liglerin playoff ihtimali var gibi inşallah playoff lar olurda şampiyonluk şansımız tekrar geri gelir bu seviyeler hisse için hayal gibi olur o vakit ytd.
Printable View
liglerin playoff ihtimali var gibi inşallah playoff lar olurda şampiyonluk şansımız tekrar geri gelir bu seviyeler hisse için hayal gibi olur o vakit ytd.
Averaj takımı olur bizi kanser eder[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine su koyvererek tradecilere imkan tanıdı...ytd.
Şuan çiçek açtı yakında çağlalar çıkar meydana ilerisindede kaysımızı yiyeyecez inşallah.
Tahtacı tam bir kompetan her tür ketenpereye baş vuracaktır sabırlı olan mişmişini yer
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir...
760-80 iyi gidiyor:)
Bakan:. Müsabakaların, organizasyonların tekrar sağlıklı şekilde oynatılabileceği günlere geldiğimizde en sağlıklı uygulamalar yapılacaktır. Ligin başlaması durumunda açıkçası play-off şu an tartışılan bir konu değil. Özellikle altını çiziyorum. Her şeyin başı sağlık.
Yani olabilir de..
TS ile kupa maçı ne olacak?
8.50-9...:)
Allah seni top etsin fenev 😁😁
46 yaşındayım 41 yıldır Trabzonsporluyum. Fenerbahçe’yi hiç bu kadar ezik görmedim. Kupa maçı hiç dikkate alınmıyor. BJK nın kupa iddası olmamasına rağmen hisseleri, Fenerbahçe den performansı daha iyi.
Tekrar,7.60-7.80:)...hesap ettim 7 defa bunu yaptı 3 gün içinde,25-30 marj bıraksa,7x30=21,buda 10 demek yuvarlak,hesap bu...ytd.:wave:
Avrupada kayıp %4 ortalama,FB galiba onlara uyuyor,diğer sportifler tavanda,acaba bunlar gömümü buldu,yoksa şampuanmı oldular,neyse biz işimize bakalım,doldur,boşalta devam...ytd.
dön dolaş dön dolaş....nereye kadar sıkacaklar bakalım...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
TS ve GS tavanda,BJK iyi yerde,ama FB ilginç yerde:notr:
Yine -2 ..-3 yapıp alir miyiz tekrar acaba
Bunun var bir karın ağrısı ama yakinda çıkar kokusu...
7.68 kapattı...9'a yaklaşıyor,peşi malum 7.60 değdirmesi...Tam traderlere göre çalışıyor bu şekil hareketle,GS ve TS tavandan kapattı,BJK fena değil,bunun beklentisi ise seneye kaldı gibi...GS-TS neden tavan seriler çekmesine aklım ermiyor hala,tamam beklentileri var,peki sonra ne olacak,tekrar gelecekleri yer tilki dükkanı !!!...ytd.
Arkadaşlar Fener’in kupa iddası devam ediyor peki bu neden bjk bile yükselirken fener durağan?
istatistiki bakarsak....
bistin düşmeye başladığı 20.01.2020 tarihinden itibaren,
o günden düne kadar tepesinden en çok uzaklaşan ilk 10 hisse içinde, dipten en az tepkiyi veren;
birinci hisse qnbfb dir...
ikinci hisse fener dir...
kaderin cilvesine bakın ki birinci hissede de "fb" harfleri mevcut:)
Ayrıca qnbfb nin öncesinde kaç kat gittiğini burda yazmama gerek yoktur..
kısaca bu ortamda sırf ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle mi gitmiyor fb bilemedim:yahoo:
neyse bu istatistikidir....
aşağıdaki grafiğe bakılırsa tekrar dejavu yaşanır mı bilinmez...
bunlar benim gördüklerim...görmediğimiz neler oluyor allah bilir orası da ayrı:)
https://i.resimyukle.xyz/GyBORy.jpg
8.36 gösterdi,var bir durum çözemedik,geçenkide 8.02 göstermişti,6.40'a göre çokmu çıktı onuda bilemiyoruz,resmen hisseyi maymun ettiler,önceden yazdığım gibi SPK tuzağına yakaanmazsa bari...ytd.
