tahsisli sermaye artışına izin vermeyecek de neye izin verecek , hem şirketin hem ortaklarının ,hissedarlarının menfatine
15 milyonluk şirkete 44 milyon TL sermaye enjekte ediliyor , rakam böyle bir şirket için büyük
tahsisli sermaye artışına izin vermeyecek de neye izin verecek , hem şirketin hem ortaklarının ,hissedarlarının menfatine
15 milyonluk şirkete 44 milyon TL sermaye enjekte ediliyor , rakam böyle bir şirket için büyük
Muhtemelen, Fon sahibi parayı verip ortak olacak, uzun vadede bir şeye karışmayacak, kâğıtta at koşturan yine birileri olacak, birileri de kağıtla istediği gibi oynamaya devam edecek, bu nedenle bu adi kağıttan kısa vadede bir cacık olmayacağı düşüncesindeyim, yine birilerine kaldıysak fon sahibi 1 TL den bile alsa, hisseyi süründürür dururlar bunlar artık, kısa vadede 1 TL bile hayal gibi..
Bu kadar sermaye ve para girişine bile hisseyi çıkarmıyorlar.
Bunların aklına gelen kimsenin aklına gelmez.
Onun için uçacak kaçacak söylemlerine kağıdın geçmişinden ve sahibinden dolayı inanmıyorum.
Bu üçüncü dördüncü %20 lik iniş çıkış aralığı ve bu iniş çıkışları yapanların kazançları muhteşem..
Tahta sahibinin hisse fiyatını 1 TL ye bile çıkarma niyeti yok, her zamanki gibi sonuç hep küçük yatırımcı mağduriyeti..
Dikkatli olmak lazım, ani iniş çıkışlarla kazanç sağlamaya çalışılacağını düşünüyorum.
Ne zaman tutarlı istikrarlı bir işleri olacak merak konusu.
Benimki düşüncedir, yatırım tavsiyesi değildir.
Aynen dostum sana katılmıyorum
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne olacak şimdi düşcezmi hala
63 64 asagida 72 73 yukarida
tahsisli dediginiz gibi güven yok. Adam kendine tahsis edip sonra satabilir. Yani hiç para vermeden. bedelli yapamadı çünkü 1 tl olmalı..eski yorumlar ve geçmişi karı bulunca sat formülü...şimdi öğrendim. Normalde bu haberle ,90 olmalıydı.ama dediginiz gibi adamlar pslk...oysa herkes kazanır diğer turlu
Bir bir buçuk ay sonra spk onayi gelirse 85 i gorur... Şimdi 60 larda gezer.. kağıdın goruntusu öyle diyor....
63 kuruştan bugün bölünse ederi 88 kuruş, var mı öyle yağma...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son yükselişlerde 3 seferdir 0.62 destek yaptı. gel gelelim son 2 günde milleti ters köşeye yatırdılar, 0,7x lerde tutunur diyordum , 2 seferdir beni de yanılttılar. Bist satıcılı, bunu da fırsat bilip baskılayın bakalım. uyanıklar sizi ,0.7x lerden alanları sattırırsınız siz.
aslında biraksalr gitse daha çok kazancklr.flapa guvenemedm 3 tem 8 şuan 31milyn lotu var ve gitti...yani bu tahta sahibi dediginiz gibi....az lotum var...
BİST , XU-30-50 ve 100 hisseleri ile balon olmuştu. hisseler şimdi %15 gibi gerilediler, Örneğin isctr:7,5-8 aralığını görmüştü. Şimdi 6,3x lerde.
Bu hissede ise Bist'in 70 binlerden 115 bin lere rallisinde yükselişe paralel bir seyir izlemedi malesef. 70 binlerde 1,5 tl civarlarında olan hisse son 2015 temmuz da 1 tl üzerindeymiş. Yaklaşık 2,5 yıldır süründürdüler hisseyi. Ve hala tahsisli haberine rağmen doldur boşalt peşindeler. Yazık bu hisseye zamanında güvenip te yatırım yapan yatırımcıya, Parası pul oldu. 2-3 yıl içinde. İnanın ben de üstten verip alttan alarak ve tepkilerde vererek en azından 3-5 nasipleniyoruz. Kendimizi böyle teselli ediyoruz. 3 yıl önce 150 bin lik bir daire bile şimdi 220-240 bin olmuş. Dolar desen 2 tl den 3,90 olmuş.
