sanırım yönetim kurulu toplantısından sonra karar alınacak ne zaman dağıtılacağına ilişkin. bir de temettü rakamları kesinleşecek toplantı sonucunda.
Printable View
Ek 21801
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...eb5707574e.png
-Geçen gün çizdiğim grafiğin yakın çekimi. 6.80 bölgesinden Onay ve desteğe vurmuş dönmüş. Daha sağlıklı oldu. Buralarda destek sağlamlaştırırsa çıkış için daha da sağlıklı olacaktır. Lakin 6.80'den çok hızlı döndü, 7 altında biraz daha sağlaşlaştırma yapmasını beklerim.
-6.80 bölgesinde oluşan Kısa vadeli PU meyvesini vermiş. 7.20 bölgesine götürmüş, Kısa vadeli NU oluşturmuş. Kısada Biraz dinlensem düzeltme yapsam iyi olur der.
-MACD baktığımızda ise kısa vadede çok kötü piyasa olmazsa daha buralarda oyalanacak gibi görünüyor.
-Temettü mevzusuna gelince, Vereceğim demesi, Yöneticilerin iyi niyetindendir, Sağolsunlar. Az bir miktar göstermelik tadımlık vermesini olumlu buluyorum. Şirketimiz Temettü değilde büyüme odaklı olmalı. Teknoloji Büyüme Şirketlerinin Kazancını Temettüye değilde büyümeye yatırıma AR-GE'ye kanalize etmesi daha doğru olur.
-Yabancı Gün be gün artmaya devam ediyor. Son durumda Yabancı Oranı % 10.53.
-Hakkımızda Hayrlısı...
Yabancı oranı % 10 u geçmiş görünüyor , gerçek yabancı mı şüphelerim var , bu konuda görüşü olan var mı ??
%10.53 =921.000 lot yapıyor
Bu lotlar hangi kurumlarda yazabilecek var mı ?
Piyasada işlem gören lot sayısı 8.750.000 adet, bunun %10.53 ü 921.355 lot yapar.
Takas tablosuna baktığımızda citibank yabancı 311.607 lot , deutsche bank 121.655 lot, phillipcapital 117.310 lot toplarsak 550.572 lot yapar , eee 921.355 lot nerede bilen var mı ???.
Dr. Jekyll, Ortak Mümkünse 1 Kasımdan bu yana olan takas değişmini gönder. 1Kasım sonrası %1'den kademeli artmaya başlıyor. Yada 3 Aylık.
Giidyorrrr [emoji4]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://s3.eksiup.com/4b43b0d16544.jpg
yabancı hala yükseliyor
Yabancı oranı 16.35 oldu. 4 aydır gıdım gıdım artıyordu, 1 haftadır alışları iyice hızlandı. Smartiks’in arzını mı fiyatlayacaklar acaba. Bekliyoruz bakalım.
Hayrlısı bakalım...
Yabancılar kaçtı galiba [emoji6]
Bazı şirketlerin genel kurul tarihleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...764a06fd3f.jpg
Günlük pastasını verebilir misiniz.Teşekkürler
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://mobile.twitter.com/_lecturer...849152/photo/1
Size abi tavsiyesi.Biriktirin bu hisseyi. Borsada al vur sat kaç dönemleri bitti. Kısa vade al sat sermayeyi bitirmektir. Saygılar. Allah a emanet olun.
Hafta sonu şirketi inceleme imkanım oldu. Hoşuma gitti iş yaptığı şirketler, yurt dışı büyümesi ve halka arz hikayesi. Yazılım, bilişim ve teknoloji bundan sonra önü açık sektörler ülkemizde. ABD de balon oldu zaten hemen hemen hepsi 200 milyar dolar ile 1 trilyon dolar arasında dolaşıyor bir çoğunun piyasa değeri. Bizdeki yazılım, bilişim ve teknoloji şirketlerine bakınca anne karnında ki bebek nisbetinde.
Ufak ufak toplayayım bakalım bunuda.
Karel’in yanına koyayım ilerde lazım olur.
haftayı 7,90 ile kapattı. sinsi sinsi yükseliyor. inşallah yükselişin temeli sağlam, içi doludur.
Yükselsin de içini dışını boşver beş aydır bekliyoruz, olacağı şu kfeini yükseltip smartiks için talep yaratacaklar , dikkatleri çekip smartiksi pazarlayacaklar gayet basit, ne kadar yükselir bakıcaz artık ...
Dikkat çekme işi daha başlamadı tavan çektikten sonra başladı diyebiliriz muhtemelen bir kaç tavan , tabi bu benim senaryom olur mu olmaz mı görücez yatırım tavsiyesi değildir ona göre...
Pazarlama düşüncesiyle yükseltildiğini düşünmüyorum. Logo dibi gördükten sonra % 50 den fazla yükseldi kafein ve logo da alımlar yabancılardan geliyor. Logoya göre hala ucuz ve %50 yükselme potansiyeli var. Citi den sonra deutche de alıma geçti. Logo daki yabancı oranına ulaşabilirse çok iyi fiyatlara gelebilir. Ytd.
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Sıra bize de gelir bir gün ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı oranı yüzde 20
https://s1.eksiup.com/9db141858266.jpg
Ne oluyor
Sanki el değiştiriyor iş bankası 140 bin lot sattı. 180 bin yabancı aldı. Ytd
Eyvallah ama sıkıntılı bir durum..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla yabancı 254000 oldu iş 180000 ekside ytd
Patlattılar gibi geliyor bana
Anlık takası görebilen varmı teşekkürler
Philip 230 bindi şimdi 158 bin artı teb 80 bin artı merly 52 000 artı .
İş bank 230000 eksi ytd
Eksi artı hesabı yapmak boşuna. Ortada %6 lık bir düşüş var. Nedeni de yok! Peki bunun anlamı ne?
Insider!!!! Altından ne halt çıkar bilmem? Haberi alan şanslı arkadaşlar çıkış yapıyor.
Düşüşün nedenini sorun bakalım,kim nasıl açıklayacak?
Sayın katti alan satan son durum nedir acaba?
Teb 88 bin merlly 72000 Philips 50 bin art. İş bank 210 bin eksi
Teşekkür ederim..
Ders gibi, alçakça bir hırsızlık olayı...
Hukuk, hak gibi kavramların bu ülkede olması lazım artık. Bu alçaklığa dur denilmesi gerekli.
Bu olay kabul edilemez.
Açığa satış olduğu müddetce imkb de hisse almakla kıbrıs gazinolarında zar atmak aynı şey.
Bu başvurunun kabul edilmemesini sağlamak mümkün. Var mı böyle yağma.
Hem insider olayı hem de piyasayı olağan dışı etkileyen haksız müdahale var.
YTD
Bu hisse benim için bitti ytd
Borsada hangi fiyattan satacağı belli değil ama yatırımcının mağdur edilmemesi için satışın sızdırıldığı saatin hisse fiyatı geçerli olmalıdır. Yani yeni sunulan hissenin 7,9x ten aşağı satılmaması gerekli.
YTD