8.38'e kadar topladık ve orada durakladık aklıma geçenki hareket geldiği için,şu anda 8.50:(
Diğer sportifleride etkiledi düşüşü:notr:..bakalım bu düşüşüş sonrası 8 yapıp geçenki gibi 9 üstüne atarlarmı !!!,tabiki şuda var GS-TS çok yükseldi,birden onlara satış gelirse buda sanırım 8 altına inebilir,zaten sakatça hareket ediyor bugün...ytd.
8.30 altı deve kesici yeri.
8.32'de kesti devreyi,ilginç,normalde 5 olması lazım,8..32'de dondu kaldı,sanırım SPK radarına takıldı,30 dakika sonra herşey anlaşılır,,,ne güzel gidiyordu,8.60-90 arası,sanırım bu makas beğenilmedi dahada aşağıya çekmekmi istediler makas aralığını göreceğiz bakalım.
Ah fener vah fener
ne yazık ki spek dadanmış...bunu yeni mi anladın deyip dalga geçmeyin..
bistte hep spek olur tabi de buradaki "dadanmış" diyorum...
yukarıdan götürmedi özellikle, düşürüp daha çok toplamak istiyor belli ki...
ya da farklı gruplar var , birbiriyle anlaşamıyor, kavganın sonucunu ky çekiyor...
yani anlayacanız spekülasyon spekülasyon....
yukarıda verdiğim istatistiki veriler bile ben ilgincim diyor aslında...
hayır olsun artık...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir..
BJK tabana yapışıp sonra bozuldu,1.77 tabandı 1.88...GS tabanda 2.22...TS tabana doğru gidiyor tabanı 3.09...bu ise devreyi kesti,ama onlarda devre kesilmedi,bunda kesilti %4 ile:notr:
Arkadaşlar dünyada inanılmaz bir belirsizlik hakim süper güç liderleri dâhil hepsi karamsar biz ler ise bu belirsizlikle beraber bir şeyler olurda zararımızı çıkarmanın beklentisindeyiz.Şahsim adına bir supriz olurda asi filan bulundu haberi gelirse amenna yoksa gerçekten durumumuz çok ciddî ya zararı göze alıp satacaz yada boyle kurbanlık koyun gibi bekliycez ben bekliyorum çünkü zararım çok fazla.Tradeci arkadaşlar gibi cesur değilim ki zararın bir kısmını çıkarayım bilmiyorum açıkçası önümüzü çok ferah görmüyorum. Yinede rabbimden ümit kesilmez.
8.55 yaptırıp 8.40 şu an,bakalım oyunun kuralı nasıl çalışacak.
Spk bu haraketleri mutlaka degerlendiriyordur korkarım brüt takasa filan girer se ???🤔😔
İşin rengi bugün diğer sportifleride etkiledi,peki onlar %100 yaparken bu neden %40 yaptı ?...neyse takibe devam,sadece bu hissede bugün duraksadım,diğer hisselerimin durumu iyi+3 hissem tavanda.
Sayın refaha fenerde uzun vadede beklentiniz maksimum ne kadar?
Sayın Ali KOÇ fenere sahip çık en azından defter değerinde tut hisseni biz ky ler ülkemizin bu zor günlerinde yapacağınız bu kıykıyağı uzun süre unutmayız.
9 şu an,orayı aşarsa 10,geri gelirse 7.50,virüs olayı azalırsa 12...temmuza kadar duraksama dönemi lig biterse,diğer sportifler lig bitiminde kesin aşağıya inecek,işte bundada bilinmez denklem+piyasa hepten bozulursa,zaten virüs ekonomiyi çok yıprattı,zaten ypranmış bir ekonomimiz vardı hükümet politikası yüzünden o zaman piyasa sağ selamet,artık kime emanet...ytd.