1,07 Birleşme fiyatı diyorum ,hala avel avel bakıyorsunuz tahtaya
Printable View
1,07 Birleşme fiyatı diyorum ,hala avel avel bakıyorsunuz tahtaya
ARENA BAGFAS alabilirsin YTD
yook ben 1,07 lere kadar beklıcem
Size üzülüyorum ,endeks yüzde 10 yaptı bu kağıt yüzde 15 düştü reel kayıp yüzde 30 a yakın
ULENNN BU SAAT TEN SONRA 4 VE ÜSTÜNDEN SATMAYAN KENDİ NAMINA ŞEREFSİZDİR....... (SADECE BENİ BAĞLAR)ADAM SABIR TÖRPÜSÜ HADİ BAKALIM KİM GALİP GELECEK .... GALİP ÖZTÜRK:party:
BEN BEKLİYCEM 2018 E KADAR SEN DÜŞÜN :party:
:drunk:ÇEKECEN KAFAYI ....BAKMAYACAN FİYATA :party:
BİR AY DAHA BEKLE 1,15 E DEĞDİR Bİ BU KADAR DAHA ALMAZSAM ŞEREFSİZİM:whistling:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e2e373a0f.jpg
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DURUM ŞU Kİ DAHA ÇOKKKK BURADAYIZ :party:
daha aşağıya çekmezsen senin de taaa aaaa......kkkkk...yyyyymmmmmm:halay:
eğer dibini yakalayıp ben de almazsam sennn koyyyyyyyy:kahkah:elbet dönecek bu kağıt hep düşecek değil yaaa:yes:
adam harbi çulsuz ne yapsa boş ....nere düşürse boş ..... zannediyo ki bıkacak verecekler .... dahada çek aşagıya .....para geldikce alırım.... zpekkk efendi nolursun hemen yukarı yapma .... para gelcek az daha süründür.... nolursun çok değil 15 gün .....çek aşağıya bak bıkacam satacam nolursun :rules:
arkadaşlar sakin olun, strese gerek yok. Burası borsa... Bugün düşer yarın çıkar. Birkaç ay bekleriz, düşerse ufak ufak alırız. Yükselirse aralarda al sat yaparız. Bu işte kar da var zarar da. Ben 15 yilda neler gördüm. Ne büyük zararlardan karla çıktım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SONUÇ..... sabır...sabır ...sabır.... alıştırdın ya zpeeek herduruma bizi helal olsun sana ...ama yemin ettim 4 den önce vermeyecem...ama bu sene ama seneye :hi:
Heralde 1.95 lere kadar yavss yavas indirecek bu Orman Çocugu
Söyleyince kızıyorsunuz,spek adamı diyorsunuz. yazık helal paranıza
Dusurmesi icin sebep yok. Birlesme isterse 1 tl olsun..mal toplamak icin olur. Ama zaten blok mal var adamlarda...yuksek olmasi karlarina..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a682c9bf6a.jpg
Dün ve bugün.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8f67d94570.jpg
Mayis ayı
Son 1 yıllık takas değişimini mobilden Tam atamıyorum. Liste halinde akşam atmaya çalışacağım.
Ben artık ekranı kapatıyorum bakmayacağım.2018 e kadar buradayım ...beklentili param yok allaha şükür...dursun bakalım satmadıktan sonra ben lotlarımı bilirim.ve uzun bir süre satmayı düşünmüyorum.kafamdaki hedefe gelene kadar.:cool:
Ben 3,06 da verdim ,2,41 de aldım , 2,44 den geri verdim 46 ı geçemeyince ,biz analiz yaparız ,stopumuzu koyarız.Yoksa size çaktığı gibi bana da çakardı spek
Kacta durur sayin nasro, 1.8-9x lardan almayi dusunuyorum..
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmamış...
KV poz açmadım su faslı en az 6-7 ay sonra.
Utkual 20İ0 denen keko 2 tl bak gördün mü çok ogrenecegin şey var utku daha cokkk