Kardeş sözüm meclisten dışarı
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Pamuklunun ipini çekmişler gibi 4,40 ytd.
Bitirdiler bizi Kına yaksınlar 6,00 'dan aldık. Zarar kocaman Lanet olsun
Gedik ve iş kağıdın ırzına geçiyor abartısız şekilde hergün mü düşer bir kağıt
spek kağıdı bırakmış görünüyor. ama bırakmadı bence. yalnız yataya saracağı için en güzel şekilde marj yapıp teker teker topluyor. artık iş uzunculara kaldı. o da belirsiz bir uzun yol olur. %70 karı gözgöre göre verdik ya geri helal olsun bana bir kağıtta en sinir zamanlar bu zamanlardır. heme kendine hem speke kızarsın. spek adeta nasılsa işinizi bitirdim ne haliniz varsa görün gibi hareket eder. ama yinede bellide olmaz haa der gibi hareketler yaparak seni 10 parçaya böler YTD.
4-4,5 diplerine yaklaştı biraz yatay gibi yapıp yine bir hareketlenme olabilir,çimento fabrikası limanıyla beraber satışta ve bu fabrikanın %15'i bunun vede ben 2 milyon ton çimento ve 1,7 milyon ton klinker üretimi yapan ve satışının %85 i yurtdışı olan ve satış problemi olmayan çimento fabrikasından yaklaşık 100 milyon TL Sönmez Pamukluya satış geliri düşmesini bekliyorum,ve 2,7 milyon lot toplam piyasadaki hisse sayısı olan her tür spekülatörün götürebileceği bir senet,ama bunun her zaman müptelası olan bir spek var bakalım 2 li dibi buralara (4-4,5 tl arası) sayıp tekrar yukarı yapacakmı yoksa yataya bir süre devam edecekmi,unutmayın satışla ilgili en geç 5 mayısa kadar bir açıklama yapması lazım 3 aylık süreç için.Kendi fabrika arsası ve gayrımenkulleriyle ilgili haberler düşermi takip ediyoruz,bol kazançlar...
4 e kadar inerse bence kağıdın işi tam biter ve tuclk gibi falan 2.5 yıldan aşağı yukarı trend yapmaz düşüncesindeyim. beklenti beklenti iyi beklenti iyidir de batmakta olan veya durumu kötü olan kağıtlarda %100 yapıyor. mesele kağıda ne olduğu ve bundan sonra ne olabileceği. ben açıkça fikrimi söyleyeyim. 6.80 kol kesme rakamımdı ne oldu hep boş fantazi.. zaten hep bundan kaybettim. hayatım kurtulacaktı belki ama %70 gözümün önünde eridi gitti. sonrada takas ne durumda onu baz aldım. ilk önce tutarsızdı acaba baz almasammı diye düşündüm. sonra takaslar günden güne kötüye gitti ve ben yine seyretmekle yetindim.
özetle her gün iki senaryo yazdım ve hep olumsuzlar oldu. ve takas adeta basbas bağırdı oyun bitti diye ben yine dinlemedim. işte mecnnun gibi serabı leyla sanmanın bedeli bu. biz sanmıyoruzda bile bile veriyoruz. şimdi ise takaslara bakarsan olumlu ama oyunu yeniden ne zaman ne kadar ve kim başlatacak.. oo çok zor ihtimal geliyor bana ama inatla leylayı görücez diye bekliyoruz. YTD.
yine palazlandı yeni avlar peşinde herhalde.. 4,59 ytd
ne zaman çıkarki
vay be. gerçekten benim gibi 20 yıllık borsa kurdu ve soğukkanlı birini bile yanıltabiliyorlar. özetle; spek her zaman senin beklemediğini yapar. gerçi günlük hareketmi belli olmaz ama günlük gibi durmuyor pek. YTD.
A1 capital kaldırdı sonra kafaya çaktı destek bulamayınca bilerek gel gel yaptı
takasların bir kaç gündür iyi olduğunu söylüyorum. bu günde nerdeyse alıcı ve satıcı birebir aynı. bu da iyi bir gösterge. yalnız bir dağınıklık var.spek in onu ne kadar sürede toparlayacağını görürüz. tabi yön yukarı olursa. kağıdın karakteri belli ve yine aynı ki bu da iyi bir gösterge. yalnız dağınıklığın toparlanması bir hafta sürer bence. YTD.
Uzun zamandır ilkkez artı kapattı gözlerim yaşardı a1 aldı çaktı aşağı adam ky topluyor
Ödemelerden dolayı satmak zorunda kaldım. Büyük zararla kapattık. Lanet olsun :(
Kalanlara Allah sabır ve büyük kazançlar versin
Broker_77 kardeş senin adına üzüldüm geçmiş olsun... Paraya ihtiyacın olmasaydı eminimki güzel bi kâr ile ayrılırdın... Bende şuan büyük bir zararla bekliyorum
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SONME'DE
ACIKLAMA....
06.02.2018 TARIHLI KAP ACIKLAMAMIZLA BILDIRDIGIMIZ, SONMEZ
CIMENTO YAPI VE MADENCILIK A.S. SERMAYESINDEKI ISTIRAK PAYIMIZIN
TAMAMININ SATISI KONUSUNDA FAS MERKEZLI CIMAF (CIMENTSDE L``AFRIQUE)
SIRKETIYLE BASLAMIS OLAN ON GORUSMELERIMIZ SONUC ALINAMADIGINDAN,
TARAFLARCA SONA ERDIRILMISTIR...
