Ben tutuyorum ama izlemeden çýkarttým kaybettim bu parayý diye düþünüyorum sokaða attim
Printable View
Ben tutuyorum ama izlemeden çýkarttým kaybettim bu parayý diye düþünüyorum sokaða attim
TÜRK TUBORG BÝRA VE MALT SANAYÝÝ A.Þ. VE BAÐLI ORTAKLIÐI
1 OCAK - 31 ARALIK 2020 HESAP DÖNEMÝNE AÝT
KONSOLÝDE FÝNANSAL TABLOLARA ÝLÝÞKÝN AÇIKLAYICI DÝPNOTLAR
(Tutarlar aksi belirtilmedikçe bin Türk Lirasý "TL" olarak ifade edilmiþtir.)
47
DÝPNOT 28 - NAKÝT VE NAKÝT BENZERLERÝ
31 Aralýk 2020 31 Aralýk 2019
Bankalar 1.032.366 347.304
- TL vadeli mevduat 627.161 196.260
- ABD Dolarý vadeli mevduat 164.974 45.753
- Avro vadeli mevduat 229.483 99.568
- TL vadesiz mevduat 10.748 5.723
Nakit 150 123
1.032.516 347.427
31 Aralýk 2020 tarihi itibarýyla 627.161 TL (31 Aralýk 2019: 196.260 TL) tutarýndaki vadeli mevduatýn)
aðýrlýklý ortalama faiz oraný yýllýk %18,40 (31 Aralýk 2019: %10,38) olup vadesi
19 Ocak 2021’dir (31 Aralýk 2019: 3 Ocak 2020). 22.474 ABD Dolarý (31 Aralýk 2019: 7.702 ABD
Dolarý) tutarýndaki vadeli mevduatýn faiz oraný yýllýk %2,99 (31 Aralýk 2019: %2,06) olup vadesi
17 Ocak 2021’dir (31 Aralýk 2019: 12 Ocak 2020). 25.476 Avro (31 Aralýk 2019: 14.971 Avro)
tutarýndaki vadeli mevduatýn faiz oraný yýllýk %1,97 (31 Aralýk 2019: %0,19) olup vadesi 25 Ocak
2021’dir (31 Aralýk 2019: 30 Ocak 2020).
Minik minik burdada ilave,dursun temettü zamaný lazým olur,,
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýmýz Kutlu Olsun.
Temettü ne zaman sanki þirket hiç yok çýksýnlar bari borsadan
Süper bilanço geldi ,
Bakalým temettü oraný ne olacak.
19 Mayýs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramýmýz kutlu olsun.
Hisse kottan çýkarsa paydaþlar ne alýr arkadaþlar?
hacim olmayýnca dad ta olmuyor,yüksek temmettü verince potadan çýkacak diye paylaþm yaptýydý formdaþýn birisi,bulamadým,,
kottan çýkma ðibi dertleri olsa idi sanýrým çoktan muraccat ederlerdi diye düþünüyorum,patron malýmý burdan vermem dedi hoþ almaya kalkana
buralardan vericeðini hiç sanmýyorum çünkü ben 100lotu satamadým,kýpraþmadan kaderimi beklemeye razý yým ama fazlada bekleteceðini
sanmýyorum,izoda beklemekten koca karýdan beter olmuþtum,sagolsun koruyucu kurumlar mükemmel iþ çýkarýp,ky fazlasý ile memnun ettiler..
