nihayet pandemi öncesi fiyatını yakalamasına çok az kaldı...geç geliyor seninkisi sanırım...ama iyi yola girdin nihayet...
pandemi öncesi hedefim olan fiyata kadar vermeyi düşünmüyorum "back to do future" oldu nihayet.
al-sat değildir.
Printable View
nihayet pandemi öncesi fiyatını yakalamasına çok az kaldı...geç geliyor seninkisi sanırım...ama iyi yola girdin nihayet...
pandemi öncesi hedefim olan fiyata kadar vermeyi düşünmüyorum "back to do future" oldu nihayet.
al-sat değildir.
https://i.hizliresim.com/SXueya.png
günlük grafik bugün için şu anda bolinger bandın dışında geçmişde de 3 defadır yükselişlerde bandın ağzını açarak yükselmiş fazla bandın dışına yükselmesine devam etmiş onun için aceleye gerek yok bizim istediğimiz zaman değil onların bildiği zaman yol alır
yatırım tavsiyesi değildir .
Yine saldı. Daha önce de Bolinger dışına çıkıp yol almasına izin vermemişlerdi yine aynını yapacaklar sanirim. Bir trend yaptırmadılar şu kâğıta.
Bir kere de çıkarken devre kesse şu....
İndeksine spegi gerçekten fason Ağa'nın hareketlerine benziyor zigzaglari tahtada bir köy kalmayana kadar çalkalanıyor devam edecek anlaşılan.ytd
iki gün önce bulaştım bu ne manyak hareketler bugun çıktım bana göre değil bezdiren hisseler altın kazandırsan ne yazar sektördeki tüm hisseler on katı gitmiş sen neyi tutuyorsun kasıyorsun haberde var serbest bırakın yahu bunun patronu sonra tusiad konuşmasında çıkar hükümet bizi çok kasıyor ordan buran eleştirir hükümetinede sanada adam gibi kasmayın piayasları yahu onca pirimli hisseler devre kesmiyor sen ne kadar pirimlisinde aşşaya devre kesersin diycekelerim bu kadar bu tarz kendi şirketine aşık baskılan patranlar spekler yüzünden borsa borsa olmaktan çıkıyor grafik güzel haber güzel ortam güzel ne ayaksınız kapatın gidin şirketiniz mozambik borsasında halka arz edin be ya
piyasa değeri : 655 milyon
zaten çeyreklikte 26 milyon kar var, yıllık en kötü 120 m gelir. fiyat kazanç oranı güzel, nakit dönüş hızı güzel, borçluluk da kötü değil, sektörel bazda büyüme de var. sabredin derim. güzel şirket sabredin. bir iki yıl sonra piyasa değeri 1,4 - 1,5 milyar edecek yıllık kar 150-200 m edecek. sabreden ekmeğini yer. 9 da olsa 13 de olsa benim için fark etmez. düşerse daha da alırım mantığı ile bakın. şahsi fikrimdir ytd
11,68 dirençini destek yaparak çıkmak isteyecek sanırım...hayırlısı..
tekrar 11,68 altı bayrak formasyonu içine girerse millet çok küfreder bilgin olsun...ve rezilliğinin teyidi olur bence.
11,68 üzeri kapanışlarda çok çok kısa zamanda pandemi öncesi zirvesini geçmeli bence...tekniğine yakışanda budur...temel analiz zaten konuşmaya gerek yok çok çok iyi ...despc ve datagate buna ait yani sektörün aslında birincisi bu buradan bakınca :rules:
al-sat değildir.
Yükselmekten ne kadar çok korkan kağıtmis bu ya!
Despec ye olan aynı oyun
Despec de 3,5 de süründürür.
Sonra toplayıp hoop 8,5
Bu da aynı şekilde güzelce topluyor baskı ile
Seneye hoop 30 TL
Saçmalık dgate piyasa ederi
300 milyon
Bu 600 milyon
Geçen sene Mayıs arena 3 TL
İndeks 6 TL
Şu an zaten 30/35 olmalı er geç olacak.
Tahtaya mal gelmiyor.