Bencede daha kurumsal büyük çimento şirketleri veya yerli büyük guruplardan birine satılsa daha iyi olur,zira belirtilen firma o kadar ahım şahım bir firma değildi.Kısa vadeli beklenti bitti ama asıl bundan sonra yine elde satılacak ve yaklaşık 100-150 milyon TL para girişi beklediğim bir çimento şirketi var.Önümüzdeki günlerde yine bu olayı kullanıp veya kullanmadan sadece 2,75 milyon lot senedi var diye kolay hareket ettirilebilecek bir kağıt diye toplanabilir,bol kazançlar...
Sağlık olsun kardeş, şimdi senin bahanenle ben baktım mazime 6 seneyi devirmisim, pis kâğıtta,.....Allah herşeyi gönlüne göre versin....kağıtla inat olmaz ama inandım inat spek efendi,Allah sattirmasin.....yoksa gel al alabiliyorsan.... haa seninle işim bitince git cehennemin dibine kadar yolun var...
Daha nereye aq kağidıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e74004ce9.jpg
İş kağıdın a.s. resmen o.ç ğuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a18e26316e.jpg
sabaha karşı rüyamda kağıdın 6 tl olduğunu gördüm :) neyseki 6 falan olmasada artıda kapattı. burlarda küçük hesaplarla doldur boşalt yaparsa spek hiçte eli boş kalmaz. yalnız takaslarda görünüm iyi dediğimde en yüksek 4.61 i gördü. yani karşılığı bu oldu. şu anda ise takaslarda görünüm tam tersi kötü yani. büyük hareket olmazsa dediğim gibi sırf ilgi için buralarda tutar spek ve ky gevşedikçede satış baskısı kurarak 4 e kadar aynı hareketi yapabilir. zaten 4.40 psikolojik destek. 4.30 a doğru düşsün dediğim gibi spek kağıdı hareketlendiremdediğinde de kağıdın işi tamamen bitmiş olur. ve yatayda uzuna sarar tahminim. açıkçası kağıt trend oluşturamayacak kadar dağınık bence. o yüzden malesef olumsuz senaryo olacak. yani göstergeler açıkça bunu gösterirken niye beklediğimide bilmiyorum. kendi görüşümdür yatırım yavsiyesi değildir.
evet 4.40 psikolojik desteğini bozmuyor. en azından iyi bir göstergemiz var. birde takas olumluya döndü. benden başka kimse yokmu kağıtta kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz :) YTD.
Hergün cımbızla düşürüyorlar acı çektire çektirehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...845ffc9bbc.jpg
ben yanlış yere bakmışım. 129 000 lot işlemi nerden gördüm ben? :) acı çektirme falan yok gardaş. hareketsiz kalan kağıt ne olur kendi haline bırakılmış gibi düşer. burda spek olsun veya olmasın zorlamaz. ancak temizlik yaparki bu kağıdın ölmüş halidir. ama dahada kötüsü var o da çürümüş hali. bu durumlarda kağıtla ya uzuna oynanır yada bir speğin bir amacı varsa ona göre hareket ettirir. ama her ikiside uzun vadelidir bu durumda öyle görünüyorki topikteki tek kişi olarak kağıdın enayisi oluyorum galiba. tek bir tesellisi pek olmayan ümidim var o da ; borsada olmaz diye bir şey yoktur. YTD.
eyvallah gardaş da kağıt bitiyor gibi . bittimi bizde kalmayız. acaip sıktı.satıp kurtulmak belki en iyisi. YTD
Capital takaslarda alıcı görünüyor. Bu 4.40 ı göstermekte korumaktaki amaç ne?
A1 gel gel yapıyor iş boş dururmu oda çakıyor bezdirmede üzerlerine yok gedikte zaten bir halt kalmadı gedik götürürse götürür gerisi cacıkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26a5bb38bd.jpg
Yalnız psikolojik destek korundukça ümit var demektir. Vede 4.40 inatla korunuyor. Çünkü 4.30 a gelsin kimse kalmaz kağıtta. İşte oyüzden 4.40 iyi bir görüntü. Ama ne ve nereye kadar?YTD. Kademeler iyi değilmiş. Sanki anlık al ver yapıyorlar. Ulan böyle ise maalesef en pis senaryo. Ama kademede niye 4.40 değişmiyor?
4,37 den kapattı, rezil hisse
Senin gibi hisse senedinin Allah nasıl bilirse öyle yapsın...
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım psikolojik desteği aşağıkırdı. Yarın ya hakka yürür. Yada ani yukarı yapar. Bu yüksek lot ve fiyatlı lotlar8 kim niye koyuyor. O da çok acaip bir durum. Hakikaten anlamıyorum.
Hadi bakalım psikolojik desteği aşağıkırdı. Yarın ya hakka yürür. Yada ani yukarı yapar. Bu yüksek lot ve fiyatlı lotlar8 kim niye koyuyor. O da çok acaip bir durum. Hakikaten anlamıyorum. Yarın bence yukarı hareket yapacak esas mesele ise bu değil o yukarıdakki marj ne olacak ve ne kadar orda kalacak?YTD
Beklemek en zor şeymiş hakikaten. kağıdın ölü gibi durması acaip sinirimi bozuyor.
Kardeş çık artık 'da herkes rahatlasın....