3.50 nin altında tek kademe varmış o da 3,33 .3,33 de de 50 lot işlem yapmış...
Printable View
3.50 nin altında tek kademe varmış o da 3,33 .3,33 de de 50 lot işlem yapmış...
2.90 aliriz
Cuma gününe kadar aman yükselme böyle kal canını okuycam senin. :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klasik hareket 3.05 gelir 2.90 2.85 arası iyi alış noktası 3.05 den bir 3.65 tepkis tepkisi verir gibi..
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada yalnız 3 milyon lot dağınık 10 milyon toplu. Adamlar 3 milyon lotu almak için dolap ceviriyorlar. Demek ki 3 milyon lot onlar için çok önemli. Belki kottan da çıkmak istoyor olabilirler
Dedim bekle niye beklemedin beni cuma senin telkînîn okuyacaktım.. yoksa kaçtın benden
Daha çok fırsat gelir hocam sen üzülme ben neler gördüm bu hissede
3,70 TL. den aldığım 25.000 hisseyi 3.02 TL. den satarak 17.000 TL.zarar ettiğim hisseye 3,40 TL. maliyetle birkaç gün önce , eskisine göre çok daha az bir lotla giriş yaptım.Giriş sebebim 4,60 TL. yi görüp 3,30 TL. ye indikten sonra tekrar yukarıya doğru yönelmesi oldu.Bilançosunu hala göndermedi. Belki de sürpriz bir kar açıklayacak.Frankfurttaki iştirakinin yeniden değerlemesi ile diğer mülklerinin yeniden değerlemesi ve elde ettiği kira gelirleri ile yüksek bir kar açıklayabilir diye düşündüm. Pazartesi ya da salı gelecek olan 12 aylık konsolide bilanço ile defter değerinin 8 TL. civarında olacağını öngörmekteyim.Bir de Bigpara sitesinde , şirketin konsolide değerleri verilmemiş. Bu nedenle hissenin defter değeri 5 TL. miş gibi bir durum ortaya çıkıyor. Oysa şu an defter değeri 7 TL. Bu durumdan da huylandım.
SRVGY Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 75379537 Yıllık Değ%:60 Ana Ortaklık Payları: 70335221 Yıllık Değ%:75
Sen de yükselmezsen artık . Bırakırım bu borsayı artık!
Bu hisseden çok şey umma arkadaşım..
Dolaşan lot yüzde 6 geçmiş kâr 260 milyon tl. Piyasa değeri 190 milyon tl. Defter değeri 390 milyon tl. Daha nolsun yani..
Başı kesik horoz gibi bir aşağı bir yukarı yapıp duruyor.
Fiyat uygun ama yazılacak hikaye de lazım.
Patronlar çok az ucundan temettü koklatsa bir yerlere gelir ancak bu halde manipülatör oyuncaklığından kurtulamaz.
Kimse taşımak istemiyor nitekim.
Vay bana vaylar bana yedirmem onu sana demek isterdim ammmma ağzımıza ettin. ama kabahat bizde YILANlarla çuvala giren ısırılıp zehirlenmeye mahkum. Tüm kayıplarım helal olsun çünkü becerebiliyorsunuz her halukarda kazanmayı. Ama kökünüzü düzecek bir düzenbazda elbet bir gün karşınıza çıkar.
Herkese bol şans doğru zaman ve doğru yer de olmanız dileğiyle::)
Şirket bi dünya kar etmiş geçmiş yıl zararı da yok kar payı dağıtması lazım DEVAM eden yatırımlarım nedeniyle vermem kar payı diyor SPK da seyrediyor. Sermaye arttır olmaz kar payı ver olmaz yatırım yap olmaz : EEEEE o zaman niye halka açıldın açıldığın kitleyle bir temesın olmuyacaksa. Bu şikket şu devan eden YATIRIM larını bir açıklasa tüm sitemlerimi geri alacam. Özür dileyecem SÖZ.
kimsecikler kalmamıs ah eski hissem alsak 3.90 olurmusun aceba borsanın boyle zamanları guzel yukselirdin sen ama bilemedim
3.60 gecse 3.90 e gidecek ama gecemiyor konutta isyerinde kdv oranı tapu masrafı dustu kamu bankaları %1 altında konut ve isyeri kredisi kullandıracak bunlar hep lehine bilanco da iyi gelecektir ama sen gecemiyon hayret
SRVGY Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5930054 Yıllık Değ%:30 Ana Ortaklık Payları: 4981768 Yıllık Değ%:38
SRVGY Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2327873 Yıllık Değ%:45
iyi cıkmısız bundan 3.57 den su hale bak ne is se
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre;
Sarp Yiğitcan Altay Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde
274 bin 750 TL nominal tutarlı Servet GYO pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurdu.