Kaptırmayın arkadaşlar bu soysuzlara
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hisse güzel ona bişşi demiyorum yılardır ne zaman alsam aynı oyunlar yahu içi boş şirketlerin bile %500 yaptığı senedeyiz bari sektör ortalamana gel arkadaş yani neden müdahale ediyorunuz hissi madem kimseye kaptırmak istemiyor kimse ekmek yemesin istiyorsun neden halka arz ediyorun be adam ben buna kızıyorum piya isi iken gitmez piyasa bozunca gördük dün ve bugun aşşaya devre kesmek ne demek yahu sen geçen haftaki LG haberini bile fiyatlamadın moktan şirketler üç beş kuruşluk ihale haberi ile günlerce tavan çekiyor nedir bu kadar kasmak arena da beklemek daha avatnjalı yeni açılan diğer palpil ve aryz demiyorum bile
Hepinize değerli görüşleriniz için teşekkür ediyoruz. İnadına para elimize geçtikçe almaya, beklemeye DEVAM.
ben bir süre takip etmeyecegim ...asabım bozuluyor (halen ayak sürüyor karakter yoksunu), alım yapmayı da bıraktım cephanem bitti (gerçi nakit olsa da şimdilik izlemek daha akıllıca patron malının altına girsin benden bu kadar)...
birisi başka bir web sitesinde yazmış " zaman kaybı 2 ayda 1 lira gitmiş sokaym bilgisayarına" demiş.adam haklı ne diyeyim tercüman olmuş...
al-sat değildir.
Burada ornek verdim gubrf rysas tkfen..10 yil bekledim gubrf yi...10 yil hareket yapmadi 11.yil ky kalmadi 15 kat artti...rysas 3 yil bekledim milim oynamadi 70 krustan almistim..3 yil sonunda 15 kat artti....tkfen 6 tl den almistik tanap ihalesi aldi diye hisse gram cikmadi 3.5 tl ye dustu ky kalmadi sonrasinda hisse 24 tl lere geldi....bu hissede ayni hikaye ky kalmayana kadar biktiracak...
Bu adi hissenin 30 tl 40 tl olacagini soylesem kimse inanmaz...emin olun birgun gelecek ve muhtemelen biz olmayacagiz...adi spek yeterince toplayamadigi icin gitmiyor hisse...
bence sorun halka açıklık oranının fazla olmasında ve malın çok dağınık olmasında gecende yazmıştım...ama bu gitmemesine sebep değil...illa bir gün gidecek ....fazla canınızı sıkmayın...
bu piyasa şartlarında kimse cash nakitini bağlamak istemiyor patron veya spek belkide ...hissenin toplanması ile ilgili bir sıkıntı olduguna kesinlikle inanmıyorum...aksine hareketler istenilen yerden istenildiği kadar alınabildiğini göstermekte...sanki bir kaç web sitesinde de aynı söylemler var "kagıdınıza sahip çıkın aman elinizden almasınlar" diye bence komedi bunu yaparak mal taşıtılıyor bence.......çünkü sen bıkıp sattıkça belli bir fiyatta tutmak için kendi nakitiyle alacak niye sen ben taşırken girmek istesin, bir daha tekrarlıyorum"patron veya tahta yapıcının(patronun haberi olmadan kuş uçmaz bence) KAGIDI ALMASI LAZIM " patron para bağlamak yerine halen senin benim paramı orada tutmam ve tutmanız için safları sıklaştırıyor olabilirmi? nokta...
patron veya spek pandemi sürecinde beleşe 5- 6 liraya düştüğünde istediği kadar toplardı veya topladı ...sorun kagıdın toplanması kesinlikle değil bence...
daha 2-3 ay önce yabancı fonlar deli gibi satarken patron veya spek gırtlagına kadar hisse toplayabilirlerdi?amaç toplamak ise eger?
adamın amiral gemisi için index "11 ler iyi fiyatmış" diyip araştırma yayınlıyorlar soganın cücüğü olan dgate ve despc 9-10 liraları neredeyse görmüş tam bir rezillikkkk kepazelik uzaktan bakınca; ... yakından baksak daha neler görürdük?
al-sat değildir.
tamamen zıt yorumlar yapmışız.... benim düşünceme göre indes özellikle çıkışlarda sert hareket yapamıyor bu dediğimin en önemli belirtisi diye düşünüyorum...toplu olsa çıkışları sert olur diye düşünüyorum...belkide siz haklısınız... diğer arkadaşlarda fikrini belirtseler iyi olur...
çıkışlarda sert hareket yapabilmesi için satışları karşılaması gerekli, almak istemezsen ? ne olur...
1-çıktıgın yerde duramazssın
2-İyi dürüst mert delikanlı bir şirketin grafiğinde karlı bir bilanço sonrası aşagıya doğru şelale olmaz ...bu olursa güven olmaz...
al-sat değildir.
Ben INDES'te yeniyim. 1 ay falan oldu.
