Tavan yapması gerekir
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tavan yapması gerekir
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonunda iyi bir haber geldi ama çok fazla tepki vermedi. Önemli olan tavan olmasından çok geldiği yerde kalabilmesi. Bakalım. 2.50-2.60 aralığında tutunabilecek mi yoksa 3 aydır olduğu gibi yine 2.50'den 2.20lere kadar düşecek mi? Umarım bu defa düşmez
Bu habere yuzde 5 yapar abd osurur hoooop 2.20 lerde
deli saçmasi şeyler sakın yatirim tavsiyesi olarak almayın yatirim tavsiyesi vermek beni aşar haddim degil[emoji41]
2.35 ten giris yaptık 2.80 civarı veririz haralde :halay:
Daha ne kadar süründüreceksin acaba , mızrak çuvala sığmıyor işte . Ytd
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=3U64http://imageturko.com/?di=7CPB
Yükselmesinden daha önemli bir şey var o da düşmemesi. 3 aydır 2.50 ye gelip tekrar 2-3 günde 2.20 lere düşüyordu. Bakalım kaç gün 2.50 civarında tutunabilecek. Bir süre buralarda kalırsa yükselebilir diyebiliriz.
Tutunmakta zorlanıyor bakalım ne olacak
Bu hisse sadece bende var galiba :)
yoksa gücümü yetmiyor???
şimdi siz olsanız bu hisseyi atıyorum 250 den alır mısınız?
şimdi siz olsanız bu hisseyi atıyorum 250 den alır mısınız? şahsen ben korkarım zaten öyle olduğu için de sadece izleyebiliyorum. demekki bir haber daha gelse hepi topu 10 kademe gidecek! ula insan da şans olacak cemas gibi yapıcımız yokki kaçtı kaç oldu ???
Huylu huyundan an gelecek vazgeçecek . Yatırım tavsiyesi değildir.
abi nasipte olmayınca kazanılmıyor. 2.60 dan geri dönecek sandım dönerse alttan alırım dedim ve saatım sonrada el salladım kısmet değilmiş kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
TUKAS günlük takas
http://imageturko.com/?di=82YS
şuan fiyatlanan gelecek olan konsalide mi
geçen günlerde gelen teşvik haberi mi
yoksa bilmediğimiz başka birşey mi
bayram değil seyran değil
bugün gedik net 900.000 lot neden aldı...
görünüşe bakılırsa kahvenin hatırı 40 yıl olsa da
içimi kısada olacak...
https://invst.ly/6uu6q
kişisel görüşüm olup al-sat-tut tavsiyesi içermez...
11 milyonluk teşvik haberi daha düştü kapa...
Bakalım bu yeni teşvik haberi beklentiyi karşılayıp biraz daha yükselecek mi yoksa beklentinin bitmesi olarak algılanıp düşüşe mi geçecek ?
Umarım yükseliş en az 1 hafta daha devam eder.
Tukaş hakkında yorum yapacak, bilgi paylaşacak kimse yok mu arkadaşlar ?
dun benmi yanlis gordum bu arkadasin islem hacmi 75M felan degilmiy di ? Dun ile bugun arasinda ne degisti boyl ciliz... spek isimi acaba ?
Sabah hızlı alış ve satışlarla başladı. Yaklaşık 20 dk dır alış satış çok yavaşladı.
Şu an Alış 802.000 Satış 1022.000 Fark -220.000
Alış satış farkı artıyor, şu an -500.000 lot civarına geldi
şu açıkçıların hepsini üst üste koyup ssss lazım!!!!:rtfm:
Bu serefsizler gun son yarim saattemi aciga satis yaptilar adi herifler , ne kadar aciga satis var soyleyebilecek varmi... pislik herifler...
Bazı kagitlar bir haftada 3katina cikiyor bu uyuz yuzde 25 yaptim diye yuzde on geriye geliyor
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu açıkçıları galip gibiler denk getirip acımadan geçiriyor ya ne güzel oluyor!! birileri söylese de şu tukaştakilerin de anahtarını alsa ellerinden olmaz mı?
elinde malı olanlar bilsinler ki; açıkçıya malı ödünç vermek, bana geçirdiğin yetmedi al biraz daha geçir demek!! o yüzden aracı kurumlarınızı sıkı sıkı tembihleyin eğer açıkçıya malı ödünç vermek istemiyorsanız!
Sanırım, kademeli olarak 2.3x seviyeleri gösterilecek.
Tukas senjn taaaas tukkkk AS...Anladin sen amk spegi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron hissesi, patronun haberi olmadan bu kadar açığa satış adamı donsuz koyarlar. Özgyo gibi.
akşama açığı kapatmadan bi satış haberi vs gelse ne güzel olurdu! kimbilir belki de dua yerine geçerde Allah kabul eder!
YTD.
dustukce aliyorum aq spegi.. dusur len go.un yiyosa her kademeden alacam..dun aksam kapanista belli etti aq cocuklari 31 lotlarla islemler yapmaya basladilar..
Hımm o zaman sıfır teknik ve analizle iş yapıyorsun sonrada ağlıyorsun derler adama! Kademelere bak, hiç adetim değildir hissine sahip olmadığım kağıt hakkında yorum yapmak.
Boş boş konuşma istersen, burada kimse açığa satış yapabilecek kadar ne zengin nede akıllı....
Takas atabilecek olan varmı...