bana sataşma oluyor dostum...keyfimden yazmıyorum...benim ile ilgili bir yorum olmazsa bende şu saatten sonra yazmak istemiyorum...ama yazılırsa da mecbur cevap verecem...
Printable View
siz yazmayı bırakın kimse sataşmaz size artık .yazmayın artık
Profilde....68 arkadaş....
organize işler deselerde...hemen inanmamak lazım....araştırmak lazım...!!!!!!.....
Bu mabette organize işler olmadan olmuyor...!!!!!!!!....
Borsanın şeytanı...kerizin elinden parayı almak sevaptır derdi....!!!!!!!.....
haksızlık karşısında susmam. kekoya laf yok. o burda yazdıkları ile birde tvitten derinhisse nickli Tuncay hocam var onların yazdıklarında kağıd 4,40 civarında idi. kekoyu iyi bilirim tuncay hocamı yaklaşık 10 yıldır takip ederim. çok şükür bu iki kişinin yorumları ile durdoyu aldk 4,40 civarı verdik 7 civarı.
nitekim dünde geçtiği kağıtta yazdığını görünce hemen bende daldım bodoslama 4,26 dan bugün 4,46 dan verdik.
keko temelde iyidir. laf yok... sadece fazla aşık oluyor kağıtlara... seviyorum seni keko hocam..
çok değer verdiğim ve burada çok emeği geçen bir dostum bana şu mesajı yollamış...
merhaba nasılsın,cevap verdıkçe saldıracaklar verme bence sen doğruları yazdın boş ınsanlarla ile polemıge gırme yıpratırsın kendını
ben de bu arkadaşımın söylediklerine değer vererek artık sataşmalara cevap vermek istemiyorum...herkes bilsin ki durdoyu sevmeye devam ediyorum...nasipte olursa tekrardan gelirim...ben şimdilik tüm durdo yatırımcısına başarılar diliyorum..gönlüm sizlerledir..
kekonun yazdıkları ile alan 4,40 civarı hatta daha düşükten de almış olan vardır mutlaka. Ee kağıt gitti 7 lere, yüzde 40 yapmış daha ne istiyonuz çakın gitsin. iki senelik faiz kazancını 1 ayda kazandık. valla kağıdı 7 lerden satmayan şimdi gelipte keko hocaya bişey demesin... herkesin hür iradesi var. kazanırken iyide kaybedince mi kötü olunuyor.
Boş insanlar.....!!!!!!......??????
:whistling::whistling::bravo::bravo:
Kimsenin kimseye kızdıgını zannetmiyorum
yazılanları tarafsız okursanız anlarsınız
şayet sizde bir sıkıntı varsa o başka
buradaki bir sıkıntı olabilecek
YAZILANLARA bakarak üsten alan arkadaşlarda
şuana kadar böyle bir serzeniş yazılmadı
demek ki
üsten alan kişi o kadar fazla deyil
bu bir şans
kimsenin kimseye yazma yaz diye telkini olamaz bu bu formun dogasına aykırı
bilanço gelecek herkez görecek
iyi
yada kötü
buradaki herkez
kendi parasını oynuyor
risk herkeze göre degişir
kagat 4 lirada olur 10 lirada olur
bu bir risk tir
herkeze bol kaznç
Sana lanet olsun durdo moralim çok bozuk
İyi ürkütüp sattırdılar herkese bakalım neler olacak yalnız buralardan giren çift haneyi görmeden satmaz zannımca çünkü orta ve uzun yatırımcıdan başkasının durdoyu bildiği yok
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller dilerim..
Hayırlı kandiller
Burada yapamadim ama twitterde aalgun adinda bir arkadas paylasmis. Cok guzel bir goruntusu var Allah mahcup etmesin!
Sent from my iPhone using hisse.net
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer diyorlar ama bizim çorbanın açısı biraz fazla oldu gibi..:)
tarih 20/02/2019 beklediğimiz rakamlarda geliyor değilmi yok bilanço yok temel yok bilmem ne yok ihracat yok kesim makinesi yok 3 tane tek olan makine eee sonuç
ama şahsım adına durdo ya güveniyorum
hisse 7 lerde iken herkes 10 derken bir deli çıktı 5,50 beklediğini söyledi :)))
ama şimdi haftalığa baktıkça işin daha çok süreceği görünüyor ve şahsen ek alım yerimi 5 ten aşağı olacak şekilde planlamaya başladım herkese hayırlı kazançlar
Geliyor, geliyor. Kekonun kafasınıda sen karıştırdın. Bir sürü temel analiz bilgisi yazarak. Her şey kitap üstündeki gibi olsaydı. Akademisyenler warren buffet gibi olurdu.
nihayete bi tepki geldi. bugün yeşil kapatabilirse yarın daha güzel olur inşallah.
azbi destek atın gençlik şunu 6 üstü kapattıram. 5,95 6 arası gene girdik...
27 şubattan beri milleti iyi döktüler. Patır patır döküldü millet
yapı kredideki zat bozdu tahtayı dayanamadı bistin düşüşüne aldığı malı zararına verdi...
bir durdo vardı
öyleydi böyleydi
el veda durdo
selam arkadaşlar,
çoktandır durdo formuna bakmadım.
bütün arkadaşların kandilini, cumasını ve mübarek üç aylarını kutlarım.
durdonun aşağı salacağı belliydi.
çok şükür bir kağıt yakaladım, dünden beri paraya para demiyorum :))
asla ve kat'a YTD.
İşte bu bencillik yazmayayım diyorum duramıyorum . Başkası kaybederken göbek at. Kardeş sen nasıl biriain çözemedim. Hastane köşelerinde günün geçiyor ama millete kazandığını söylüyorsun yazık.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katti kardeşim,
yapma Allah aşkına, yazdıklarımı çok yanlış anlayıp mübarek cuma günü hakkımda beddua gibi kötü düşünerek yazmışsın.
kim seviniyor ya, akrep kardeşte durdonun düşşeceğini yazıyor ne zamandır ve tekrar zamanı geldiğinde çıkacağınıda yazıyor.
beni kim başkasının zararına sevinmek kim.
öyle biri isem Allah benim mübarek günde bin belamı versin.
üzüldüm böyle yazmana gerçekten.
Kardeşim bende de yok. Ama alırken de satarkende yazdık. Senin foruma gelip başka hisseden kazandım demene kızdım. Boşver.
ilk defa yabancıdan önce davranıp satmışız. hayatımda ilk defa oluyor bu.
artık yabancı da satmaya başlamış. onlarda dayanamamış anlaşılan.
bugün 25,000 lot eksi doçebank yabancı
Acemisiniz galiba siz borsada... Bunların nasıl göstermelik olduğunu herkes biliyor.... Yabanci oranına bakıp hissenin yönünü tayin etmek bu kadar kolay olsa herkes milyoner olur.....
Yatasta 2.80 den satmaya başlayan yabancı kağıdı soluğu 1.75 den aldırdi... Takaslarda hergun yabanci çıkışı vardı..... 1.75 den sonra kagit 38 i gördü 3 sene içinde... Evet yanlış değil.. Tam 38...
Bugün anlık alan tacirler ve anadolu toplam 10 bin lot, satan garanyi ve ziraat toplam 11000 lot deutce yok.
Olan oldu satmayan arkadaşların burdan sonra ne yapar bilemem ben şahsen ilk bilançoyuda görmek istiyorum ... Tek temennim bu arada döviz çoşmasın o zaman ipe tam unu serdik...:whistling:
Onu bilmiyorum ben bugün anlık takad anladım