Brüt kar marjı %10,,,net kar marjı %2,,,çok düşük değil mi?
Bu oranlar sırası ile %20 ye %10 olmalı ki,cazip olsun.
Öyle değil mi meho hocam?
Printable View
Brüt kar marjı %10,,,net kar marjı %2,,,çok düşük değil mi?
Bu oranlar sırası ile %20 ye %10 olmalı ki,cazip olsun.
Öyle değil mi meho hocam?
PRKAB:
Son Fiyat: 2,46
Son Hacim: 45.853.040
Kısa vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: Vakif:282.868 A1 Capital:169.852 Osmanli:100.243 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-464.706 YapiKredi:-343.989 Info:-151.162 her gecen gun saglam dehliyor kendini gelistirmis spek
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PRKAB:
Son Fiyat: 2,44
Son Hacim: 48.136.00
İlk 3 Alıcı: Vakif:252.510 IS Yat:141.532 AK:106.122 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-530.037 YapiKredi:-376.362 Gedik:-111.230
Yabanci 1 ayda topladigini 3 gunde verdi
En güzeli bu foruma bu hisse ile ilgili yazıları okumamak .......çünkü bizim derdimiz her gül al sat yapmak değilya.
Kendi adıma konuştum atlama hemen .sen kendini biliyorsun.
20 yillik borsaciyim diye ovunenler satasmaya basladi yine [emoji2] bende 10 yillik borsaciyim ama seni okuyunca gozumun onune geliyor ilk yillarim tecrube yilla olculmedigini birkez daha anlamis oldum. o kendini biliyor sarkiisi gelsin benden
Not; hisse duserken kuzu kesilenler aslan kesilmesin yukseldignde
Atlama dedim atladın.
Ve sana kemik atmadım.
Elli defa dedim uzun vade diye.her söylediğimi niye üstüne alıyorsun.
Derdin ne senin
Kemik filan yakisi olmadi.neyse tmm kusura bakma ins ii olur kazanirsiniz hayirli gunlerGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala bu hisseyi bu fiyatlarda tutan varsa allah akıl fikir versin
tahtaya geldik hayırlısıyla.2.30 a kadar kademeli alış.satış yok.y.t.d.
hadi gel 2.30 a bir fincan kulp yapalım y t d
satışlar gitmiş 2.50 den başlayarak 2.36 ya kadar alışlarımızı girelim bakalım.y.t.d.
[emoji8]
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.39 gördü bugün,2.45 alıcıydım piyango gibi oldu:)...3'cü vuruş için iyi zamanlama:wave:
Birisi hep 2,36 istiyordu gene alamadı yazık.
2,40 tan tekrar alışa geçtik.
Ben senden önce davrandım 2,35 ten yine aldım.
Bakıyorum ben gibisin hem burada hem ak enerji desin çulsuz
2.42 2.43 öperler ....y.t.d.
Dün piyasaların gidişatı gözümü korkuttuğu için borsadan %50 çıkış yapmıştım,bununda yarısını istemeyerek 46 satış yazmıştım,bugün bir baktım bütün hisseler tepen aşağı İranın misilleme yapması sonucu...bugün bu 2.29 gösterdiği halde almadım,üstelik diğer kalan yarısınıda 2.41 postaladım,borsalardan bir müddet uzak durmakta fayda var,sadece günü birlik olarak trade amaçlı takılabilir,çünkü Dünya çok tehlikeli viraja giriyor,Türkiyenin durumu ise daha vahim,ucuz dediğimiz hisselerde bile temkinli yaklaşmakta fayda var,bu ortamda sert düşüşler olabilir,ayni orandada yükseltebilirler,ama bu mal çakma anlamındadır,tehlike anında çoğu kez hisselerin taban serisi çektiklerinide gördük,alım,satım sizin kararınıza bağlıdır...Bazı hisselerden umutluydum borsad,bunlardan biriside buydu,gördükkü hisseyi birden 2.30 altına çekebiliyorlar,buda gayet normal tehlike anında !!!ytd.
VAKFN-PINSU-OSTİM-BJK-AFYON,PAGYO vs,ama PINSU herşeye değerdi 2.06 pat 2.44,değişim piyasa takipçisinin işidir kaldıraç sisteminde,tek hisseylen yola çıkmayın,borsanın sert düşüşlerinde ilk yukarıya gidecekleri ön plana çıkartın...ytd.
Yatırımcılar şirketin özsernaye değeri hakkında doğru ve gerçek bilgi edinmek için, şirketin maddi duran varlıklarını da güncel makul bir değerde bilançoya yansıtılması talebi olmuştu.
Geniş bir arsa üzerine kurulu devasa fabrika parkı ve diğer maddi duran varlıklar bilançolarda sadece 60 milyona yakın gösterilirken, yani gerçek değerine göre çok katlanmalı bşr fark söz konusu iken, güncel değerini bilançoya yansıtmamaları için “öne sürdükleri gerekçe” tamamen yatırımcıların aklı ile dalga geciyorlar
3.06 yaptı 3 gezeliyor...Elimde 3/1 kalmıştı 2.90 okuttuk hepsini,geri gelirse birşeyler düşünürüz... insanın aklına şu geliyor 3 üstüne atacaktınızda neden 2.29 gösterdiniz ?,resmen manyak bunlar,yani bu hissenin sağı solu belli değil,sadece iyi takip istiyor,bundakileri PAGYO ile değişim yaptım,oda bunun gibi tutarsız hareket ediyor,ama onun karlılık durumu süper temettüde veriyor,zaten hisseye Galip dadanmış,bugün 6.10-20 arası hareket ediyor,sadece tehlikesi patronun hisse satıyor olması,zaten onuda karşılıyorlar,amacım hisse pazarlamak değil,sadece bilin istedim,kimsenin borsadan zarar etmesini istemem,çünkü borsada zor kazanılır,kolay kaybedilir...ytd.
bugun 3 üzerine atar diye tekrar atladık trene sonra spek bize atladı neden satarsın ki elimi kırsaydım 2,3lu maliyetini korkum yok ama o zirve kırılacak bu naneler buraya boş yere gelmedi haber patlaması olabilir
Hadi iyisiniz,demekki hissedeki pürüz banmişim,bugün 3.41 yaktı,çok iyi kazanç 2.40 alanlar için,3 defa vurgun yaptık son tangoda yoktum 2.60 postaladığım için,bol kazançlar dileği ile:wave:
Endeks +1 ama kablolarda kopuk var galiba.destek vere vere ne elde kaldi ne avuçta.
Sabah kısa devre varmış müdahale edilmis😁
Günlük dağılım atacak kimse yok mu?