derinlik görmüyorum ama yemlediği acayip derecede belli oluyor. bu spek aynen bu per formansı sonradanda gösterebilirse baya ekmek yedirir gibi geliyor bize. YTD.
Printable View
derinlik görmüyorum ama yemlediği acayip derecede belli oluyor. bu spek aynen bu per formansı sonradanda gösterebilirse baya ekmek yedirir gibi geliyor bize. YTD.
gelene geçene veriyor ş.siz. ytd
Bi taban daha yaparmısın kaplamin seni alalım 3.15 ten
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.70 e sabah sattım. Şimdi tabandan aldım. Ama 3000 lot fazlası deli cesareti ytf
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yarın brüt takasa girer
Taban da 260 bin lot an itibariyle
Müthiş mal dönüyor anlamadım gitti
Tabanı kaldırmak üzre yığucaklar mı tekrar görelim 25 bin lot
Kaldırmadı 260 bin lot koydu sanırım mal el değiştiriyor [emoji6][emoji3]
ele veriyor olmasın.
Ele alacağım 3-3.15 aralığına gelsin, [emoji3]
burası da kalabalıklaşmaya başladığına göre ele verme operasyonu başarılı demekki. ulan spek sen ne adisin... ytd
cuma günkü takaslara göre böyle olmaması gerekiyordu. hem bu kadar işlem nasıl oluyor ve hala tabanda..? İnşallah artıda kapatırda 2019 a kötü bir giriş yapmayız. :) YTD.
takaslar gösterilmek istemeni gösterir sadece. ben böyle tongaya düşmezdim ama çıkacağı varmış demekki. fena çarptı ş.siz. ytd
Ky 4 ve üzeri mallandı ky ye sattırmadan götürmez ler. Taban da 1 milyon lot alış var en az ama adamlarda kaç hesap var acaba sıfır komisyon sağ cepten sol cebe. Veya başka bir spek girdi senede bilemeyiz:) sonuçta ky yi soymadan bırakmazlar. [emoji6]
taban yapınca bir daha yapmıyor mu böyle bir kural mı var? 3 liradan satamadığı hisseyi yükseltip bir tabanla 3.60 tan verir elimize. Sonra ne zaman zarar çıkar Allah bilir. Örnekleri çok.
operasyon çocukları iyi operasyon çekti vesselam.
Tahminim sattırmadı ky ye malı. Hacim siz taban yaptırdı bilerek şimdi tabanda al gülüm ver gülüm., [emoji16]
tamam Bu başlığı şu anda 37 kişi okumaktadır. (4 üye ve 33 ziyaretçi)
hisse el değiştirmiş doğru, ky ye geçmiş. Normalde bir iki kişi olurdu. Dikkati çekmiş demekki.
devre kesicide iken 556 bin lot işlem olmuştu. alan/satan olarak 2 ye böl 300 bin lot de fazla fazla.. hacmin çoğu ise tabana doğru oldu, daha doğrusu geriye kalan 4 milyon lot şahsi görüşüm bu. YTD.
işlemler nerdeyse durdu. tabanda kaç lot satan var görebilen varmı?
taban kapatır bu saatten sonra bozmaz
96 bin lot var
keşke ben de iyimser olabilsem
bu kağıdıda Mepet gibi falan kesekağıdı yaparlarsa yazık ! gerçi hepsi aynı oldu ya artık. yalnız espritüel olarak bu kağıttanda kesekağıdı yapmazlarsa yine kaybeden biz oluruz :) kağıt resmen bitti görüntüsü veriyor an itibarıyla. Bundan sonrası sürpriz artık. YTD.
malı verdiler diyorum hala sürpriz diyorsun bu saatten sonra kaldırmaz çarşamba bir taban daha yeni keklikler için. ytd
asıl mal kağıt düşürülerek pazarlanır gerçeğiyle karşılaştık yine. bizim borsa ky yolma yeri ne de olsa. ytd
bende takasa göre alıcılar almaya devam etti diyorum. birde hareketlere göre kağıt toptan değil spesifik hareket ediyor gibiydi. bu kağıdın hacminin az olmasına yorulabilirde o kadarda az olmaması gerekirdi de şimdi bu kadar çok olması dediğin gibi düşündürücü.bu saattte nsonra battı balık yan gider. çarşamba günü düşüşe oynarsa bir darbede ordan yersek artık zor ayağa kalkarız. YTD.
Alım yeri 3 lira dedim defalarca. Bu senet zaten tahtası sığ bakmayın bugünlerde milyonlarca lot işlem yaptığına. Zaten dolaşımdaki lot sayısı çok fazla değil speklerin elinde oyuncaktır.
Yahu marjinal marjinal şeyler söyleyip mantık kuralları ile oynamayın. Yok tabandan mal boşaltıyorlarmış yok sığmış. Ee o zaman bizde satmak için tabanı bekleyelim.. şöyle deseniz olur ; tabanda kendilerine yer açmak için satış baskısı yaparlar. Yoksa bu kadar hacimle tabandan satmak mantık dışı oluyor.
Sığmı kağıt, gitmezmi? Deniz e bakın her gün kazandıranlarda olan kağıtlara bakın kaçar lotları var dolaşımda..
bu saatten sonra ister sat ister satma giren girdi zaten. ha bi taban daha yapar yine satamayız biz satamadıkça da düşer . bu devran böyle dönüyor
Tabanda kaç lot ile kapattı
Taban 130 bin ile kapadı. Tahtada hakim olan alnus yatırım 3 defa 4 defa 200 bin lot koyup sildi sildi taban yaptı. Bende tabandan mal toplanır diyorum. Aon 1 yılda gördüğü en düşük 3tl imiş. Bu kadar olumlu habet bombardımanında 3 tl ye inerse kendi bilir. Ben 4.70 e satıp 3. 60 a 3000 lot aldım. Hissefe uzun durmadım. Harekete geldim. Asıl kağıt başka kar görünce satarım selamlar.
Kardeşim takas varmı acaba
mart gibi 4.6 ortalama ile bekletti beni
bi nefes alıyım dedim dışarı çıktım ne hareket yaptı be
bu hareket leri sık sık yap spek efendi ben yoktum
umarım çok yukardan yüklü yakalanan olmamıştır
piyasada dolaşım az olduğu için 3 milyon 300 bin
biraz toplayan açığa ,terse ,düze ,çıkıyo diye atlıyana cezayı kesiyor
tahta durağan ken 3 kademe yukarı biraz satış yazıp
aşagi 3 kademeden alış yazıyordum yukarda yazdığım tutarı gelip bana veriyordu
dewamlı takip ediliyor yani
belki bu hareketinde tahtada çatışma çıkmıştır bilemiyorum