Bizim ÖST fonları gibi
En son 2008 Krizi'nde kullanılmıştı.
Borç senedi çıkaran şirketlerin yükümlülüklerini yerine getiremeyeceği endişelerinden dolayı tahvil pazarı sıkıntılıydı.fed destek cikmaya hazirlaniyor..
Printable View
Bizim ÖST fonları gibi
En son 2008 Krizi'nde kullanılmıştı.
Borç senedi çıkaran şirketlerin yükümlülüklerini yerine getiremeyeceği endişelerinden dolayı tahvil pazarı sıkıntılıydı.fed destek cikmaya hazirlaniyor..
Bu arada bazı kvba lar ppfden düsük bazılarıda daha yüksek getirecektir..memorex üstadın dedigi gibi ellerindeki kağıtlar onemli
Benjamine iyi basmışlar 10 krş garip şeyler oluyor yine faiz indigi halde...6 tıları gösterirlerse %50 girerim
yine gel gel mi yapıyorlar nedir, yükselişe falan inanılmaz henüz düzelen bir şey yok?
yarın belki artı oluruz ama sonrası yine meçhul, vaka sayısı artacaktır, ek tedbirler gelebilir.
Yarın bist muhtemelen pozitif olacaktır..ama herhangi bir olumsuz haber negatife cevirebilir ..
bıst -1,26 benim fonlar -8 lerde anlamadım bu işi
İlk önce geçmiş olsun. Hangi fonlar olduğunu öğrenebilir miyim?
Müjde müjde size, Madida'dan pardon Regeneron'dan müjde size...Zarif sağlam esnek...:
Regeneron Announces Important Advances in Novel COVID-19 Antibody Program
https://investor.regeneron.com/news-...d-19-antibody/
NASDAQ : REGN
504.82 Price
+63.99 (+14.52%)
Ölüm haberi geldiginde yine çakilacak
Benim grafik halen geçerli.
NewsTR dostum gibi dakikalık tahmin yapamıyoruz.
Böyle tahminleri jöleli yapıyordu eskiden.
Webster üstadım nasdaq coştu.😁😁😁
Yok sn pestilce. Eski bir reklam idi besiktas taraftarı mars yapmıştı.ferdinand diye bir ingiliz golcümüz vardi...neyse asi yada tedavi neyse bence yakında bulunacak her yerden haberler geliyor artik .bu gun trt habarde cinlilerin bir asi bulduğu be nisan ortasında uygulamaya başlanacağı haberi vardi.yine abd de çok yaklaşılmış.
ülkelerdeki karantinanın kalkmasını mı beklemek yoksa bunu önceden satın almak mı?
aşı bulunmuş diyor mayisda üretim olacak yazıyor
Param yok kafam rahat [emoji846]
Brentin anasini aglatmislar iyice
Ortalik karisacak
İlimli havaya kanmayin canlar
Ytd
Virus ciktigindan beri dow tam yuzde elli deger yitirmis
Bunun yuzde 25 ini son hafta vermis...
Bist yuzde 31 deger kaybetmis
Cin borsasi ise sadece 6.5 deger kaybetmis
Virus sanki turkiyede cikip abd ye sicradi...