Bugünkü mum dünü tamamen kapatıyor. Çok olumsuz, umarım iyi bilanço gelir
Printable View
Bugünkü mum dünü tamamen kapatıyor. Çok olumsuz, umarım iyi bilanço gelir
7 tepesinden beri garanti 14M işlem yapmış, 300 bin zararda. Kynin bile biraz trend öğrendiği yerde bu nasıl olur. Yapı ile garanti ortak mı
Zorlu'nun iki dağıtım şirketine Opet'in ortağı Fikret Öztürk ilgisi
https://www.haberturk.com/son-dakika...371768-ekonomi
6.65 de stop olmayanlar için 6.25 son çıkış bence. Endeksten hızlı düşüyor. Sp500 bile üç ayda 20% düşüp çıkıyorsa, robot kiralamak şart. Kimse temel analize bakmıyor. Aracı kurumların sat dediği çıkar, al dediği düşer. 6 ay düşürür, paraya ihtiyacın olup satarsın, 3 günde çıkar
niye bu kadar şaşırdiniz anlamadım , endeks az bişii gevşeme yapinca en önden koşuyor işte .
tahtada acikcilar mesken tutmuş göz actirmiyor.
Vestel senaryom.YTD.
https://i.hizliresim.com/LlG0rZ.jpg
6.50 ile girdim . Ama ümitsiz vaka. Gün içi +2 den eksiye geçiyor. Ve bu hergun tekrarliyor
*Vestel Elektronik'in Vergi Dairesine Sunduğu 01.01.2018-31.12.2018 dönemi net karı 498.410.059,77 TL
Başka hisse böyle kar açıklasa tavan olurdu .Fakat satmayacağım bu karla bu fiyatlar çok az
Gecen sene 53 milyon imiş
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış 10 dan 8 e nasıl inmiş. Matrikste mi hata var
Konsolide farkı mıdır
Güzel kar açıklamış.
Gecen seneye göre 9 katı.
Cok kısa zamanda 7 üzerine atabilir...
YTD
Büyük ihtimal farklı gelecek. Şöyle ki;
Konsolide 9 aylık bilançoda esas faaliyetlerden 346 milyon tl zarardayken
Vergi dairesine gönderilen 12aylık bilançoda 1 milyar 338 milyn tl kar var. 3 ayda bu kadar kar etmiş olamaz.
Ayrıca şunu da unutmayalım Vestel Elektroniğin irili ufaklı, faal gayri faal 24 tane bağlı ortaklık ve iştiraki var. Bunlardan en büyükleri Vestel Beyaz ve Meta Nikel dir. Bu hesaba bu iştirakler ve bağlı ortaklıklar dahil değil.
eskiden agliyordum simdi guluyorum .500 milyon kar yapmissin gecen senenin 10 kati daha ne istiyordun be zorlu anlamiyorum ki neye gore yukseliceksin. ytd
sELAM
BUNLAR PARDON 500 MİLYAR ZARAR ETTİK Mİ DİYECEKLER BU NE ALAKA YOKSA ABİLER DE BEKLEMİYORDU DA ALIMA GEÇMEDİLER ANLAMADIM.
Durumu ifade edebilecek varsa lutfen açıklasın Blançonun okunuşunda mı sıkıntı acaba? Sitede bile kimse yok maaşallah bu kar milletin ilgisini çekmemiş herhalde.
Sazan gibi hissediyorum kendimi .:::)))
Fosil yakıtlı motor üreticileri zor günler yaşıyor.honda türkiyeden çıkıyor haberininde ardında yatan gerçek elektrikli araç üretimi ile ilgili olarak gösteriliyor.yerli elektrikli otomobilin % 19 u na sahip olan vestel ciddi olarak pil üretimine odaklanmış durumda.
Mutlaka hakettiği çift haneli rakamlara ulaşacağına olan inancımdan hiçbirşey kaybetmedim.biriktirmeye devam ediyorum
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum artık otomobiller elektrikli olacak ve Vestel bir pil üretimine başladığı anda dünya lideri olur.
Gonderilen vuk bilançosu. Piyasanin dikkate aldığı bilanço ise ufrs konsolide bilanço.
Ikisi arasinda dağlar kadar fark olabilir. Örnek thyao. Dün vuk a göre 8 milyar tl zarar acikladi ama piyasa tınlamadı çünkü konsolide bilançoyu bekliyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endekse göre oldukça diri durdu uzun zamandır ilk defa,
tahtada yaşam belirtisi var. bu umut verici
Vesbe 622 milyon tl kar açıkladı.
Yatırım finans asl*****n ceylana saldırdığı gibi saldırıyor.
Sabah sabah 1.300.000 lot aldı hayy maşallah.
1.600.000 lot oldu
Gelsin artık dimi layık olduğu fiyatlar burası değil..YTD..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek SPK bilançosunda göreceğiz ne kadar lider olduğunu.
https://www.dunya.com/sirketler/elek...-haberi-439543
Sekröründe ihracat lideri olmuş vestel. Arçelik 2. olmuş ama piyasa her iki şirketi yıllardır çok farklı fiyatlıyor. Vestel’in piyasa değeri 2.200 milyın tl. Arçelik’in 13.500 milyon tl. Patron farkımı desek ne desek bilemedim.
endeks 30 hissesi değil ama hacimde ilk12 ye girdi.bu hacimle bu pirim az değil mi, baska senet olsa bu hacimle tavan olurdu.gel gel yapıyor olmasin bu tahtadaki spek
6 ay önce 12.50 görmüş hisse 6 küsurlarda gel gel yapsa ne olur yapmasa ne olur. Bilançoda öyle yada böyle 200-250 milyon kar getirecektir diye düşünüyorum. Ha zarar yazarsa gel gel değil medcezir bile olabilir bu hissede her şey mümkün.
Ama gerçek şu ki olması gereke değerin çok çook altında işlem görüyor Vestel.
2milyon civarında alım yaptı..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şunu da dikkate alın, YFAS dün saat 3 civarı 2 milyon artıdaydı neredeyse ama günü yalnızca 290 bin ile kapattı. Tabi bu kadar lotu gerçekten alıp satsa fiyat hareketleri çok daha sert olurdu diye düşünüyorum. Son süreçteki hareketlerde büyük topu garanti, ykb ve bu çeviriyor genelde. Demem o ki alıcı satıcı biraz hikaye, ağaların niyeti önemli..
Geldik, gidiyoruz..
anlık akd
https://i.hizliresim.com/BaWE7p.jpg
Teşekkürler
Yatırım finans, citi, credit, merill tahtada alıcılar. Buda çıkışın feyk olmadığını gösteriyor. Yabancılar aldı bi koku ama ne.
(=) Vestel Elektronik (VESTL): Şirketin 4Ç18 finansallarını bu akşam piyasa kapanışı sonrası açıklaması bekleniyor. 4Ç18’de net satış gelirlerinin yıllık bazda %16 artışla 4,47 mlr TL’ye ve FAVÖK’ünün %48 artışla 416 mn TL’ye yükselmesini beklerken, 4Ç17’deki 20 mn TL’lik net zarara karşılık 4Ç18’de 97 mn TL net kâr açıklayacağını tahmin ediyoruz."