek sebebi Bedelliye hazýrlýktýr. Bunun içerisinde BJKAS yönetimi ve ortaya yüklü para koyup hisse sahibi olan SPEK dediðimiz þahýslar vardýr. Çünkü bu sistemin içerisinde olan herkes ortaya para koyacaktýr, SPEK’de dahil. …..Bedelli açýklanýlýp uygulama yapýlýp sonuçlandýktan sonra ise güneþli günleri gelecek ve hissedarlarýn yüzü gülecek diye tahmin ediyorum.
Benim anladðým hesap kitap budur, yorumum da beni baðlar , yatýrým tavsiyeside hiç deðildir.
ilk defa benle hemfýkýr býrý çýktý biraz farklýlýðýmýz var ama sorun zaten bjk aþ deðil parayý bjk derneði bulacak bedelli parasýnýn tamamýný bulmak zorunda spk o þartla ýzýn verdý sen hepsýný alacaksýn önce sonra ýsteyen yatýrýmcý olursa vereceksýn dýyor açýk ve net olarak bjknýn böyle býr parasý yok bulursada gerý vermek zorunda aldýgýný bunun ýçýn yatýrýmcýn almasý gerekýr bu fýyatta yatýrýmcý bedellý almaz o nedenle yukslemesý lazým kýsa ve net
BJK DERNEÐÝ FARKLI BJKAS FARKLI ARKADAÞAR KARIÞTIRMAYIN
Sermaye tavanýnada bir bakýn isterseniz
Ama bu kadar baskýlamanýn altýndan bi b.. çýkacaðý kesin yoksa kendi ayaðýna niye kurþun sýksýn tedbirli olmakta fayda var yedek akçeleri bir yerde tutun derim.YTDeðildir
deðerli arkadaþlarým.. bu bedelli olayý b. kunu çýkarmaya baþladý..
Bedelli olabilir mi gerçekten.. bunca gelirin ve cenkin satýþýna raðmen. . Bir de Bedelli ile Yatýrýmcýyý uzaklaþtýrmanýn anlamý olmayacýðý gayet net bence..
Eðer þirketin bedelli parasý ile yatýrým yapacaksa /yapacagýna ýnanýyorsanýz ve bu yatýrýmlar karýný artýracaksa bedelli artýrým þirketin faizsiz fýnansaman saðlamasý demek kazan kazan politýkasý vardýr
bjk da ki olay tamamen bilançonun eksiden artýya geçmesi amaçlý (ttk <376 ile artýya geçiyor ama bana temettüyü þirket ttk376 ya göre vermiyor )
Arkadaþým % 100 lük bir sermaye artýþý olabilecekmiþ gibi hazýrlýklý ol derim.Ne demiþ atalarýmýz sen önünü kýþ tut býrak yinede yaz gelsin.Bu açlardan hertürlü çakallýk bekleyebilirsin KY onlar için her zaman kolayca yolabilecekleri kaz gibidir.
2015 te yapmak için baþvurmuþlardý ama þartlý kabul gelince vazgeçtiler yani akýllarýnýn bir kenarýnda zaten var.YTDeðildir.
Ne olacaksada olsun zaten bekleyerek çok daha fazlasýný kaybettik pilavdan dönenin kaþýðý kýrýlsýn sana bu fiyatlardan mal yok orman çoçuðu.
Kesinlikle YTdeðildir her kesin hesabý kitabý kendine göredir.