1.20 ilk durak son durak 8.00 bekleyene. Parasız spekler ile yancılardan medet bekleyenler ile züğürt ağalar ile vakit kaybetmeye gerek yok. 😀Yatırım filan tavsiyesi değildir.
Printable View
1.20 ilk durak son durak 8.00 bekleyene. Parasız spekler ile yancılardan medet bekleyenler ile züğürt ağalar ile vakit kaybetmeye gerek yok. 😀Yatırım filan tavsiyesi değildir.
Beş altı yıldan beri olduğu yerde dans edip duruyor olsun varsın horon tepmeye nasıl olsa başlıyacak iki yıla yaklaştı bekliyeli bir iki yıl daha bekliye bilirim kredi limitimde yükselmiş bankalar verelimmi diyor bu fiyatlara arasan bulamazsın böyle hisseyi defter değeri 3.5 borç bitince 11 olur. Piyasa değerini patron bilir birde avmnin halka arzı olursa gerisini siz düşünün.
Edip İplik San. Ve Tic. A.Ş.
27.06.2019 13:39
2019-2020-2021 yıllarında yapılacak toplam 11.750.000 Euro (Onbirmilyonyediyüzellibin Avro) tutarındaki anapara ödemesinden 6.350.000 Euro (AltımilyonüçyüzellibinAvro) kısmının, ödeme planının 03.Nisan.2030 tarihli taksitine eklenmesi konusunda Halk Bankası ile mutabık kalınmıştır.
12 milyon avro borç taksidin.....
6 milyon avro'sunu ödeyemedi.....
Toplam borç.....80 milyon avro civarı....
Edip İplik San. Ve Tic. A.Ş.
27.06.2019 13:39
2019-2020-2021 yıllarında yapılacak toplam 11.750.000 Euro (Onbirmilyonyediyüzellibin Avro) tutarındaki anapara ödemesinden 6.350.000 Euro (AltımilyonüçyüzellibinAvro) kısmının, ödeme planının 03.Nisan.2030 tarihli taksitine eklenmesi konusunda Halk Bankası ile mutabık kalınmıştır.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................??? ????????????????
Sorun yok ne kadar risk o kadar para. Beni bağlar. Yatırım tavsiyesi değildir
74 ten alınsa ekmek yenirmi?:Sad::notr:
Keşke gözaltına düşse 0.30-0.50 kuruş arası daha fazla alsak nasıl olsa izahnameyi hazırlıyacak birisi hakim ortak benim diyecek ayrılma hakkını kullandıracak o zaman geldiğinde bu hissedeki maniplasyona devre kesicinin devresi bile aval aval bakacak. Nibaşı görmeyenlere hatırlatırım.
Vah zavallı vah.....
Ben gözaltı diyorum...
Ayrılma hakkı diyor....
İki koyunu güdecek aklı var yok....borsada uğraşıyor....
Yetmedi millete akıl veriyor....
Gözaltı....kottan çıkış...
Böylesine zavallıların parasını alıyoz borsada....
Hayretmiyor.....
Bebe iken havale geçirdinmi sen...
Cancağzım.....!!!!!!!!....
Ciğerci amcana sor o bilir....
Ayrılma hakkı ne imiş ...ciğerci bilir....
Ciğerci bu bebelere öğret bi şeyler....
Hepten kandırıkçılık yapma.....
Odeyemedi derseniz yanlis bilgi vermis olursunuz finans dunyasi buna yapiandirma yada oteleme der.
Amac firmaya likitide saglamaktir elini rahatlatmaktir.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.78 ustune atıp kalırsa hareketlenebilir ytd
Tüm gyo lar gitti bunda gelecekler sanırım
At artık kendini 1 in üstüne
Naz yapıyor naz. Usandıramazsın yukarıdan almaz aşağıdan vermez yok yok naz yapıyor kesin kime acaba.
b ir gün cemas gibi atlayacak
helal olsun CEMAŞ ı yapan ekibe
235,000,000 lot var takasta
ama adam tahtayı tavana kilitledi
alnından öpmek lazım
demek ki adam gerçekten spekmiş
spek geçinen goftilerden değilmiş
demek ki parası varmış
yancıya mal aldırıp onu kontrol etmeye çalışan
kontrol edemediği zaman da yancının satışını karşılayamayan
boş kovanlardan değilmiş
ellerinden öpmek lazım
kalmış demek ki böyle zamanda böyle kaliteli adamlar
Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demissiniz.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın. Bugün günlerden edip günü olabilir mi?
