https://i.hizliresim.com/qL4JtS.png
Printable View
Bilancoya bakilinca altin yumurtlayan tavugun ittfh tarafindan once tuylerinin yolundugunu sonra da kafasinin nasil kesildiğini görebilirsiniz
Yazik!
yazıklar olsun milletin parasında gözü olanlara
Anlayamadım tam olarak net kar/zarar nedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
..rrak gibi bilanço yine.
Aklı başında olanın buralarda olmaması lazım.
YTD
Sayın serdarkazacı teşekkürler. Sayenizde epey güldüm. Ama adamlar zaten Adese'yi haremleri gibi görüyor. Ben de bu borç ödemesi sonrası Adese'yi yağlayıp/ballayıp/parlatıp p.... enkliğe soyunurlar mı acaba diyorum.
Sonuçta bu adamlar sevmeyecekleri eşeğin önüne ot atmazlar.
Saygılar...
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adeseye %7 ile hukmediyorlar
Satacaklarini zannetmem
Nakit paranin döndüğü yer
İttfh bedelli sermaye artirimindan gelecek para KAP a dusmesi lazim
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Bu şirketin pazarlama giderleri nasıl bu kadar yüksek rakamlar olabiliyor arkadaşlar bunu kestirebilen var mı? Göz göre göre şirketi soyuyor adamlar buna nasıl müsade ediliyor anlayamıyorum,akıl alır gibi değil gerçekten resmen rezillik yahu!
Kule site avm'yi borçları karşılığı rehin verdiği için kira getirisi alamamış,burayı peker gayrimenküle satacaklarmış ocak şubat gibi ama anlaşamamışlar,yahu bu adese bu haramzadelerin elinde yok oluyor gidiyor resmen,şu pazarlama giderlerine baksana iştirakli kendi şirketlerine yaptırıp paraları oraya aktarıyor adamlar buna nasıl müsade ediliyor yahu?
Sn. Ordinaryüs
Mecburen duzeltecekler
Baska careleri yok!
https://s12.directupload.net/images/201112/k2bc45ui.jpg
haftalık takas
Flap yürüyorsa bununda koşacağı günleri göreceğiz inşallah. Öyle yada böyle perakende sektöründe ve defter değerinde. (Al sat tut tavsiyesi değildir. Yatırım farkındalığı için yazdım)
Ne oluyor burada?
Yine dolaplar mı dönüyor, yoksa bir gelişme mi var, bilen var mı?
Atlayalım mı vagona?
sağdan soldan duyduklarınla , duyacaklarınla yada burdan yazanların etkisi ile atlama vagona bence.vagon hindistan trenleri gibi ne olduğu belirsiz.kararı kendin ver.
Akıllı olun ne işiniz var bu hissede..!
Gidin 30 kağıtları alın..!
Temettü bedelsiz veren kağıtları alın..!
3,37 girilirmi..!
Bide sizle uğraşmayalım..!
Biraz daha bekleyin 7-8 liralardan girersiniz..!(ytd)
Ytd
Gireceksen malı masaya vuracan, tavandan alacan.
3,36₺ dan aldım; her tavanda alacağım, o d*****n kuyruğu kopsun.
YTD
Banka kredisinin odenme dekontu kapa düşmeli
Tavan yoksa bir kuruş yok.
Tavan isteriz tavanlar isteriz...
YTD
:yes::yes:.....
İttfh 16 milyon A grubu nominal pay satilamadiği icin yeni sermayenin 384 milyon TL olarak tescil edilmesi icin spk basvurdu. Başarılı bir sermaye artirimi gerceklesti.hayirli olsun.
Oyalanmayın, paraları yıllardır içini boşalta geldiğiniz adeseye sokun derhal, dava açtırmayın.
YTD
Bütün perakende artıyor, kasaya para giren adese düşüyor; spegi patronu kim numara çeviriyorsa, sizin numaralarınızı s..sinler.
Tavan yoksa 1 kuruş yok.
YTD