274.000 lot..Borsa kaydında değilmiş de şu bu..
Zamanın sağda solda spekülasyon yapması nedeni ile SPK nın yasaklı listesine aldığı kişi..
Daha 1 hafta evvel yine ismi SPK haftalık bültende..
Bu hisselerde kimlerin oynadığın hatta ve hatta buralarda kimlerin yazdığını anlamak için iyi bir örnek.
2.60 fk ve 0.43 pddd orani ile tekrar burdayiz insallah [emoji4]
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
2017 / 12 konsolide kar : 70 milyon TL şu anki piyasa degeri : 135 milyon TL
konsolide f/k : 1.9
pd / dd : 0.40
daha ucuzu varmi tam bilmiyorum ?
varsa bilgilendirin lutfen ????
Bist icinde sanirim tek ticari gmyo sirketi. kisa vadeli borc yok, is modern disinda satis baskisi olusturan proje yok. butun gayrimenkuller kirada tikir tikir para.
bu forumun en eski mudavimiyim artik herkes bilir, bir de sn. batik vardi :) bu fiyatlara gelecegini bin yil dusunsem ummazdim.
bu fiyatlardan bizi tekrar bu sirkete yatirim yapma firsati sunan degerli !! tahta yapicisi kardeslere sevgilerimi sunuyorum.
Selamlar hayek...
Şaka yaptım hayekcim.Her zamanki gibi paraları batırmakla meşgul olduğumdan,sağlam hisselere bakamıyorum...😂
Abovvvvvhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...578cc9e896.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2018 12 aylik bilanco gelene kadar burdayiz insallah.
%30 portfoy orani ile
bekliyorum kardesler asagi salsinlar da soyle 2.30 lardanda ne alirsak alsak diye
bu hesaba gore yilsonu konsolide f/k 1 olur !? keyifleri bilir vaktimiz bol bekleriz, asagi gelirse paramiz da var aliriz ...
Fkllkklklhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d3cb12c3eb.jpg
Dhkllhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...439565cb94.jpg
Almanya’daki gayrimenkulü satacaklardı ama çok uzun süre oldu hiç bir gelişme olmadı.
Bunuda finans borç yükü altındaki Sinpaş ile birleştirirler mi olasılığında düşünülüyor olabillr.
bugun kucuk bir destek attik
aldiklarimizi kumbaraya atiyoruz
kardesler siz zannediyormusunuz mi bu hisseleri aliriz , gececeksiniz o isi [emoji4]
sizin eline verecegimiz yer belli, portfoy musait asagi ne kadar salarsaniz o kadar aliciyim , 2018/12 bilancolar gelene kadar burdayiz insallah
bu sirketin piyasa degeri ile mali verileri arasinda ciddi bir problem var, ki bana gore istisnasiz bistteki rn ucuz hisse, buyrun varsa gosterin
durum tam nasreddin hocanin hikayesine dondu... kedi burdaysa ciger nerde, ciger burda ise kedi nerde.. yahu birakin almanyayi o bu su hikayesini ikitellideki deposito'yu satsa olusu 150 milyon TL eder. sirket 125 milyon TL ... sacma salak isler ama biz servetin su hali ile servet oldugunu biliyoruz acelemiz yok bekleyip, biriktirmeye devam.ediyoruz
daldım sana bugün..
yap bi tavan topla malı .. kimse vermez sana . 3 yıldır aynı fiyat
Ne acaip hareketleri var hissenin. 249 al 245 e dus 265 sat. Sonra 250 den sattigini yerine koy. 240 a in. 256 by by. 258 kapat. Eeeee. Bakalim yarin nasil bir hareket yapicak
tahtada 31 ve 69 lotlar havada uçuşuyor :) iyice gerildi kardeşler