Al bendende okadar ama ele vermek için istenen de zaten bu diyede düşünmeden edemiyorum.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Al bendende okadar ama ele vermek için istenen de zaten bu diyede düşünmeden edemiyorum.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse tarihi zirve olarak 140 TL'yi gördü, şimdi 83 TL civarı. Benim maliyetim bunun biraz daha altında. Yani tarihi zirvenin yaklaşık %50 altından maliyetlenmeye başladım. Piyasa çok güvensiz, beklenmedik bir haber/olayla bir anda sert bir şekilde (-) ye geçebiliyor. Dediğiniz gibi belki buradan da aşağı salar ama kademeli alım için bence fırsattır bu. Eninde sonunda herşey düze çıkar. O zaman da bu fiyatlar komik kalır. Önceki kriz rakamlarında olduğu gibi. Bol kazançlar.
Göstergeler olumlu ve yabancı alımı devam ediyor Aralık ayı içinde pozitif bıst ile yukarı hareket olacağını düşünüyorum inşallah...
YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
373000 TL hacim. Çok sığ. Hiçbir haber yok. Tam bir ölü. Kağıdı uçuracak bir haber yok.
Hacimsiz düşürüyor O.Ç ne sıkıntınız var kaçtan aldınızda satıyorsunuz aq[emoji35]
robotlar ile dans
Sağlam duruyor, direniyor falan derken çaktırmadan benim maliyete iyice yaklaştı. :) Böyle devam edip birkaç TL daha düşerse önümüzdeki ay maliyetin altından takviye yapacağım gibi görünüyor. YTD.
Hacim 3402 tl
42 lotçuk
arkadaş 1 hafta ceza almışım..öyle kötü bir şey yazdığımıda hatırlamıyorum ama verilmiş bir cea
bugün mecburiyet karşısında portföyden birini vermem gerekiyordu..
sabah 83.30 dan bunu verdim..
aksilik bu ya gün sonu pirim yapan tek hissemde bu oldu..
artık kalanlara bol şans diliyorum..
Buyur buradan yak. Altay Tankı ihalesini BMC aldı. Hesapta Otokar'dan daha uygun fiyat verdi diye aldı. Sonra BMC herhangi bir yatırım yapmadı ve ihale makamı BMC'ye Adapazrı'ndaki tank palet fabrikasını bedava verdi tankı burada üretsin diye. Devletin elektriği, suyu, işçisi, deposu, arsası, test tesisleri vb. kullanılacaktı ve doğal olarak BMC'nin birçok maliyeti sıfırlanacaktı. Şimdi bu fabrika için özelleştirme kararı alınmış. Bilin bakalım bu özelleştirme ihalesine kim girecek?
Nasıl da kılıfına uyduruyorlar.
https://www.dunya.com/gundem/askeri-...-haberi-435266
Çok şükür ki cennet ve cehennem var...
Endeks olurda pozitife dönerse Aralık ayı içinde 89-90 ları görebiliriz diye hissediyor ve temenni ediyorum...
YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
Vallahi yatacak yerleri yok.hani Sakarya'da arazi bakıyorlardı fabrika kuracaklardı ödenekler ödeniyordu Yazık vallahi yazık.ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazık gerçekten yazık. Resmen BMC'ye kıyak çekiliyor. Daha da söylenecek çok şey ama ahlakım ve forum kuralları elvermiyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ec4fe0bdd.jpg
eee eşek değilsiniz herhalde haftayı güzel kapatırsınız artık...
Sınıfta kalmışız Bıst 50 den çıkmışız [emoji846]
Tekniğini beğendim.
Başka bişi bilmiyorum.
Herkese güzel bir pazar dilerim.
Güzel bir bilgi notu[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Valla Bist30-50 fark etmiyor artık. Borsa eski borsa değil. Diye düşünüyorum. Bist 100 de olupta ralli yapan hisseler var. Y.T.D
Yeni yıl ilk çeyrek endeks değişiklikleri :
BİST 100’e alınacak hisseler : Verus - Parsn - Kervt-İndes-Clebi
BİST 100’den çıkarılacak hisseler : Ozkgy-Brsan-ieyho-Doas
BİST 50’ye alınacak hisseler : Ülker-Mavi-Fenerbahçe- Anacm
BİSt 50’den çıkarılacak hisseler : Otkar-Nthol-Galatasaray-Karsn
BİST 30’a alınacak hisse : Froto
BİST 30’dan çıkarılacak hisse : Şok marketler ticaret
62 den beri bakıyoruz maliyet 98
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Otokar da Kasım ayı satışları nı 225.000.000 TL civarında bekliyorum. Geçen sene aynı ayda satışları 170.000.000 TL civarında idi. YTD
*bgc istanbul, otokar için hedef fiyatını 77,0 tl'den 120,4 tl'ye, tavsiyesini 'tut'tan 'al'a yükseltti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20a11022aa.jpg
Yabancı takası gösteren tablo(Alıntıdır)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...21f53b438d.jpg
Tablo alıntıdır
Buda çorbacı değildir inşallah(100 lü fiyatlara taşısada esaretten kurtulsak [emoji846])
Sn. neon06 paylaşımlar için teşekkürler. Hedef fiyatı neredeyse iki katına çıkardığına göre değildir sanırım. Umarım ters köşe yapma niyetinde değildir. :)