kopyala yapıştırın hazin sonu :)
milli savunma bakanı olmak için general mi olmak lazım
Printable View
senin adın cemal mı ?
Biz değişmedik.
Duruma görede konuşmayız.
http://i.hizliresim.com/gq8BD3.jpg
http://i.hizliresim.com/vb5ql6.jpg
Köprüye karşı hiç olmadım.
Borçla yapılmasın maliyeti emsallerini geçmesin.
Yeşile ve doğaya zarar verilmeden yapılsın.
Rumenigge malum İngiltere okyanusun ortasında bir ada ülkesidir...Şimdi ben sana ben İngiltereye hiçbir araca binmeden yürüyerek gideceğimi kanıtlarsam sen Hayır oyu verecekmisin???
Kubilay han verdiğin resimlerde yukarıda yazılan küçük yazılarda chp genel başkanı kilicdaroglu yazıyor. Photoshop lu olduğu çok belli. Kim hazırladıysa biraz daha uğraşsın
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hayırcılar adam olmaz :))
Hep aynı kafayla seçime gidiyorlar ,, bizimki ne derse tersini söyleyerek ,, hiç kendi söylemleri yok
mesela biz hayır desek bunlar evet der direkt yalan mı
biz parlamanter sistem deseydik ,, bunlar basşkanlık sistemini savunurdu ,, hep böyleydi
British bitti mi kopyala yapıştırların
Jülyen Rumenigge yemedi, sence ben yürüyerek ingiltereye gidebilirmiyim?
Jülyende kaçtı...:hah:
Siz bu kafayla uzaya bile gidersiniz :))
gidersem sen hayır gidemezsem ben evet oyu verecem..varmısın yokmusun..hile yok valla
hala okuduğunu anlamamış.
anlamanı beklemiyorum dedim,
kendi haline bırakın !
cemalcım hayır diyerek ülkeme kötülük etmem , bunu bahse girişmem
Bu Avrupa neden çıldırıyor ,, Türkiye başkanlık sistemine geçince ,, Avrupanın en güçlü ülkesi Türkiye olacak
Avrupanın bu korkusu sanma demokrasi den ,, Türkün gücünden
Atatürk sağ olsaydı Bu hayırcı lideri sopa değneyle kovalardı :))
cemalcim pkk hayır diyeceğini açıkladı ,, pkk ile aynı safta olmaktan utanmıyor musunuz
cemalcim Almanya Avusturya hollanda hayır diyeceğini açıkladı ,, bunlar ile aynı safta olmaktan utanmıyor musunuz
Ben sistemi tamamen biliyorum ,, hep hayalimde sistemdi ,,
koalisyon bizim ülkemize uygun değil ,, koalisyon olmaması en güzeli
liderin tek olması bizim kültürümüz ,, Atatürk ,, Fatih Sultan Mehmet Tek lider değil miydi
Ben ne diyorum sen diyorsun ,, O zaman devlet Terörü bitirmeyi güzellikle bitireyim dedi , olmadı ,,, bak adam gibi durmadılar tayyip nasıl kuzu etti hepsini