Peki anlayan bir arkadas sunu anlatabilir mi rica etsem...
Istusun dunku paylasiminda unlu takasta 8.632.644 idi bugun 54.632 daha aliyor,ama takasinda dunden daha az var 8.627.254 ve bildigim kadari ile hic satis yapmadi?Nasil oluyor bu is??
Printable View
Peki anlayan bir arkadas sunu anlatabilir mi rica etsem...
Istusun dunku paylasiminda unlu takasta 8.632.644 idi bugun 54.632 daha aliyor,ama takasinda dunden daha az var 8.627.254 ve bildigim kadari ile hic satis yapmadi?Nasil oluyor bu is??
Bence yarın kopçak bu. Saatlik grafik öyle diyo.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazartesi en yüksek 8,91 kapanış 8,77 hacim 3,2 milyon benzerlik tarihi 24.07.2017 (pazartesi )
salı en yüksek 9,27 kapanış 9,00 hacim 3,1 milyon benzerlik tarihi 25.07.2017 (salı)
bu arada ünlü ve citinin mal toplaması olumlu gerçekten..
satanlara baktığımızda tüm ky ve zibil piyasası satış yapmış ki birazcık umut verici .. keşke satsa herkes de artık hareket başlasa.. bu kansızlar son lotu bile almadan kar yazdırmayacaklar firmaya
Günaydınlar herkese, BİZİM eşek hızlı çıkış yaptı ama şuan nal topluyor😄😄
Kimse yok muuuuu😲😲😲
Yazacak yerlerimiz agriyor istus...yine yapti yapacagini BIZIM essek...
Bu gediğin girdiği tarlada ot bitmiyo. İyi taraf ünlü 110bin daha kemiksiz aldı umarım haftaya devam eder
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...83524981ef.jpg
Ünlü amıcam az daha almış)
http://imageturko.com/?di=786H
çok güzel bi tablo , umarım bu şekilde devam eder..
ky nin elindeki mal yavaş yavaş bitecek .. sonrasında beklentilerimiz gerçekleşecektir umarım .
satın satın kimsede mal kalmasın .. resmen dipten mallanıyor adamlar . bu kadar güzel bir tablo olamaz.
ünlü bu malları topladıktan sonra hareket olmaması imkansız . yatar malak gibi beklerim 5 yıl .. satış fiyatımı da yazayım tam olsun eski zirve .. 21 tl üstü devreden vedalaşırım .. aşağısı bende yok ..
Ek 9551
Twitter : EkoDreaM
https://i.hizliresim.com/9DQEP5.png
Yukarıdaki tablo ÜNLÜ MENKUL'ün Bizim serüveni... Tarih, sahip olduğu lot sayısı, sahip olduğu yüzde, aldığı tarihlerdeki hisse fiyatları.
22 ay önce 28.000 lota sahip Ünlü bugün 8,5 milyon lota sahip. Aldığı fiyatlar da yukarıda belirtildi. Son zamanlarda dışarıdan seyirci olduğu son iki veriden gözüküyor. İki gündür 160.000 daha aldı galiba.
Ben bu kâğıda yeni girdim sayılır. Geçmişini bilmiyorum. Bileniniz varsa Ünlü, kim adına bu kadar lotu toplamış ve topluyor olabilir. Turşu kurmayacağına göre var bir hesabı.
zaphyros merhaba. Tanıdık bir imza gördüm nihayet! Pegasus'ta bir ara bulunduk, hatırlarsınız.
Ben de öyle düşündüm, Ülker'e, yani Murat Bey'e topluyordur herhalde. Kâğıdın niye süründüğü de belli oluyor. Adamın toplama hedefi neyse onu bulmadan çekmez yukarı kâğıdı. Arada bir girip alacağını alıyor. Hiç aşağı gitmemiş, sıfırdan yüzde 31,5 yapmış.