1.30-1.50 lik hisse de hala kuruşlarda ve patron bu duruma hiç hiç üzülmüyor da.
0.63de mi kalacak
0.63'ü alırlarsa o da iyi. Millet ne hayaller kuruyordu ki bu kez başladığı noktaya çok çabuk geri geldi. Bu da hissede olan spekin ne kadar bencil ve beceriksiz olduğunun göstergesidir. Millette 1 tl beklentisi varken bu harekette oraları göstertip malı daha yukarılardan dağıtabilirdi.. Ama nerede öyle babayiğit. 2-3 milyon lot çeviriyorlar. 100-200 bin tl kazanmak yetiyor adamlara demekki.
Küçük hesaplar yaptığı için böyle oluyor.Bu tahta da Galip olacaktı ki ...gitsin biraz ders alsın.
Teknik grafikteki göstergelere bir bakın, adam resmen dalga geçmiş. Göstergeler güçlü al konumuna geçmişti ki resmen hisseyi hallaç pamuğuna çevirdiler.
http://spk.gov.tr/u/?u=ffbd75f2
Eglyo artik egc enerji ayrica girisimden ciktis spk bu gruba hala onay veriyorsa bu olumlu 😂
Ayrıca akdeniz gvn 6 trl tahsis lisi onaylandı benzer durum burdada olur insallah
Arkadasim onaylanir ama patron düzenbaz, Akdeniz güv. Gibi değil ki
Akdeniz nezaman baş vurdu SPK ya
Günsonu pastasını atabilecek var mı
12ekımmi
. Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin unvanının Egeli&Co Enerji Yatırımları A.Ş. olarak değiştirilerek
girişim sermayesi yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebinin, III-48.3 sayılı Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına
İlişkin Esaslar Tebliği’nin 35. maddesinin birinci fıkrası uyarınca genel kurula katılıp dönüşüme ilişkin esas sözleşme
değişikliklerine olumlu oy kullanan ortaklar dışındaki tüm ortaklara 0,5281 TL üzerinden pay alım teklifi yapılması suretiyle olumlu
karşılanmasına karar verilmiştir.
Anonim şirketlerle ilgili genel düzenlemeleri içeren Türk Ticaret Kanunu, itibarî (nominal) değerinden aşağı bedelle pay çıkarılmasını yasaklamaktadır. Bu durum piyasa fiyatı, itibarî (nominal) değerinin altına düşen halka açık şirketlerin itibarî (nominal) değerin altında bir bedelle nakit sermaye artırımı yapmalarına imkân vermemekte ve sermaye ihtiyacı olan bu şirketleri zor durumda bırakabilmektedir.
Sermaye Piyasası Kanunu’nda payların piyasa fiyatı, nominal değerinin altında olması durumunda, payların nominal değerinin altında bir fiyatla ihraç edilmesine SPK tarafından izin verilebileceği belirtilmiştir. Böylece, piyasa fiyatı nominal değerinin altına inmiş bir halka açık ortaklığın sermaye artırımı yaparak nakit elde etmesi mümkün olabilecektir.
SPK tarafından yayımlanan VII-128.1 sayılı “Pay Tebliği”nin 18’inci maddesinde nominal değerin altında pay ihracı yoluyla sermaye artırımına ilişkin şartlar düzenlenmiştir.
Nominal değerin altında pay ihracı yoluyla sermaye artırımına ilişkin Pay Tebliği’nde belirtilen diğer bilgilere www.spk.gov.tr adresindeki mevzuat sayfasından ulaşmanız mümkündür.
