2.07 ye değdirebilir, isterse
Yatırım tavsiyesi değildir!
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...21fbae95da.jpg
15 dk
Durum bu
Ne oldu bir ara iran'a gitmişlerdi, bir sonuç çıkmadı mı. İhracata ne zaman başlıyoruz.
Valla ortak onu bunu bilmem, bir şeyler olsun artık. İhracatta ise yapsın ihracatını, satacak ise firmayı satsın. İyice komediye bağladı tahta. Bir hafta önce gsray alsaydım bugün %45 artı koyardık. Versin aşağı alalım biraz daha. Onu da yapmıyor. Hep bana diyor.
2.15 de gözde ile aynı paraydılar takaslasam mı lan dedim sonra vazgeçtim gözde 2.9x , 2 gün önce uluun ile 2.18 de aynı fiyattalardı lan takaslayım bu sefer dedim yine yapmadık 2.3x olmuş o da ... Sizin anlayacağınız hep bana hep bana diyor ama birileri alıcak oyuncaklarını elinden ağlayacak sonra..
Dediğiniz gibi artık kabak tadı verdi. Ne yapacaksa yapsalar, bu hissede hapis kaldık.
Ula adam yine kendine kendine yazmaya başlamış. Elite1 arada bloke mi kaldır yorumlarımı oku.
Endeks düştü tamam endeksle giden kağıtlar düştü de, bu endekse göre hareket etmeyen kağıtlara ne oluyor anlamak mümkün değil.
Şu speği tokatlaya tokatlaya şu kağıdı çıkarabilecek bir babayiğit yok mu?
Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi makina takım ne kadar sağlam borsa düşüyor o hala düşmüyor böyle sağlam kağıdın ortaklaraz işte
Yatırım tavsiyesi değildir [emoji6][emoji106]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadar sağlam ki ortağiım merak etme nazar dahi değmez O kadar sağlam[emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah kardeşim sen rahat [emoji18] ol🤙
Sen oku bizede amin demek düşer ortak [emoji120]
Fonet'e çok kötü daldık. Hep ortaklarımın buradaki menfaatleri için. sırf şu galip ağanın gözüne gireyim ki akşama atacağım tweeti pür dikkat okusun diye. bakalım çıkmak nasip olacak mı?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]