Evet tanıdık bir isim görmek güzel ;) pegasusun ekmegini yedik sanırım 27 civarında siz de çıktınız. Ben daha erken cıktım o günden beri bizim egeen adel icbc geziyordım icbcden çıkıp bir de alctl dedim umarım bunlarda da pegasustaki kadar sabretmemiz gerekmez. Bol kazançlar :)
Pegasus ta çok bekledigini dusunenler için burası bir sınav 4 yıldır buradayız.
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Selamlar,
Unlu Co ingliz Emap Ltd sirketi adina hisseleri topluyor.sirket sahibi mahmut levent unludur.Emap in ve Unlu Co nun sahibide kendisidir.Bizim internet sitesindeki ortaklik yapisindan ve hisse paylarindan gorebilirsiniz.Emap Bizim in kucuk ortagi olar gozukuyor.Sanirim bu kucuklugu buyutmeye calisiyorlar...ama emin degilim bu benim dusuncem...o kadar anlasam yillardir bu hissede olmazdim :):)
Umarim arti iyi gelismeler olur , hepmizi yuzu guler...
Evet, iyi kazandım Pegiden, Allah bereket versin, 27,76 dan çıktım. Bizim'de de kârım var şu anda ama ben günlükçü, aylıkçı değilim; daha fazlası için girdim bu kâğıda, bekleyeceğim belli bir rakama kadar. Fazla bekletirse Pegi gibi bekleme süremi uzatırım. Pegi'de 11 ay bekledim. Size de bol kazançlar olsun sayın zaphyros.
Teknik incelerken bana göre 18,10,2017 günü 8,06 fiyat al vermiş. hacim de 3 gündür güzel kademeler hareketli
8,16 üzerinde kısada 8,83 gibi %10 yakın bir prim potansiyeli var. Hacim GÜN İÇİ 3 MİLYON GİBİ BİR RAKAMLARA ÇIKARSA
8,34 2 KEZ KIRAMADI HIZLA GEÇİLİR Kİ 8,83 HEDEF GÖRÜLÜR GEÇİLİRSEDE 9,25 LER............... YTD
Bilanço su 30,10,2017 de gelecek diye biliyorum. Ülker gurubu nasıl iş çeviriyor bilmek çok zor. KEREVİTAŞA BAKINCA BİZİMİNDE ONA BENZEYEN BİR BİLANÇOLAMA DÖNEMİ BAŞLAMIŞ GİBİ KEREVİTAŞ ÖZ KAYNAKLAR -99 MİLYON SERMAYE 6 MİLYON BİLANÇO HEP ZARAR
FİYAT 70 TL DE BİZİME GELİNCE SERMAYE 60 MİLYON +107 MİLYON ÖZKAYNAK FİYATTA 8 TL EHHHHH DE BİLANCOLARDA HEP ZARARA DÖNDÜ GÖZÜKÜYOR. BİLANÇO KARLILIK GİBİ BAKINCA BİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR. YTD
Gelelim takas durumuna ünlü menkul değerlerin alıma başladığı dönemi ele aldığımızda tarihi 01,01.2016 başlangıç 400 bin lot iken şimdi ünlüde 8,600 bin lot hisse olmuş son durumda kimlerden toplamış dersek
duce...............3, milyon lot
citi.................600 bin lot
deniz..............600 bin lot
iş....................350 bin lot
garan.............350 bin lot bu beş aracı kurum ünlü hariç baştakiler 4,milyon900 bin lot toplamda onalarda alınmış kalan lotlarda 8,miyon 600 bin-------------600 bin lot kendisi (% 50 bedelsizden 400 bin lot 600 bin olmuş)
kalmşı 8 milyon -4milyon 900 bin ilk beş kalan 3,milyon 100 bin lotta diğerlernden alınmış
TAMAMİYLE KATIKSIZ O GÜNDEN BU GÜNE BU HİSSELER HALKA AÇIK OLAN KISIMDAN TOPLANMIŞ
İKİ YILA YAKINDIR BU HİSSELER KİM TARAFINDA HANGİ NİYETLE HANGİ AMAÇLA TOPLANIYORSA Kİ OANLAR MUTLAKA BİR ŞEYLER BİLİYORKİ PARA AKITIYORLAR BU TOPLAMA İŞİNE:):yes:
01,01,2016 da hisse fiyatı hayrettttttttttttttttt 8,16 bu günkü fyatttttttttttttttttttttttttttttttttt
toplayanın maliyeti 10 tl gibi bir ortalama desek tahminen bağlanan paranın diğer maliyeti hariç...
