Bu rakamlar kümülatif mi çeyrek bazda mı?
Printable View
Bu aç kurtlar bize ekmek yedirmeyecekler dedim ve ben kaçtım arkadaşlar, hatta kurtuldum 9.11 den THY aldım ve anında zararımın bir kısmını çıkardım... Kalan arkadaşlara dileğim, daha önce olduğu gibi inşallah ben çıktığım için yükselir...
YTD
1000 lota ne kadar temettü var
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lot başı 0,095₺. Yani 1000lota 95₺ cukka demek
Arkadaşlar acsel de verdi temettüyü ertesi gün geri geldi bugün devam etti çıkan borsada çakıldı. Dikkat edin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun süredir trade ediyordum acsel de. Cuma vakıf verdi deniz arkasından vermeye başladı bizim menkul karşılamaya çalıştı. Bugün yine Deniz verdi bende arkadından dayanamayıp 3 liraya kadar zararına gömdüm. Orada kaldı. Vertu yine o kadar sığ değil. Ama verus acsel vertu da ni dert var. Borsa o kadar çıktı tepki vermedi. O kadar zamanım boşa gitti. Bi de üstğne zarara yazdık. Herkes kendi bilir tabi. Ama burada küçük yatırımcı olarak zamN kaybediyoruz gibi. Umarım herkes kazanır sinir stres yapmaz.
Acselde ben de trade ettim cuma 3.16 dan verdiğimi 3 ten yerine koydum kap haberine göre sureyya budakoglu 6.000.lot malını satacakmis borsada hicte olumsuz etkilemez hisseyi dayansaydin kisa vadede bir şeyler olacak o kağıtta
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine Vertu aldım...Yine burdayım.
Bunun speği bi değişik arkadaşlar ama yüksek mal.ten alanların işi zor.
Bir de para dağıtacakmış iyi insafa gelmiş:one:
yarın temettü vericek açılış fiyatı nasıl belirleniyor bilen varmı kaçtan açıcak yarın
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...da307c109e.jpg Vertu da topluyor kağıdını hareket acselde n başlayacak Ata yatırım verus ve vertu dunku islem hacminin anca 7 de 1 i oluştu Acselinize sahip çıkın
Ne oldu yahu temettü mü yattı? 2.67 niye geldi bu kağıt?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...03fd27e9f4.jpg Alsatlarla maliyeti 3 den 2.88 e getirdik ekran başında olmasam mahvettiler di yha be Acsel de
biz'de temettü parasıyla düşük fiyattan mal alırız. aynı onlar gibi düşünelim.
yarın 2.63-2.64 gıbı temettu dusunce fıyatı acar
Temettü ne zaman hesaba yansır cuma günü aksam mi ?
Acsel gibi olmayalim sonra dan
bahsettiği kağıt acsel aslinda isyatirimdan alan bendim ana verenlerde olmuş
geçen sene vertu temettüsü başa bela olmuştu bu sene bugün ki düşüşle iyice batırdılar acsel gibi olursa kimse şaşaırmasın ama yarın endeks bugün ki verdiğini azda olsa geri alacaktır fırsata ayak uyduru inşallah ydt
vertu son çıkışta gördüğü yüksek 3,18 şimdi son kapanış 2,73! fark-0,45 kuruş!% - 0,14,15 temettümü hayırlı olsun size dedi özellikle iş yatırımdan pazartesi bastığı 300 bin lot ile :)) 2,86.4 ortalama -0,13.4 ortalama bugünde satıcı temettü0,95 kuruş!temettü den daha fazla karda! Hayırlı olsun yine verdi biryerlerimize şerefli!!!hani derler ya beklentisine tüküreyim! endeks senedinden olsam gani gani kardaydım tipik bir adanalı niho itelemesi oldu bize ! Şansıma tüküreyim ******** niho!(20yıl önce ve sonrasında yüzüne söylemiştim,şimdi milleti çarparak ve hırsızlıkla milyoner oldun!Birde sanaldan söyleyeyim dedim ******** olduğunu nokta!)
Sermaye piyasası kurulu ilk basta kafein icin halka arz izni verdi daha kafeini halka arz etmeden smartiksi halka arz etmek icin basvuru yaptılar . Salaklik bizde sana para verip gisselerini alanda bas bas hakediyoruz valla bizden adam olmaz ....billa olmaz ! Endeksin altinda yükseliş endeksin uzerinde kayiplar yaşamamıza rağmen böyle hisselerle uğraşıyoruz en iyisi bitcoin 600 dolardan 4500 dolara kadar yükseldi .....7 kattan fazla .....bu borsa istanbul a tövbe artik bune kepazelik paramizla rezil oluyoruz
Şimdi hep diyoruz ya temettü sonrası düşer diye. Şimdi satarız çıkacağı tutar kağıdın . Bide ordan söveriz
Kaşıkla ver, kepçeyle al o.ç.!
Ulan borsa yükselirken çıktın mı ki düşerken çakılıyon?
Bunun SMARTİKS yazılım şirketi ne zaman borsa da.olacak tarihini bilen bir arkadaş varmı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafein i arz et ki forumdaslar ve yatırımcını Güldür
Once Kafein olacak galiba arz bugun haber gelse tahta farkli olur anında
Şu panda denen anguta bi bakın arkadaşlar. Bi şeyler saçmalamış.
Temettusu hesabına yatan varmı?
var my
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.70 'de 2.50 'ide gördü gün içerisinde çok dengesiz kağıt kademeler bomboş herhalde.
Ayni kelimeleri yatirimci ilişkileri bölümüne söyledim ..
Cevap bu : piyasa koşulları dedi... ben de dedim ki : Daha dunki borsaci degilim sen bebeleri kandir piyasa sirketin politikalarına icraatları değer verir ..... iyi şirketi kim satar bu kadar ? Satan olsa bir o kadar alıcısı olur ...
Bu adamlarin niyetleri yatırımcıyı öpmek belli değil mi ?
Mart ayinda 600 dolardan bitcoin alsam şimdi 4500 dolar sonuç ortada
Bu Panda denen densiz verusa vertu ve acsele sallıyor. Şahsen bi şey çıkacağını sanmıyorum. Ancak yine de dikkat etmek gerek.
NE YAZMIŞ FORUMDAŞ DEDİM HALA GEVELİYORSUNUZ!!!O panda kurusu hep sallar milleti batırıp batırıp pezo!ayhan!sen sadede gel ne yazmış ortalığı bulandırma daha öncede fetöcü dedi oysa iktidarcı idiler!Şerefliyi savunma durumunda bırakmayın insanı ne yazdığını dahi yazamıyorsunuz!Amacınız ne kardeşim!!!