Maşallah , Ak yatırım alımda yine nazar değmesin :)
yavaşş yavaşşşş yataşşşşş
Printable View
Maşallah , Ak yatırım alımda yine nazar değmesin :)
yavaşş yavaşşşş yataşşşşş
13,50 ye braj kuruyo resmen beyler sizce tavan olurmu yataşta yeniyim tavanı hemen çeker yoksa yavaş yavaş mı
inşallah bıraktığı GAP ı kaçış GAP ı olarak kullanır
Evet 1,60 ta tavan yapmıştı
iş yatırım hedefi olan 14,62 fiyatı yukarı doğru revize eder mi ederse ne zaman eder sizce
[QUOTE=babazula;838220]iş yatırım hedefi olan 14,62 fiyatı yukarı doğru revize eder mi ederse ne zaman eder sizce[
revize edecektir. benim tahminim 20 civarı
Yataş Grup Yılın İlk Yarısında Cirosunu Yüzde 56, Net Karını Yüzde 227 Arttırdı- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Yataş Grup 2017'de de hızla büyümeye devam ediyor. Yataş Grup tarafından açıklanan 2017 ilk 6 aylık bilanço verilerine göre, Grup 346,4 milyon TL net satış rakamına ulaşarak geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 56 büyüme gösterdi. Aynı dönemde 42 milyon TL Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar ( FAVÖK) elde ederek geçen seneye kıyasla yüzde 71 büyüme başarısı gösteren Yataş Grup, 21,6 milyon TL net kar rakamıyla yüzde 227 oranında büyüme gösterdi.
2012 yılında başladıkları değişim sürecinde bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın;
"Büyüme rakamlarımız global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor. Dünyanın Yataş'ı olmak adına kendimizi geliştiriyor ve yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. 2017 yılı sonuna kadar 27'si i yurtdışında olmak üzere 100'ün üzerinde yeni mağaza açma hedefimiz var. Bu yılın ilk 6 ayında elde ettiğimiz bu rakamlar bizi hem motive ediyor hem de gururlandırıyor. Müşterilerimizden, iş ortaklarımızdan ve çalışanlarımızdan aldığımız destekle, Yataş'ı global pazarda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden markalardan biri yapacağız." diye konuştu
Sn.ROMEO zahmet olmazsa bir pasta alabilir miyiz durum nedir
hazır gelmişken gap ı da kapat bari yataş kız
Teknik müthiş :)))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13.32 kapatırmı acaba aofnin üstünde
bu yataş kızı ben bundan seviyorum. 1.85 lerden beri ayrılamıyorum
Is Yatirim, 14.62TL hisse fiyat hedefini 22 Haziranda verdi. 14.62TL hedef fiyatini verirken Is Yatirim'in 2017 yili yil sonu ciro tahmini 735milyon TL ve net kar tahmini ise 43.5milyon TL idi (net kar marji %5.9). Yilin ilk yarisinda Yatas, 346milyon TL ciro ve 21.5milyon TL net kar acikladi (net kar mari %6.2).
Ilk 6 aylik sonuclara gore sene sonu cirosu 800milyon TL'ye yakin gelecegi belli oldu (Ilk 6 ayda ciro %56 buyudu, 2016 yili cirosu 502milyon TL, 502milyon TL'yi %56 ile buyuturseniz 2017 yili cirosu olarak 784milyon TL bulursunuz, yeni acilacak magazalarla beraber satis 800milyon TL'yi bulur). Net kar ise 800milyon TL ciroyu ilk 6 aylik net kar marji olan %6.2 ile hesaplayinca 50milyon TL yapiyor.
Net karin ve cironun sene sonunda daha iyi gelecegi belli oldugu icin Is Yatirim da yakinda hedef fiyatinda yukari yonlu revizyon yapar. En azindan 17TL civari bir hedef fiyat verirler sanirim. Ama hedefimiz belli, bu sene 20TL'yi gormek:)
Son 3 Ay Özkaynaklarını Yüzdesel Olarak En Fazla Artıran Şirketler (Sıralı)
https://i.hizliresim.com/N1m2PY.jpg
Herkese iyi akşamlar
13,50ile aranızdan ayrıldım.değerli yorumları ve grafikleriyle bilgi ,görüş belirten arkadaşlara teşekkür ederim .
Herkese bol kazançlar.
http://fs5.directupload.net/images/170823/k5jfjivd.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +120 olurken, ortalama tahmin +116 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +520 puan olurken, en düşük beklenti +260 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı 23'ü pozitif, 6'sı negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +120
Ortalama : +116
Maksimum : +520
Minimum : -260
Katılımcı: 29
Buralar ıssızlaşmış herkes sattı bi ben mi kaldım yoksa:)
sakin zamanlarda genelde sabah yukarı açar aşağı verirdi bu kez tersi oldu bakalım sonuç ne olacak
ak yatırım şuan 73bin net alımda...
13,75 fiyat
yavaşşş yavaşşşş yataşşşş
14,69 gördü kademeler boş
99 bin alım
şuan 14,30
Helal sana
Hibboux yatak aldim.
Gelince denicez. 100 gun deneme suresi var.
Fiyat olarakta uygun
bir habermi var acaba
Maşallah 😄😄😄
elektrik kesildi
gel de aşık olma YATAŞ kıza
işyatırımın 3 aylıkta verdiği fiyat hedefine geldi şükür. bakalım 6 aylığı fiyatlayacakmı
Eskilerden fizikcoz ile romeo kaldi heralde
Baska olan?