tborda kalan bir miktar lotu çogaltamýyorumda,almak çok zor,devlatýn bile kapanmada büyük gelir desteði olmuþ,
sisyasi ayagý zaten arap saçý,uygurlara ðöz yum ama filistinlilere arka çýk,ha bu arada bu filistinliler,aleyhimizde rey bile kullandýlar,
bu nda en büyük sýkýntý trede edememek,makus çizilen kaderi yaþamak,istedikleride bu sanýrým,
ikinci çeyrek te ðüzel bilanço gelicek,kapanmadan dolayý,önümüz yaz,sezonda baþladý,yeni üründe çýktý,geçen sene temettüü vermedi
ve en önemliside dýþarýda lt 300-500k geçmez
dolar bazlý grafiklerinde aylýk haftalýk çok ðüzelleþmeye baþladý
Hala turuyorum
seçim sölentileri çýkmya baþladý,
iktidarýn ðiderse en çok kankisine yaracaktýr,buna nolur fikir yürütemiyorum,
,kanki,koç sanýrým bir yerleri delerler:he:
bu yaz çok sýcak geçiçek,sp ortalýgý iyice yakýcak,akþamlarý dizi ðibi izlemeye baþladýk yaww
Arkadaþlar size bir sorum olacak
Bistten çikmak istiyor sanirim tborg hatirlayanlar bilir izocm da cýkmak istiyordu ve yatirimcilar buyuk bir umutla hissenin katlanmasini beklediler ama nafile hisse cikmadi aynisi tborg dada olabilir mi?
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoksa hesaplamalarýma gore tborg 100 ler ligine girebilir 2 3 yýla
Ytd
Bence gayet ederinde þu anda tborg, sosyal hayata gecilince de karlýlýði doðrultusunda artacaktýr hisse fiyatý, 2-3 yýla da beklediðiniz rakamlar olmasa da hattý sayýlýr bir geliþme ihtimal dahilinde, o gün hisse sahipleri de dolaþýmdaki lotu arttirma yoluna o fiyatlardan gider
ALGYO'dan gelen temettülerin bir kýsmýyla ekleme yaptým. Yakýn zamanda genel kurul ve temettü ile ilgili bir KAP bekliyorum.
https://twitter.com/yasarustaportal/...56139490222081
Ýþlerin iyi olmasý sevindirici ama hak yemek olmaz Tborg :(
Yabancý kendi ülkesinde hakkýný vermeden iþçi çalýþtýrabiliyormudur.
Kýnadým.
0,27 krþ net temettü verecekmiþ Aðustos'da
Hayret etmedim dersem yalan olur.
Yabancý hala parayý þirkette tutuyor.
Genelde alýr giderdi.YTD.
Temettünün bu kadar düþük olmasýný bende beklemiyordum
Temettü konusunda çok ayýp oldu 2 lira beklerken 27 kuruþ ...Geçen sene de vermemiþti...
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þeriat gelirse þirket kapanýr mý?
Korkmaya baþladým.
Ya da çok medya takip etmemek gerek
Ytd kesinlikle..
Yabancý ortaðýn temettuyu içerde býrakmasý bir hayli ilginç oldu. .
Planladýklarý bir yatýrým var mý acaba bunlarýn?
Aslýna bakarsanýz þirket kârlýlýðý için de iyi bir durum. Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü verenler temettü sonrasý dayak yer, kimisi vermedi diye dayak yer, gördüðüm tahtalarda satmak için en ufak neden hep abartýlýyor, tborg da sezon açýldý en kötüsü buydu bundan sonrasý daha iyi görünüyor
Ezelden beri bir Tuborgcu olarak þunu söyleyebilirim, market bakkal kasalarýnda hep Tuborg görüyorum. Barlar mekanlar açýldý mesela Beþiktaþ cývýl cývýl her yer dolu ve ellerinde Tuborg var :) Efes'in adý kaldý pek esamesi okunmuyor
Kottan çýkacakmýþ diye söylenti var seans salonlarýnda...
Hisseye etkisi nasýl olur acaba?
Kottan çýksa da satmak zorunda deðil yatýrýmcý,ben tborg da kendinden emin neye neden yatýrým yaptýðýný bilen yatýrýmcý dýþýnda hisse tutan olduðunu sanmýyorum, o nedenle malýný ucuzdan verecek çok kimse de bulamazlar kottan çýkarsa da ortagi olarak kalýrýz