malım yok ama bu haksızlık karşısında haykırıyorum "batsın bu dünya..."
Printable View
malım yok ama bu haksızlık karşısında haykırıyorum "batsın bu dünya..."
Deniz ile dzgyo'nun babaları ayrı buna kesin kanaat getirdim...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizi almak isteyen banka Türkiye de temsilcilik ofisi açmış, haber dünya gazetesinde cikti
Sabah görmemiştim yeni gördüm kap açıklamaların da da yazıyor, hala tepki yok enteresan işler var bu işte çözemedim gitti
Denizbank'ın Mynet finans sayfasındaki haberlerde yazıyor sabah 7 gibi açıklanmış
Deniz gidiyor da bizimki 4 ten geri basıyor her seferinde SPK nin olaya et atması lazım artık tedbir getirmeyi kesip. Her haber olumlu hisse 3 ün altına gelecek nerdeyse
Bizimki heralde olağan cuma yı bekliyor hareket için.
Kağıt 3.08 e yer yaptı. Ne aşağı, ne yukarı...
Sadece tahmin ve 1 yıllık tecrübeden esinlenerek soyluyorum, yarın olağan cuma sıçramasını yapmasını bekliyorum, 3.3x değer sonra nerede soluklanir orası meçhul ama artık ufak ufak toplaması lazım yeter yani...
İnşallah aynı dileklerdeyim bende. Tedbir yasağının bitiş öncesi güzel bir hareket olur düşüncesiyle bekliyoruz umarım yanilmam
Bolinger bandi patladi kapanış 3.20 üzerinde olur tahmindir.
3.20 olmadı ama yaklaştı, kafayı kaldırsın pzt tedbirin son günü ufak bir sıçrama daha yaparsa güzel günler yakındır inşallah
Eskiden deniz e bağlı hareket ederdi. Bugün düşerken yükseldi. Önceki günlerde deniz yükselirken düşmüştü.
Bizim için kağıdın gideceğine en güzel işaret denizin girmesiydi. Şimdi tam tersi.
Ama tabi hacimsiz gidiyor Dzgyo, hacim olsa çok farklı olacak inşallah.
çok nazlandı saat 5 ten sonra bi hareket gelmesi gerekir bence yatırım tavsiyesi değildir
:wu:piyasaya iyi direndi diyecem ama umarım kapanışı iyi olur..
3 ten aşağı Salacak heralde hareketi anca bu olur namussuz hissenin
Endekse tecavüz ediyorlar kötü oldu yarın toparlar inşallah çok baskıladılar hacimsiz düştü 3.80 lerden buraya inşallah iyi olacak ümidim yüksek Allah hepimize sabır versin
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks çıkarken çıkmaz ama düşünce en önde gider. Yarın sanırım tedbir bitiyor inşallah artık hareket yapsın yukarıya satış haberi de tez zamanda gelir inşallah
Görende şirket battı sanar
av mevsimi başladı...
ocağımıza incir ağacı diktiler bu nedir arkadaş napmaya çalışıyolar
arkadaş bunlar ne aşağlık ne pespaye ne açgözlü varlıklar 10 bin lotla 2,80 bastılar, kağıdın canını okuyorlar sinirlerim zıpladı! endeks çıkarken tepkisiz?! endeks düşerken en önde p..t Y.T.D
2.20 den fena satış yedi yine namussuz herifler bı bırakın be
Sözcü Gazetesi'nin internet sayfasındaki haber:
Hakan Ateşâ€™ten gündemde olan satışa ilişkin açıklama!
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği ihracatçı firmalar ile bankalar arası protokol töreninde gündemde olan satışa ilişkin 'Emirates NBD ile görüşmelerde bizim tarafımızdaki tüm işlemler yapıldı.' açıklamasında bulundu.
yatırım tavsiyesi değildir.
3.22 den 100 bin satış yedi
neden yukselmesini istemezler anlamıyorum.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü performansı iyi bence bu endeks için...
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksle alakasi.yok denizbank genel.muduru soyledikleriyle.tavan olmasi gerekirdi
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abartmaya abartmaya elimize verip duruyor, 7 olmadan 30 bin lotu nah alır benden satmiyrem çağır gelsin candarma
1 yıldır bekliyorum acelem yok en olmazsa galip ağa bi selam verir satış olunca oda bana yeter :)
Mrb arkadaşlar 51750 lotla aranizdayim 3,04 le destek attım size.son iki projesi Muğla ve Sarıyer projeleri ni de dikkate aldığımızda aktif değeri 8_9 tl yi buluyor .Denizbank satışı olursa bu seviyerden cagri olabilir
7 olmadan asla satmam ben 1 yıldır bekliyorum gerekirse 2 sene daha beklerim, hayırlı olsun inşallah o seviyelere gelir