Bunu yapacak toto bizde yok diyor yani
Printable View
Allahsız dow bir haftadır 23.200 e deyip donduruyorlar.
burdan sort bıraz acılısta spotu 1500 alması lazım zarar ıcın
Dinleyin beni kekik yağı Alin mecidefendi olabilir markası. Uyduruk markada var. Bıyık varsa minnacık sürün yoksa çift taraflı bantin üzerine pamuk koyup damlatin teneffüs edin akciger temizlenir virüs ölür. Boğaz içinde bir damla suya koyup gargara yapın korunursunuz. Bu kekik yağı kadar etkili bir şey yok. Dikkat çok koymayin içilmez azı yakar az az minnacık
Komik siteymiş.
"Senin Ne Zaman ve Hangi Sebeple Öleceğini Söylüyoruz!"
https://onedio.com/haber/senin-ne-za...uyoruz--544116
"Ölecem ölecem diyordum inanmadınuz, bak ne oldi."
Ramazan geliyor iftardan sonra güneydoğuda akdenizde kimseyi evde tutamazlar. sahurda çiğer kebab yemeden uyuyamaz o insanlar bakalım nasıl başa çıkacaklar.
gündüz paylaşıldı mı bilmiyorum bugün pek bakamadım foruma...yabancı geçen haftada satmış...
Yurt dışında yerleşik kişiler, 10 Nisan haftasında 182,5 milyon dolarlık hisse senedi sattı.
şimdi TCMB sitesinden baktım...24 OCAK haftasından bu yana istisnasız her hafta yabancı satışta...ve toplam 2 milyar 523 milyon dolarlık hisse senedi satmışlar...kabaca 2,5 ay gibi bir sürede...
Yayın var bununla ilgili klebsiella pnomonia ben bunu sıfır antibiyotik le kullandım yaranın içine bir CC sıktım yara omurilik bölgesinde atel ve vidaya yakın %50 yaşama şansı vsr bu mikropla Google teyzene Sor. Koklayınca anlarsın burun içine üç kez deydir yara olur. Ondan kokla diyorum
https://i.hizliresim.com/Bxgwfx.jpg
Sadece Turkiyede donmuyor oyunlar.
J. Bezos sanirim beklentiyi kopurtup duruyor.
Bizde Dohol'un hepsiburada si var
Salgin uzarsa hepsiburada simdiki degerlemelerin 5 katina cikar tahminimce
Ben olsam once stratejik ortak alir sonra bir kisminida borsaya arz ederdim. (*%51 i bende kalmak kaydi ile)
Bunuda Sarilarin Trump gitmeden yapmaya calisirdim
Not :Amazonu NAZDAQ In BİM i gibi dusunun sonra niye dusmuyor Abd demeyelim
musa başer Retweetledi
Özgür Demirtaş
@ProfDemirtas
·
1 sa
Ekonomiler açısından en kötüsünü görmedik.
Tedarik Zincirleri kırıldı.
Tasarruf Tüketim ilişkisi kırıldı.
İşsizlik üst safaya ulaşacak.
Borsalara bakmayın. Gösterge olmaktan çıktılar. Basılan paralarla pembe gözlük takmış durumdalar...
Dow 24.500 olacak sanirim sanki shortcu yakalamis 22.800 degil 23.000 altina bile inemedi.ytd
https://youtu.be/p6Q63r_HSpQ
Biraz yavaş anlatım ama faydalı
NYT: Trump valilere, eyaletlerde ekonomik faaliyetlere yeniden başlanması konusunda baskı yapmayacağını söyledi https://bbc.in/3es0VVp
gidip 5/10 bin parayı çekip falan gelmeyin buraya , pala 1 saatte paket yapar gönderir ona göre..:)
Trump gece tsi 01 de konuşacak. Dow vadeliler sabaha %1 den fazla bir tarafa oynar. Şu anda arti gap gelecek diye düşünmek mantıksız. Yarın sabah vadelilere ve asyaya bakarız. Sabah kendini zaten belli eder.
ABD'de küçük işletmeleri kurtarmaya yönelik kredi kısa sürede tükendi -AA
WASHINGTON (AA) - ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkileriyle mücadele kapsamında uygulamaya konulan küçük işletmelere yönelik 349 milyar dolarlık kredi programının kaynağı kısa sürede tükendi.
ABD Küçük İşletmeler İdaresi'nin internet sayfasında yer alan duyuruda, mevcut ödenek fonuna bağlı olarak Maaş Koruma Programı'na şu an için yeni başvuru kabul edilemeyeceği bildirildi.
ABD basınında yer alan haberlerde, yaklaşık 2 hafta gibi kısa bir sürede tükenen kredi programına yeni kaynağın tahsis edilmesi için gözlerin ABD Kongresi'ne çevrildiği ancak Cumhuriyetçiler ile Demokratların fonun nasıl yenileneceği konusunda anlaşmazlık yaşadığı ifade edildi.
ABD Başkanı Donald Trump ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Maaş Koruma Programı'na ilave kaynak sağlanamamasına ilişkin Demokratları suçladı. Trump, "Demokratlar, Maaş Koruma Programı için ilave kaynağı engelliyor. Amerikan küçük işletmelerini öldürüyorlar." değerlendirmesinde bulundu.
Maaş Koruma Programı, ABD Başkanı Donald Trump'ın 27 Mart'ta onayladığı 2,2 trilyon dolarlık ekonomik teşvik paketi kapsamında uygulamaya konmuştu.
Söz konusu program için 349 milyar dolarlık kaynak ayrılırken, bu programla Kovid-19 salgınının ekonomik etkilerine karşı küçük işletmelerin korunması ve bu işletmelerin mevcut istihdamını sürdürmesi hedeflenmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
yarın TUPRS güzel artı yazdırabilecek haber ne olabilir acaba ?
Dowu iyi aldılar