Zaten grafikler ve indikatör ler bişeylerin olumlu olumsuz aynasıdır.. Haklısın
Saygılar
Printable View
Bugün bilanco inceledim biraz
Kısa vadeli borclarda banka kredisi varsa şirketler yazmışlar
Eminis böyle
https://i.hizliresim.com/PDWbp8.png
Nedir bu kısa vadeli borç kime
Bankaysa yazmak zorunda değil mi?
Bunlardan hangisi
https://i.hizliresim.com/yqaOPN.png
Hiç açık değil
Bir mail attım kaypak cevap vermişler
https://i.hizliresim.com/Q23dAg.png
Sanki o tablolarda varmış gibi. Laf olsun diye göndermişler
Hicbir şeyleri açık değil
Feridun beye selamlar.Nasil olsa burayı okuyor ya da okutuyordur.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
feridüttin in kağıdı gidiyor
uçuyor ya :yahoo:
Dalıyorum
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt öyle öldürdü ki %3 görünce havalara uçuyoz. Sanki buralara kadar düşen bu değil, yine de hareket iyidir 3,35 gördü ama 3,2 kapatsın razıyım.
Amannn diyeyim. Ben yandım eller yanmasın. Haa kumar oynayacam diyorsan buyur.
Yok yok şaka yaptım. Bende 2 yıldır bunu takip ediyorum. Bu sayfada 2 tane ustad var onlardan faydalanmaya çalışıyorum
Enson hafif siyriklarla atlatarak çıkmıştım
Bilgi birikim ve tecrübeleri benden çok fazla. Özellikle thejackalav
yeni yetme feridüttin in oğlu da hisse satacakmış
74,500 adetçik
babasından öğrendi ne
feridüttin oğluna örnek oluyorsun
babası feridüttin e 74,500 lot satarak
maddi destek olacak herhalde Ahmet ferit
Bunların işine akıl sır ermiyor.Garip diyorduk ya al sana bir gariplik daha
13 haziranda uzunyol iş geliştirmeden 300 milyar alacağına karşılık 4.10 tlden 74.500 lot almış Ahmet Ferit Uzunyol
Şimdi kactan verecek .şu an 3.08
Bu arada sayın cigerci
bu uzunyol iş geliştirmeye de haciz gelmiş mi bilginiz var mı
Ya da o zaman alacakli olan kisi Feridun Uzunyol ' muydu da hacze ugramasin diye diğer aile fertlerine verildi bu hisseler.
Artık yazmayayim bundan sonra diyorum yine dayanamıyorum
Ama teknik olarak bir şey yazmayacağım bundan sonra.Bir anlamı olmuyor .Burayi iyi takip ediyorlar.
Dun aksam internette gezerken soyle habere rastladim
emlakkulisi.com sitesinde
https://i.hizliresim.com/6NWWGv.png
find.com sitesinde
https://i.hizliresim.com/g6MMD5.png
Yine find.com sitesinde
https://i.hizliresim.com/yqZZvk.png
Find.com da 2 farklı haber gördüm.
Bu haberlerin doğruluk payını bilemem. Ama tarıh1 Ağustos.
Garip şeyler diyoruz ya. Bu haberler eski haber mi yalan haber mi doğru haber mi bilmem.
Ama internette yeni kurulan şirketler diye taratinca emlakkulisi sitesinde 100 lerce yeni kurulan şirketi sermayesi ve kuran kişinin adıyla yazıyor.
Zaten uzunyol iş geliştirme diye şirket var 1998 de kurulmuş.Ama gebzede
Haber doğruysa iş kolu değişmiş Turizme kaymış.Atasehirde. Sermaye 40 trilyon. Bomba haber kuran kişi Feridun bey görünüyor Ne oldu haciz? Bu nasıl batma. Eminise de 5 trilyon verse tamam
Elinde eminis hissesi olanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.
Tekrar yaziyorum Ben haberin eski olup olmadığınıdogruluk payini araştıracağım. Lutfen sizlerde arastirin.Haber dogruysa Çakallara yem olmayalim.Ama 1998 de 40 trilyon olmaz.
İto ya baktım orada 31 agustostan itibaren yeni kurulan şirketler var. 1/31 ağustos arası bulan olursa yazarsa sevinirim
şaşırmadım
herşey beklenir
Istanbul ito yu aradım
Aslında kuruluş tarihi 1998 ama bazı işlemleri yapabilmeleri için bazı belgeleri alabilmeleri için ito ya kayıt olmaları gerekiyormuş
1 ağustosta kayıt olmuşlar.
Telefonla aldığım bilgidir
Thejackalavüstadım
Yazilarınızdan anladığım kadariyla trakyada bir şirketiniz var ticaret yapıyorsunuz.
Bizi biraz aydinlatmanizi rica ediyorum (mumkunse tabii)
Uzunyol iş geliştirme Feridun bey üstün e
Neden gebzeden atasehire taşınmış olabilir. Faaliyet alanı insaattan turizme kaydığı için midir sizce
Çevremde ticaret yapan birkaç kişi yüklü borca girince şirketin ismini değiştirdi aynı işe devam ettiler.