Ne anlama geliyor bu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk ne diyecek bakalim yani 45 gun daha buralarda yiygel konya 6 saat 😀
Beklemeye devam. Ya batacağız ya cikacagiz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek olan parayı nerelere aktaracamlıran dair bu kadar plan program yaptıklarına göre, muhtemelen başvurunun onaylanacağına dair emin gibiler..de para kimden geliyor,onu bi görek..Moris Algazi değildir inşAllah :vk:
1 taş ile 3 kuş vurmayı biliyormusunuz siz
Egcyo tahsisli yapar 44 trl koyar elinde 44 m hisse olur sermaye 1-3 yil icinde yavas yavas yerine doner yani 1 tas ile kuslari vurmaya baslar bunu daha one egcyh yapti bedelli sonrasi egcyo tahsisli yapti sonra egcyh akbank b aldı 40 trl egcyh borclandı sonra egcyh ici bosaltildi ne yazikki bizim patorunun akli hep boyle islere iyi calisiyor olan yatirimciya oluyor
Yani bu adama baskası ortak olmaz olursada onunda arkasinda tamcik vardir
iPhone'umdan gönderildi
Bu aralar grup hisselerinde olumlu haberler ve sinyaller alıyoruz, ama gel gelelim patron hala kuruşlu fiyatlarda hisseleri süründürmeye devam ediyor.
Bakın bu habere,
http://www.hurriyet.com.tr/4-bilezik...lasti-40637227
Tarım ve hayvancılık alanında Girişimcilik budur, bu hanımefendi gerçek girişimcidir ve helal olsun hanımefendiye, özellikle hanımefendi diyorum helal olsun, Allah daha çok kazançlar versin..
Bizim girişim şirketinin ise gerçekte büyüme amacında olup olmadığını bilemiyorum. Çünkü bu hanımefendi kısa sürede bu hale geldi, egcyo nun halini ise görüyorsunuz, egcyo'yu bu hanımefendi idare etseydi varın şirketin halini siz düşünün artık. Keşke ortağımız bu hanımefendi olsaydı..
Bu gelecek para kimden geliyor, gerçekte bir yatırımcımı, ortakmı, yoksa arka planlı bir şeymi, şirkete girecek bu sermayeye rağmen neden hisse değerlenmiyor, amaç nedir, denildiği gibi amaç yeni yatırımlar ise bunun hisse fiyatına da yansıması gerekmiyor mu. Başka bir firmaya %200 oranında bu kadar sermaye girse neler olurdu neler. 0.60 lık bir hisse neden 1,00 dan alınır. Hisse fiyatı aynı kaldığına göre bu yatırımcının amacı nedir, ben karışmam kârımı ver diyerek mi parasını bağlamıştır, eğer şirket değerlenmeyecekse bu yatırımcının kazancı nereden ne şekilde olacaktır.
Ne güzel Kendin çal kendin oyna..
Haber gerçekleşse dahi bu zihniyet kendinden başka kimseye para kazandirmaz diye düşünüyorum.
Hissede ani hareketlerde temkinli olmakta fayda vardır düşüncesindeyim.
Bir yatırım uzmanına danışmadan yatırım yapmayın.
Benimki düşüncedir, yatırım tavsiyesi değildir.değildi
ersen58, işte bizim sürekli kastettiğimizde tam bu; sözde değil öz de icraat yap, alavere dalavere yapmadan, yatırımcının arkasında durarak, itibar kazan değil mi?
Bu tahsisli Sermaye arttırımı hisse sahiplerine etki edecek mi yani Ben bugün 63 den alsam Sermaye arttırımı Benim hissemi etkileyecek mi
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir haberi kullanıp tavan yapıp ertesi günde millete mal çakıp taban yapmak saçma sapan işler..
bir hareketlenme var ama bakalım daha nekadar tutuacak buralarda...
Spek dahil maliyetler yukarıda kaldı. 0.7x lere bu hafta içerisinde atmalı bence.
Kademeler sığ olunca çabuk kalktı. Hissede 2 kez yukarı aşağı hareketten sonra milletin inancı kalmadı herhalde.