2.03 üstüne atarsa bilinki niyet ciddi:)
Printable View
2.03 üstüne atarsa bilinki niyet ciddi:)
Bence sorun yok her iki tarafda uyar...ytd
O zaman iyi olan kazansın :party:
Kapta haber var bir inceleyin..ytd
Deri satışında ithalatta doları 6.18 hesaplayarak kar hesaplayıp fiyatı belirlemişler. Sizin kalıbınıza tüy diksinler..
Tüccarlıkta sınır yok. Malı halka sokarken pardon satarken dolar kurunu 6.18 hesapla. Sen alırken 5.50 de... he yavrum he..
9 aylık Blancoyu görmek lazım.. ytd
Yanlış yazmışım ihracat olacak. Yani malı 6.18 den satıyoruz dışarı, çok kar ediyoruz deyip halka arz fiyatı belirleyip, sonra 5.55 oldu karda azalma oldu demişler... döviz kuru bir kere mb yıllık öngörüsü olan 5.60 üzerinden hesaplanmalı. Döviz bürosu musunuz siz??
Kap 3.61 diyo , spek malı topladı sankim.
Bakalım haftaya nerelere fora bu yelkenler?
AKD ve takas paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
bu pastaya göre spek çok yönlü çalışıyor..virmanlar havada uçuşuyor...baskı kurup malları alttan toplamış..meksanın zararına mal sattığına inanmıyorum..tahtayı iyi analiz eden ve okuyan ilerde kazançlı çıkacaktır .sadece sabır ve zaman lazım.. git gel hareketi olacaktır.ytd
Her ikisinede ...ytd
Neden hep ky malı teslim edince böyle uzay kapsülü formasyonuna benziyor bu hisseler!Avuclamış yerden malı götürecek gibi duruyor
https://i.hizliresim.com/zGGLyB.png
Olan bana oldu. 180de bekledik o kadar... Kısmet... Bana gıcık gidiyorlar sanki..
Dövizin yükselişinin yarayacağı hisse,düzelen teknik grafiğiyle bakalım bu hafta kaotik piyasada parlayacak mı?
Bir düzeltme yapalım isterseniz. Şirketin borçlarının yüzde 72 si döviz bazlı. Bu sebepten 10 milyon TL kur zararı var. Dövizin yükselmesi bu şirketin aleyhine. Umarım halka arz gelirleriyle döviz borcunu kapatmışlardır.Doların 5.50 5.60 lar bandında olması 9 aylıkta iyi bir bilanço getirmesini sağlar. Umarım bu Trump ticaret savaşını uzatmaz. Yoksa dünya ve bizim için ekonomik kıyamet olur. Yatırım tavsiyesi değildir.
Kontra atağa çıktı bizim taraf :oleyo:
http://share.matriksdata.com/share.a...08261054066724
numara çekiyor aklınca
kağıt bir anda 207 görüp 196 ya düşüyorsa ilerde çok spek hareketlere gebe olacak demektir.demekki daha mal toplayamamışlar..ytd
ykgyo bile 150 den 240 a geldi..ytd
Mezarlığın kıyısında benim gibi bekleyenler çok mu acaba...
Çok sert hareket yapabilir bugün , kırılım günü olabilir...
Hacim de çok iyi. Bugün veya yarın kopma ihtimali yüksek...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fincan kulpa döndü
Sabahki hareket kalanları dökmek için yapılan feyk bir hareketti bence. Asıl hareketi gün içi yapacak herhalde
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah dediğiniz gibi çıkar :)
Ben de aval aval bakarım arkanızdan :yes:
Yapı kredideki vatandaş ne yapmaya çalışıyor.acaba tavşanlık yapıyor gibi....ytd
196 197
12b 33b
195 196 oldu kademeler çok hızlı yetişmek imkansız..
devre arası.. hakem taraf tutuyor filozof... :oleyo:
kendi tarafını tutuyor köftehor.
1.96 dan 800 bin lot çevirmişler. Bir kaç gündür alıcı olan çete üyesi iş yatırım aldıklarını kusmuş. 2 üzeri kalmadıkça sıkıntı var. Ytd.
Hala sondajla deras hissesi arıyorlar , ben kolay yolunu diyeyim ; 3 gün tavan çek , 2 gün de açıkçı alır zaten etti mi 5 tavan , sonra al yataya ister mal al ister sat spekciğim...