herkese bulaşıyor çok ta önemli değil gibi senet gidecek bir şekilde
Printable View
Güzel hisse cok fazla düşmüyor cok ta artmiyor.. Dip bõlgesi gibi 3 Å«n altina bu hafta inse alacaktim.. Bekleyene illa ekmek yedirir gibi.
Bugun aldim artik hayirli olsun.. Kene gibi yapistim birakmam
beyler nasıl işlem yapılıyor hangi saatler arasında mesela senet almak için herhangi fiyat yazılıyor mu biraz anlatırmısınız beyaz alıp bir kenara atmak istiyorum
55 geçelerde islem oluyor.. emrini giriyorsun alnak icin o fiyata gelirse aliyorsun gelmesse bekliyorsun. Bu tip hisselerde islem yapmadi iseniz 10 20 lot alarak baslayin. 2 3 tane de satarsiniz 1 gunde ögrenmis olursunuz.. saat 55 gecelerde islem oluyor.. 3 5 lot emir girersiniz belirlisayilara nasil eslestigini uygulayarak gormus olursunuz. 1 2 güne ogrenmis olursun
Bilancosunu inceledim, son bilancoda devreden kdv spk nin istedigi orana gelmis durumda sirketin spk basvurmasi gerekiyor.basvurdugu zaman zaten ilk etapta belirttiginiz fiyata hizli cikacaktir.
Basvuru sonrasi spk nin 1-2 ay degerlendirmesi surecektir. Normal pazarda islem gormeye baslar ise o zaman belirttiginiz rakamin biraz daha ustunde beklentim var.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alim satim yapmak isteyen arakadaslar olursa 55 geceden once eslesme fiyati icin yardimci olurum, foruma eslesme fiyatini isteyen olursa yapistiririm.
Hadi Beyaz cılar tüm kötü senaryolar fiyatlandı sanırım, şimdi sıra gelecekle ilgili beklentilerin fiyatlamasına geldi. Yani en kötüyü atlattık inşallah bundan sonrası daha güzel olur.
Bir haber düşse en az 5 6 tavani var.. Seni unuttum beyaz.. 3 ün altindan aldik karda beklemek daha zor oluyor ama unuttum seni.. 5 e kadar ins yolun var..Yeter ki normal piyasaya dönme girisimin kabul görsün
Ekürisi flap hareketlenmeye başladı darısı buna, Diplerde sürünen hisselerden bir bu kaldı sanırım, küçük bir hareket yaptı gerisi gelir inş.
Avtur karli gitti
Vakfn zaten masallahi var oda gitti
Kisa ve orta vade hisselerim de iyi kar birakti.
Simdi Uzun vade hissem olan Beyaz da da guzel kardayim. Bazen sert ani hareketler olabiliyor ama uzun vadede gideceksin ins..Surekli ekran basinda arkadaslara göre degil hisse. Sıkılırsınız zarar edersiniz. Tarla alacaktim imar gelirse kar ederim diye vaz gectim beyaz aldim.. Ikiside tarla gibi elbet imar gelecek.😊
Beyaz filo da güzel bir kıpırdama var, sonu iyi olur inşallah.Patron yeter uyuduğun göster artık kendini
https://imgyukle.com/i/r8nicP
https://imgyukle.com/i/r8nhJN
https://imgyukle.com/i/r8nseq
100 gunluk takasta Tera yatirim Qnb finansa 4.8 milyon lot virmanlamis.
Ustune ayni donemde yapi kredi 856 bin lot ile tahtayi toparlamis.Buna mal toplama denmezde ne denir.
eşleşme 4,16 dan 127 bın lot ıle tavandan görünüyor bakalım son dk bozmazlarsa
tavanda 221 bın lot bekleyen an itirabi ile
tavanda 325 bın lot bekleyen an itirabi ile
Arkadaslar gunluk al satlar herzaman sonu husranla biter. 3 un altindan yapi kredinin 1 milyon lotu var 2.60 maaliyetli.. spek bir hisse heryere gidebilir ama yeni girecek arkadaslar dikkatli olun.. Ben tarla diye aldim 3 'ün altindan.. benim tarla oldu arsa suan..Bu hafta insaat icin muteahhit gelirse arsama satarim 5 e yakin bir fiyata...Simdi buralardan alan kazanir deyip yalan kendi hissemi övmek istemiyorum.. Iyi para birakti masallah dikkat edin... Belki ben sattiktan sonra Avm yapilir benim tarlaya nasip kismet.Bu fiyatttan satmam ama bu fiyattan da beyaz almam arkadaslar . Yarin da yuksek acilis bekliyorum hayirlisi
gunaydın 4,57 tavandan eşleştı.
Düzeltmeyi de yaptık artık yolumuz uzun
Yarın tavan bekliyorum ha ytf
Bunun derdi ne acep
Gip deki en düşük hisse olmaya alışmış, alçak sürünmeye alışmış yükselince başı dönüyor. Tahtacı nın da malı kaldırmaya niyeti yok halinden memnun eline alıp uyutuyor :) :)
gipten çıkması içinmüraxaat için 6 ay blançosunumu bekliyor
Nedir acaba görüşü olan yazarsa memnun olurum tşk
Gip deki hisseye bakın baba hisseler temettü vermezken beyaz temettü dağıtıyor. Gözlerim yaşardı
adamlar aptalmı hisseyi götürsünler faaliyeti karı öz sermayesi be kapasitesi belli
Hisseyi 200 çıkarım ordan hop aşağıya nirdürü para kazandılar o para beş on sene yeter
Millete unutturup hop bardaki hamleyse
Onun için hiç kimse ümitlenmesin
Yrd
Dağ faree doğurdu :=)
Sıfır ve 2.el araçların %50 prim yaptığı, otomobil sektörü nün bu kadar hareketli olduğu bir zamanı dahi vurdum duymaz bir şekilde geçiriyor. Endex in yükselişine de aldırmadan ölü taklidi yapıyor. Bakalım ne zamana kadar bu şekilde kalabilecek bekleyip görelim.
arz talep dengesi dengesiz bunun borsaistanbul yönetimi bizzat söyledi ne yapak ?
BEYAZ.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,0362828 TL Teorik Fiyat: 3,764 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
https://i.hizliresim.com/xOWPF3.jpg
temettusu hesabına geçen varmı