Hissenin takasına falan hiç bakmadım. Temeli iyi olduğu için aldım.
Rakamlar yalan söylemez. Sayısız örnekle bunu yaşadım geçmişte. Bıkıp da sattığım hisseler, rakamlar ne diyorsa oralara gitti.
INDES de değerini bulur, rakamların dediği yere gider elbette. Ama ne zaman? Burada sorun vade.
Bunun cevabını da bizler veremeyiz maalesef.
Yatırım tavsiyesi değildir.
sıkıntı da zaten bu vade adam 3 yıldır oyalıyor diyelim(3 yıldır olan var 1 kuruş kazanmamış ve yatırımcı) 10.000 lira yatırmıştın fırsat maliyetlerini hesaplarsan kafayı yer insan...
ticari ahlak herkese lazım banada sanada patronada .
al-sat değildir.
Bir de bilanço dönemi geldi. Bir çok şirket zarar veya geçen seneye kıyasla çok düşük karlar açıklayacak.
Burada belirli hisseler ayrışacak. Bu ayrışma hisse fiyatlarına yansır mı peki, o meçhul.
Öyle bir yatırımcı (yatırımcı da lafın gelişi) profili oluştu ki son 6 ayda, herkes kısa yoldan zengin olma peşinde. Zarar eden şirketler tavandan düşmüyor.
Geçen bir eleman bağlandı Bloomberg Radyoda canlı yayına, 3 aydır borsadayım, fibonacciyi öğrendim, trend çizmeyi öğrendim, aylık getiri beklentim %10-15 diyor.
Durum böyle olunca bu arkadaşlara "Bak şirket çok iyi kar ediyor, sektör revaçta" falan anlatamazsın.
Neyse, bilançoya bir şey kalmadı. Bekleyip görücez hep beraber.
Yatırım tavsiyesi değildir.
şu anki dünya ekonomisi ve konjektür ile borsada bu temeli sağlam kagıda yatırım yaptım...yanlış anlıyorsunuz aksine çok sabırlıyım ...fakat pandemi ve 2. 3. dalga derken türkiyenin içinde bulundugu ortam vs...zamanımın artık bundan önceki yıllar gibi geniş uzun oldugunu düşünmüyorum...
yabancı fonlar niçin çıktı acaba?onlardamı çok sabırsız...
patronun altı kuru karnı tok ama yatırımcı önünü göremiyor...güven lazım...yine söylüyorum bilanço sonrası şellaye niçin engel olmadı patron ...yatırımcı ne zaman korunacak.
al-sat değildir.
https://i.hizliresim.com/BarAXx.png
26 haziran 22 temmuz arası takas değişimi . y t d
esas malı satış gelen aracı kurumdan alarak kendilerini gizliyorlar en çok işlem yapan aracı kurumları takip edip incelemek lazım
biz kendimizi akıllı zannederiz ama bunlar şeytana pabucu ters giydirirler damdan atı çalıp nalını ters çakarlar hayvan nın sadece dama geldiğini gösterir çıktığı izlerini göstermez . evin içine kapıdan göstererek girmezler bacadan girer kimse görmez evin içinde olduğunu
yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/kZ7auV.png
en çok işlem yapan 20 aracı kurum nekadar işlem yapmış ne kadar alışta ne kadar satışta niye bu kadar işlem yapıyorlar aldığını sattığını gizlemek için .
yatırım tavsiyesi değildir
Sat sat bitiremediler..tahtayi izlerken tiksiniyor insan..ytd
https://i.hizliresim.com/Lzdc3r.png
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de işin şu yanı var kağıt uçacak kaçacak diye sizleri bilmiyorum ama ben trade etmiyorum. Kağıt biraz prim yapıyor sonra bi bakmışsın tekrar eski seviyesine yaklaşmış.
bence kagıdı toplama niyet ve endişesi taşımıyorlar...yedire yedire veriyorlar ...
misal satış vericem alıcı yok...nerede kim topluyor?buyursun alsın
al-sat değildir.
Bilançoyu 14 üstünde karşılamasını bekliyorum, aynı bilanço Trendi ile çok fazla buralarda durmaz, her zaman aynı hareket tarzı, aralıktaki grafiğin aynısı şuan işleniyor, Aylık fincan oluşumu bilanço ile kırıp dolar zirvesi hareketi hedefiyle takibimde. Taki grafik aylık olduğu için hedef de uzun
başımıza taş yağacak.. indes ta - Van a yapışacak.. japon la hemde... :) tırt...