Toplama devam ettiğine göre piyasada 26 miyon 560 bin lot var.( sermayenin % 44 ü halka açıklık) 26,600-8600 dersek 18 milyon lot kalıyor. ünlüüüüüüüüüüüüüüüü 8,600 binlot la üç te birini yani %33 le halka açıklık (borsaddddddddddaaaaaaaan)kısmını ele geçirmiş. 60 milyon sermayede de % 15 lik bir ortaklığa ulaşmış gözüküyor.....
1/1
https://i.hizliresim.com/3p7qg4.png
1. Halka arz öncesi ve sonrası ortaklık yapısı ve yönetim kurulu üyeleri. Mahmut Levent Ünlü, Emap falan yokken yönetim kurulu üyesiymiş zaten.
2. Strategic, Golden ve Diğer kimlerse onların payları halka arz sonrasında ve izleyen yıllarda Yıldız’a geçmiş.
1/3
https://i.hizliresim.com/pG0WNL.png
Bugün Halka açık kısmın yüzde 31,5’u Ünlü’de. Ünlü bu miktarı aracı kurum olarak satın almış olmalı. EMAP adına yapsa KAP’a bildirmesi gerekir, ayrıca EMAP adına yapılacak duyuruya dayalı alımlar EMAP üzerinde gözükür. EMAP şirketin yüzde 9,31’ine sahip ve bu, halka açık kısım dışında.
Bu kâğıtta halka açık kısmın yüzde 25'ine sahip olan yabancı (Gerçekte öyleyse tabii.) "Yeter ulan!" demedikçe keskin hareket beklemek zor. Ama öyle bir gelişme olasıdır ya da Ünlü, bu kadar yeter derse hareket başlar.
27,06,2016 yılında şirket ortaklık yapısında yok. 18,07,2016 da yok. 13,10,2016 da yok.
09,02,2017 deeeeeeeeeeeeeeeee nihayet ortaklık yapısında mahmut levent ünlü %8,21 le varrrrrrrrrrrrrrrr
sermaye 40 milyon 3,milyon 284 bin lotla masaya oturmuşşşşşşşşşşşşş. 8,21 le kayda geçmişşşşşşşş
09,02,2017de ünlü menkul değerlerde 4 milyon 140 bin hisse gözüküyor................
En son ortaklık yapısı 20,02,2017 de var şirketten gelen bilgi de iki kişi daha katılmış
dikkat çeken erman kalkandelen franklin templeton ınvestments -ülke müdürü buda hissedar gözüküyor
yalnız katılım oranı yok.......... Ortaklık yapısı hakkında şu ana kadarda başka bilgi yok.
şirket geri alım proğramı bildirip 2,89 unu borsadan almiş.
şirketi anladık ta alım yapmasını burda sorgulanması gereken ünlü gibiler neden bu şirket
hissesine para sayıp ortak oldular..................? %15 ünlü üzerinden lotlara bakarak
yoksa burada murat ülker bir oyunmu çeviriyor bu isimler üzerinden parayı kendimi saydı.
Yada başka pazarlıklarmı dönüyor bu işte kendi aralarında hisse fiyatını buralarda tutarak
ellerindeki hisselere toptan cı fiyatıyla gizli pazarlıkmı var?
Hissenin %15 ünlüde 8,600
hissenin %15 yabancıda
hissenin kalan % 14 desek
hissenin % 3 de ülker geri alımla çekti
kaldııııııııııııııııııı%10 -11 diğerlerinde 12 fiyata doğru bir ekşın yaparak % 5 ni alsalar
geriye ne kaldı borsadan çekilme mi?