0.19 dan 110 tane aldım fırsatı kaçırmadım
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
0.19 dan 110 tane aldım fırsatı kaçırmadım
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok kardeşim ya ben investingde daha bir yorum yapmadim çünkü çok fazla gereksiz yorum yapan var orada tek yorum yaptigim yer burası gerçek yatırımcı burada.Bir de her gördüğün ismi aynı kişi sanma şimdi ben seninle aynı isimde birini başka bir yerde görsem seni onunla mi itham edeceğim yanlış mantık .
Halen daha 0 18'den mal yedirmenin derdindeler...
rüçhana buradan bi hareket gelmez ise 12 ye kadar gider ... bu gidişle sıfır çektirecekler neredeyse rüçhanlara:)
Rüçhanları hangi tarihe kadar satmamiz gerekiyor?
rüçhanlarda deli hareket oluyor dediler ilk kez girdim R hissesine trade amaçlı kucağımda kaldı :)
Topikte ACEMİ BORSACI rumuzlu şahıs vardı,investingte görmüştüm millete devamlı gaz veriyordu,bugünlerde pek görmüyorum onu,galiba ceza yedi benim gibi,zaten oraya çokuşmuşlar,bilende yazıyor bilmeyende,bu şahısı daha buradada görmüyorum,galiba R onuda batırdı.
Not=Cevap yazmış,sorun yok.
arkadaslar mrb.ben rucan satis son tarihi 26si pazartesi biliyodum.simdi vakifbanktan yarina satis emri verdigimde son tarih 23.ü diyor ve satilmayan rucanlar silinecek diyo.son tarih pazartesi degilmi.saygilar
Doğru pazartesi, bankanın yatırım bölümüyle görüşün.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar rüçhan kullanmak için son gün 2 Kasım değil mi? 2 Kasıma kadar parayı hesabımıza aktaracak mıyız?
SM-G977N cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliye katılmak istemeyenler için rüçhanların alınıp satıldığı rüçhan pazarının kapanma tarihi 26 Ekim pazartesi son gün.
Bedelliye katılmak isteyenler için ise nakit kullanılabilir para tutarının hesapta olması gereken son tarih 2 Kasım pazartesi (saati aracı kurumlara göre değişebilmekte).
Bedelliye katılmak isteyenler aracı kurumları ile irtibata geçip daha detaylı ve doğru bilgi alabilirler.
Yatırım tavsiyesi içermez...
doğru 100 bin rüçhan için 50 bin gerekli hesabınada 50 bin ihlgm geçecek zaten
Son gün rüçhan hareketleri düşüş yönünde mi oluyor?
Taze ihlgm grafiği fırından yeni çıktı ilgilenenler buyursun :
https://twitter.com/BulentOzdemir67/...75079861669891
Bunun patronu müslüman olamaz.Müslüman müslümanı bukadarda zarara uğratmaz.
KAP ta yazan rüchan hakkı kullandırma fiyatı 1,00 TL. Bu her rüçhan için 1 tl ödeneceği anlamına gelmiyor mu?
Şimdi bu bedellimi yaptı ?...E 2.29-R 014:oleyo:
R 0.1 kuruş olsada yüklensek:oleyo:
R kapanışı bugün saat 18.
Refeba hocam, patron/spek bugün ne yapmak istiyor? Biraz yorumlarsan çok seviniriz...
Bu ihlas gurubu var ya?
Kendini milliyetçi muhafazakar gösterip MİLLETİNİ soyup soğana çeviren gurup
Tüm forum sitelerinde patronun annesine,eşine küfür ediyorlar,lütfen o kadarda aile boyu gitmeyin,ayıptır.
% R 0.13-0.1 bekliyorum,E zaten poki yarmış 1.26:oleyo:...ytd.