Feridun bey aynı isimle devam ettiğine göre orada bir sıkıntı yok mudur yani borc haciz anlaminda
Gedza burce de dolar topiginde bilgiler veriyorsunuz öngörülerde bulunuyorsunuz.Biraz da burada bilgi verin[emoji4] Ayrica
Gedza burce de aldığınızda 300 500 topladığınız yazıyorsunuz Emin iste de topluyormusunuz yoksa elinizdeki yeterli daha fazla riske girmiyormusunuz.Bunlar biliyorum özel ama diğerlerinde yazdığınız için soruyorum.
Teşekkürler.
Merhaba dostum. Hayırlı pazarla r.. Samimi bir şekilde cevaplamaya çalışacağım.
Doğru tahmin etmişsin, Trakya da toprağa dayalı üretim, alım, satım üzerine bir şirket %51ortağıyım.
Yukarıda bahsettiğin dalavereli işleri zaman zaman bende duyuyorum ancak bir bilgi sahibi değilim. Biz her şartta şeffaf ve dikkatli özellik ile bu dönemde para kazanmak için değil kaybetmemek için işimizi yapmaya çalışıyoruz.
Bildiğim şuki bu şirket halka arz tarihinden sonra büyük yenilikler ve gelişme ile Marshall ı yarattı Türkiye'de aynı bahçede üretime devam etmekte ve shell, Ülker, Marshall gibi kurumsal firmalar ile çalışıyor.. Ancak son 10 sene içerisinde içini boşaltma yoluna gidildi... Bu gerçekten işlerin sektörün kötülüğünden mi yoksa bilinçli yapılan bir süreç mi kestiremiyorum. Anladığım son noktaya gelindiğidir....
Evet birkaç orta ölçek kobi sanayi tahtasında yazıyorum... Eminişte farkettiğin üzere paylaşımım azaldı. Sebebi riskler!
Pozisyonum devam etmekte daha fazla arttırmayı düşünmüyorum, gelişmeleri takip ederek azaltabilir yada doğru zamanda doğru çapraz olarak iş C ye veya burçeliğe çevirip uzun vadeli toprağa gömmeyi düşünüyorum.
Sizi yanıltmak istemem. Şimdiki düşüncelerim bunlar. Saygılar
Teşekkürler üstad
Benim gibi Emin iste ve benzer kagitlarda kendi kendine beklenti olusturanlara çok uyan bir pazar fıkrası..
Şehirde ve köy de yaşayan 2 eşek arkadasmis. Şehirdeki eşek arkadaşını ziyarete gelmis .Bakmış arkadaşının durumu kötü sahibi de sıkıntılı "Gel seni şehre götüreyim.Bak beni goruyosun. Şartlarim iyi sahibimde çok iyi birisi demiş. Bizim köydeki esek" yok sağol benim BEKLENTİM var" demiş.Peki deyip arkadaşı şehre dönmüş. 2 3 ay sonra şehirdeki eşek tekrar ziyarete gelmiş.Bakmıs durumu daha kotulesmis ve zayıflamış.Yine " gel seni şehre götüreyim bak durumun kotulesiyor" demiş.Bizimkisi tekrar " sağol benim BEKLENTİM var demiş.Arkadasi tamam deyip şehre dönmüş. 3/ 4 ay sonra şehirdeki eşek arkadaşını ziyarete bir daha gelmiş.Bakmis ki iyice zayıflamış öldü ölecek " Inat etme bak ölüyorsun gidelim işte demis" . Bizimkisi yine BEKLENTİM var deyince "ulan nedir bu beklentin bir şöyle de biz de bilelim" deyince
Köydeki esek "1 sene önce sahibim karısıyla kavga ediyordu. Bir ara öyle bir kızdı ki seni bizim eşeğe s..........cem dedi.Iste onu bekliyorum" demis
Arkadaşlar bu uzunyol ailesinin marshall daki ortaklığı devam ediyor mu?
Tekyar Teknik Yardım adlı şirketin Uzunyollar ile ilgisi var mı? Marshall Boyanın ortağı bu Tekyar Teknik Yardım...
Etmiyor etmemeye de devam etsin dua edin
Onu bir araştırmak lazım. onu da bir araştıralım bakalım[emoji4]
Belki bir beklenti cikar[emoji4]
Hocam marshali aradım
Dediğim gibi uzunyollarin marshalla ilgisi yok .Tekyarin da uzunyollarla alakası yok.Marshalin satış aşamasında akzo tek yari da almış. Yani o da akzo nobele aitmiş.Faaliyeti yok.
Marshal yatırımcı ilişkilerinden telefonla aldığım bilgidir.
herkese günaydın
Ömer İsmet Uzunyol'a uzun ömürler dilerim
Allah hayırlı evlat versin(!)
anlayan anladı
Suç bizde o kadar kurumsal şirket varken gittik bunlara yatırım yaptık paramız pul oldu…
Küçük ferit'innn malları takasa girmişşş
74.500 lotçukkk
babasına destek verecek herhalde
Nasıl , kactan satacak bu ortamda kime satacak? Ya da alan niye alacak bu riskte.Yukarı mi sürüp satacak aşağı doğru boyayarak mi satacak yoksa
Subattaki gibi oyak toplam 74500 lot satış işlem yapıp hepsini sattık mı diyecek.
Ben alamam o kadar gūcüm yok[emoji4] Ama şu an birileri aliyor.Baski var sanki
alan filan da yok zaten kendileri çalıp kendileri oynuyor
Hocam ben sizi marshall ci bilirim. Emin ise ne zaman bulastiniz
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.