evet bir hisseyi götürecek güç önemli
o olmadan gidemiyorsun.
iskele kazığı gibi olduğun yerde çakılıp kalıyorsun
ya da mehter takımı gibi bir ileri iki geri
o kadar
Dirif atıp duruyor başı dönecek bir gün ya kaza yapacak yada cezayı yiyecek olmuyo böyle 0.50 yede gelmiyor biraz daha alsak okullular iş finansta hisse satmaya başlamışlar arka bahçede mahsüller oldumu ne.
0.90 ustunde kaldıkça yön yukarı 90 ustu 0.92-0.94-0.98- 1.00 test etmesi muhtemel olabilir ytd
acaba satış gelir mi?,
acaba tepeme mal yer miyim?
yukarı gitsem tepeme çakarlar mı?
korkusu
adamı böyle olduğu yerde
dolapçı beygiri gibi döndür durur:party:
KIZIM SANA SÖYLÜYORUM GELİNİN SEN ANLA
nasıl olsa her sayfayı okuyorsunuz ya
bunu da okursunuz
Özbal varını yoğunu yedi 376 kapsamında uyarıldı özkaynakları ekside fiyatı 1.25 bizim ki kör ve sağır sultan ne kızdan nede gelinden anlıyor yok yok biri dürtmeden anlamıyacak kervanda dürttüler bak nerelere geldi.
Alıyoruz kardeş alıyoruz. Daha da alacağız. Hedefizin yarısına bile gelmedik daha. Durmak yok. Tek eksiğimiz paralı bir spek. O da gelecek elbet bir gün. İşte o zaman barajı, basamağı, iki haneyi geçmekte nazlanmayacak.
Belki de mevcut spek bırakıp gidecek veya gitmek zorunda kalacak 😀. Ne diyelim
Gözaltına baktım da söylenecek söz bulamıyorum yarıdan fazlasının piyasa değeri bizden bayağı yüksek spek oynarken malı kaptırdı topluyamadığı içinde böyle baskı var kağıtta %30 kar var gibi hareket yapıyor ama malı zor toplar bu fiyatlardan defter değerini görmeden işi zor gibi yıl sonu yaklaşıyor. 2. Yılını kutluyacağımda nur topu gibi olacak inşallah.
Kervan bile yürüdü gitti hemde gözaltında çöplerin içinde bizimki her halde uçacak yok yok fırlıyacak s 400 gibi dürten olmadı bi kıvılcım lazım yakında yağmurlar başlar şimşekler çakar hadi inşallah .
Gözü fena aşşağı dikti....
Lastik patladı sankim.....!!!!!!!!!!
Senden nefret ediyorum edip....!!!!!!!!!!!
Neden yükten kurtulmak için kırk takla atıyor. 0.50 , 060 kuruşa gelsin bir kredi daha çekicem gözaltına gidenler demekki daha iyi para kazandırıyor albenisi var albenisi adamın elinde kalıyo.
Boynunu büktü garibim hatırını soranda yok 0.50 kuruşa gidecekmiş gibi gözünün biri sanki neyse, bankadan aradılarda pas vermedim 4 bin verelim dediler.çık.çık.çık olurmu yani.
Hayırdır biri dürttümü ne.
Gider o merak etme. Spek paralı kendi alıyor. Milleti arayıp da yancıya mal aldırıp taşıtmıyor, fonlara yalvarmıyor, sünnetli ve bıyıklı yabancıya minnet etmiyor.
Önce 1.20 inşallah. Spek geçinenlere kapak olsun. Cemaş da geri gelmiyor. Anlayana. Adam götürüyor, milletin lotunu hesap etmiyor 😀🤣
Bir lot kaptırsalar geri dönüp aşağıdan almaya çalışıyorlar bakıyolar aşağıdan gelmiyor kasa aynı yukurıdanda pahalı geliyor maliyeti şimdi ne olacak bizden başka kalmadı tahta beşik gibi sallanıp duruyor anlaşılan bizi uyutacaklar pışık yok valla gözümün biri açık.
Birşeyler olacak galiba.