Baya kalabalık olmuş buralar
Tavan olması için bir sebep yok .
Taban olmasında o yeter .
Printable View
Baya kalabalık olmuş buralar
Tavan olması için bir sebep yok .
Taban olmasında o yeter .
Eşleşme görebilen varmı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu hani tavan olacaktı, paraşütsüz aşağı gidiyor
Dün iyi ki 0,93 e vermişim, kollarımı açtım aşağıda bekliyorum.
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Borsanın altın kuralı oluşan algının beklentinin tersine hareket
Panik yapmayın yaaaaa
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş... yatırım tavsiyesi değildir
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işte burada
Ek 19568:.:Sad:
dune kadar hiç yazmayanların bugun doluşması muallak :(
Atayburak, dediklerin çıkıyor. Yalnız Amor666 konusundaki düşüncelerine katılmıyorum.
Haber yolluyor kimse bisey anlamiyor:) boyle bir kagit gormedim
üye ve ziyaretci patlaması yaşıyoruz hısse gıderken yoktu bu kadar bedelsiz oltasına baya takılan olmuş...
Bedelsiz ne verecek her birimize verir 1000 er lot kagit duser 70 e:)))
Merak etmeyin 0,88 den itibaren heybeyi doldurmaya başladım yine
Aksama dogru tavana gotururler
Tabana gitmedigine gore tavana gidecektir:))))
Mehterle geldik 0,90 lara:))
Dün ve önceki günlerde tahta yapıcı olan A1 Capital bugün hiç işlem yapmıyor, yapmadığı gibi açılışta 1.4 mly lot sattı tahta yapıcı olmazsa yukarı gitmesi zor gözüküyor.YTD
Bazen gerçekten burdaki ky anlayamıyorum hemen tavan tabanlar konuşuluyor sonra bir taraf diğer tarafa yüklendikçe yüklenmeye çalışıyor . Anlamadığım aynı gemideyken
bu neyimin egosu? Bir konuda iki olasılık varsa biri zaten baştan kaybedeceği belli.
Ayrıca dün akşam yazmıştım niye ne tavanı diye. Dünkü Haberi iyice okursak zaten şahıs açıkça söylemiş. sizin olan malları başka bir şirket kuracağı için bir miktar oraya aktarıyor bu sebeplede bu şirkette pay sahibi olan yatırımcıya bedelsiz hisse verecek bu kadar basit. Bu tektu için olumsuz diğer hisse için olumlu bir haberdi.
Bildiğim tektunun bu fiyatlardan kapanmayacağı eğer 89 altında kapanış yapmadıkça hissenin önü açık . Bugünki satışları kar realizesi olarak görün .
listedeki gayrimenkuller diğer şirkete geçecek tamam.
o şirketin hisseleri tektu hisse sahibine verilmeyecekmi neden tektu için olumsuz olduğunu anlayamadım.
muhtemelen bu olumsuzluğu bi ben anlayamadımki herkes satıyo :)
halihazırda tektu içinde yeni kurulacak şirket hisseleri + antalya tatil köyü alaçatı otel satılması planlanan 65 villa var iken...
son birkaç günde biraz hızlı yükseldi biraz göbek var uzun yıllar yatmış malum göbek şişmiş az dinlensin yahu
Yazdığım olumsuzluğu şu açıdan şöyle düşünün evin tek çocuğuyken
bir kardeşiniz daha oluyor ve mallar bölünüyor, yoksa başka olumsuzluk yok.
Piyasada bu şekilde okuyacağını bildiğim için dün yazmıştım.
bölünmeden sonra tektu hissesi alacaklar için evet tektu malları bölünüyor.
ama siz bölünmeden önce hisse sahibi iseniz hisseniz oranında bölünen maldan payınızı alacaksınız yanlışmı düşünüyorum?
Patroniçenin numaraları bitmez.Ben haberlerin açıklamaların bu aralar artacağını düşünüyorum...Bu adamlarda numara bitmez.Her ayak var.Kırkayak bile bunların yanında topal kalır.Bakalım bugün hangi olumlu haberlerle gazlayacağız.BORSA GÜNDEM sağolsun....
Endex aşağı salarsa tektu için
kötü olur ikinci seans.
89 altı kapanış benim için sıkıntı demektir.