Hemde kapkara.
Printable View
eh artık toplama zamanı geldi. ytd
herkes dondu. tomruk spek. akşam partnerin kırmızıları kafana geçirir umarım.
bir gün de şu bizim tomruk spek buraya yazsa dese ki valla benim suçum yok bunu hep makinalar yapıyor... de se özrü kabul olur mu ki ! ?
Afyon da deprem olmuş çalışanlara zarar gelmeden fabrika başlarına yıkılmışmıdır acep
2017 satışları 250 _300 milyon arası gelir.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama hisse yürürmü bilmem.
Kardeş spek adamımısın ne 300 milyonu boşa beklenti yaratma gelecek bilanço 50–70 milyon arası rica ediyorum sallamayın o bahsettiginiz para gelse borç kalmaz insanları yanlış yönlendirmeyin ytd
Tebrikler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüşürüz.ama ytd.
Gayrimenkul satışı olsmazmı mesala?
Kardeş gayrimenkul satışı olamaz çünkü eski fabrikanın arsasının küçük bir kısmını kendi personeline lojman olarak ayırdı fabrikada 102 kişi çalısıyor senin salladığın gibi bende sallayım tanesini 1milyona satsa100 milyon yapar yani senin bahsettigin paralar yine yapmaz
Günaydın.SEvgili KERRAKE kardeşim duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum..Günlük yaşantımızda bu yazışmalarımıza vesile olan rezil kağıtla didişirken esasında kafamız ve kalplerimiz hep oğlumuzda ve oralarda canları pahasına görev yapan evlatlarımızda.Allah yardımcıları olsun.Allah muvaffak etsin.Sağlıkla kalın.
Spek bu sefer kazıklayamıyacak herhalde.İşlem çok düşük.Satanda kendisi alanda kendisi diye düşünüyorumsaygılı olun.Dün endeks imerken çok hızlı şekşilde inden kağıt şu dakikalarda endeks Daha doğrusu k.y. speğin oyunlarına gelmesin ve bizim yediğimiz kazığı yemesin istiyorum.Tabii benim için spek rahmetli sabancı'nın son derece beceriksiz mirasyedilerinin ta kendisi ve adamları.Fabrikadan ümitlerini kesince bizim üzerimizden kazanma yolundalar. 2 seneyi aşkın bu rezil kağıttaki deneyimim beni bu şekilde düşündürüyor dostlar.
Gelinde bu rezil kağıdın hareketlerine saygı gösterin.Endeks dün düşerken hızlı bir şekilde düşen rezil kağıt bugün endeks 1800 puan yukarlarda gezerken yerinde sayıyor veya saydırıyorlar.
Gol taş basladi.bizimki bön bön bakiyor
Ç,mento hikayesi açık.Kanal İstanbul+Irak+Suriye yeniden yapılandırılma projeleri.Tahminim 300 Milyar Dolar büyük resime bakın bugünü unutun.Spek uğraşsın uzun vadede birgün gelecek mutlaka çimentoların sırası.
Artık Dünyada konuşuluyor Irak için 88 Milyar dolarlık yatırım planı dün onaylanmış.Türkiye 5 Milyar dolar kredi verecekmiş.Bunlar boş laflar değil arkadaşlar.Adana da Çimsa ihracat yapan şirket tedariği nere Afyon dolaylı olarak.Önümüz açık.Ayrıca Afyonun şehir merkezinde bir arsa yanında AVM.Özel imar ile 15 katlı rezidanslar bizim olacak bu da cabası...
NEDEDİN kardeşim her dönemde siz ve sizin gibi bir iki iyimser arkadaşımız olmasa iyice karamsar olacağım şahsen.Teşekkürler.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Apırsakda köpürsekde Biz burdayız.
tomruk spek. ayaklarına çimento döküp derin denizlere mi attın kendini acaba yüzer miyim diye.
mecbur çıkaracaksın.
Bilançoyu ne yapacak bakalım😈
bu yılın ilk en güzel sevgilisi adana dan çıktı. hey be. şırdanı. şalgamı. kebabı. taş kadayıfı. halka tatlısı. bi de çimentosu.
bizim ki takıldı. ne yiyeceğini şaşırdı. ytd
Bunu bence mahsuz çıkartmıyorlar bizim bilmediğimiz bir hesapları var adamların
sanki devre kesici uygulanmış gözüne fener tutulmuş tavşan misali kıpırdamıyor. ytd
Ya bilanco çok çok iyi gelecek buradan mal topluyor yada bilanço kötü gelecek durmadan mal boşaltıyor
bist çıkınca heyecanlanmıyorum. çünkü bizi ırgalamıyor ama düşünce bizimki başı çekiyor. ytd
afyoncular bende dahil blanço açıklamasının ne olağını bekleyen arkadaslar varsa afyonun şuanki mevcut durumuna etkisi olumlu yada olumsuz yönde olmayacaktır stabil duruma devam yt deyil sadece tahmin...
haber seans içinde düşer mi acaba. ytd.
arkadaşlar ben sattım.artık gitmesi lazım.sanırım bunun çıkmamasının nedeni benim.bu hissede bu kadar kaldığım için özür dilerim.slm lar
yine hint filmine talim ediyorum. kahvemi de içtim.