yeniden sıfırdan basvuru yapacaklardır..
Printable View
kapitalyatirim.net adresi satılık...
kapitalyatirim.com adresi sahipli...
Bin Bin yatırım holding in piyasa değeri 11 milyar tl oldu.. Bu şirketin %20 hissesini 3 milyon dolara alacaktı Yeşil Holding SPK izin vermedi. Yoksa şu an Yeşil Holdingin kasasında 2.2 TL milyar değerinde Bin Bin Holding hissesi olacaktı. Yazık çok yazık..
Dostum ortak olunacak şirket binbin holding değildi. binbin scooter şirketiydi. Ama nihayetinde söylemimiz doğru. Maddi kısmının netliğini bilemiyorum ama SPK buna izin vermemişti Yeşil Holding için sermaye artırımı sürecinde.
2023 geçti umutlar 2024'e kaldı.
Kim öle kim kala artık.
Bugünkü SPK bülteninde Yeşil Y H için bedelli sermaye artırımına onay verirlerse bizim geri dönüşün kolaylaşması yolunda önemli bir adım atılmış olur. Çünkü gelecek paranın büyük kısmı yeşil dönüşüm inşaat şirketinin sermaye artırımında kullanılacak. KPHOL'de oranın %50 ortağı dolayısıyla KPHOL'ün koyacağı parayı patron kendi verecek ve sermaye avansı olarak kaydedecek.
Bekleyip göreceğiz...
Ne haber arkadaşlar. Kamil efendiden ses yok. Renco duvarda iş iyi sanıyorum. Onu KPHOL'e satsa da kar yazmaya başlasak.
Yıl bitmeden gelir tablosunu sunması gerekiyordu. Gelmedi henüz. Gören yazsın lütfen.
SPK bültenini takip etmeye devam ediyoruz.
Bu arada şirket 2021 bilançosunu Ocak 2023’te yayınlamıştı.
2022 bilançosunu da ocak 2024’te yayınlayacaktır.
2022’de iyi bir kar açıklayabilir. 2023’ü de çok güzel bir kar rakamıyla 2024 martta açıklarsa önümüzdeki yıl içinde borsaya tekrar dönebiliriz diye umuyorum. Tek sorun diğer büyük ortakla anlaşma durumu. Onu da çözeceklerini düşünüyorum. Çünkü yeşil global enerjide de ortaklığı bitirip şirketin %100’ünü kamil beyimiz kendi ve yyapı’ya geçirmişti.
Ne demişler ümit fakirin ekmeğiymiş.
2023 yılının da sonuna geldik. Yeni yılda beklediğiniz her şeyin gerçekleşmesini dilerim.
Sağlık huzur ve bollukla dolu nice yıllar dilerim değerli ortaklarım.
Sn Kamil Engin Yeşil, sizin parasal yapamayacağınız bir şey yok. Size güvenip kphol alan küçük yatırımcılara bir sözünüz olmalı.
Tüm kapital yatırım holding a. ş. hissedarları dönüşümüz muhteşem olsun. Yeni yıl saglık ve huzur getirsin
Geçen yıl 16 Ocakta 2021 bilançosunu açıklamışlardı. Şimdi ise 2022 bilançosunu aynı tarihte açıklamalarını bekliyoruz.
2023 bilançosunu da açıklayabilirler aslında. Zaten aktif çok fazla bir işlemleri yok.
Ama bence kilit konu YEŞİL Yat. Hol. sermaye artırımı ve oradan gelecek parayla yeşil dönüşüm inşaat firmamızın durumunun netleşmesi ve ortaklığımızın sürmesi durumunda borsaya geri dönüş umutlarımız devam eder.
MERHABALAR,
Şirket paylarının 27/07/2020 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.
2024 Yılında BİST kotasyon yönergesine gore tekrar basvuru yapılarak borsada işlem görmek istiyoruz.
UNUTMAYINIZ BİZ YATIRIMCILARA SÖZUNUZ VAR ..
Konu ile ilgili Yönetim Kurulu başkanımızın mesajı aşağıda yer almaktadır. Bilgilerinize sunarım. “Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.†Şeklindeki açıklamayı biz de Kap vasıtasıyla şaşkınlık içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Şirketimiz, yatırım holding statüsünde olup inşaat sektöründe Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. unvanlı bağlı ortaklığı bulunmaktadır. Şirketimizin faaliyeti vardır. Ayrıca farklı sektörlerde yatırımlarını çeşitlendirme ve yatırımlarını büyütme hedefi bulunması nedeniyle sermaye artışına gidebilmek amacıyla da Sermaye Piyasası Kurulu’na da bedelli sermaye artışı talebi ile başvurulmuş ve Kap’ta duyurulmustur Şirketimizin herhangi bir bankaya borcu bulunmamaktadır. Şirket özsermayesi pozitiftir. Herhangi bir haciz durumu da söz konusu değildir. Şirketin mevcut durumu ile Borsa İstanbul’un sunmuş olduğu gerekçelerin örtüşmediği düşüncesinde olup, yanlış anlaşılma söz konusu olduğu kanısıyla, bundan sonra ne yapabileceğimizi öğrenebilmek için Bist’ten randevu talebinde bulunacağız. Açıklama saati nedeniyle ve pazartesi de genel kurulumuzun olmasından ötürü en yakın alabileceğim tarihte borsa baskanimizdan randevu alarak hem yatırımcılarımızı hem de şirketimizin düşmüş olduğu bu talihsiz durumun düzeltilmesi için talepde bulunacagim.†Kamil Engin Yeşil Yönetim Kurulu Başkanı.
Eveeet geçen yıl 16 ocak tarihinde yayınlanan finansal tablolar bu sene henüz yayınlanmadı. Ama dört gözle bekliyor olacağız. Diğer taraftan olumlu olabilecek bir konu da yeşil yatırım holding sermaye artışının onaylanması ve sonra yeşil dönüşüm inşaat aş nin sermaye arttırımı yaparak KPHOL’ün buradaki %50 payının korunmasıdır. İyi gelişmeler olursa bu yıl içinde de dönebilir borsaya.
Bu haftaki SPK bülteninde yeşilin sermaye artışı onaylanırsa ortalık şenlenir.
Hadi yap bi sürpriz.
Eveeet sayın arkadaşlar.
YEŞİL bedelli sermaye artırımıyla ilgili SPK'ya sunulan izahnameyi okudum.
Orada belirtilen Yeşil Dönüşüm İnşaat A. Ş. ile ilgili veriler şöyle.
"İnşaat&taahhüt sektöründe faaliyet gösteren Yeşil Dönüşüm İnşaat A.Ş. unvanlı iştirak
mevzuat gereği satmış olduğu taşınmazlara ilişkin hasılat rakamlarını, taşınmazları teslim ettiği
zaman gelir yazacak olup 2021 yılında 19,8 milyon TL olan satışları, 2022 yılında önceki yıla
göre %216,6 artış göstererek 62,7 milyona çıkmıştır. Teslimler yapıldıkça gelir yazan şirketin,
2023 yılının ilk yarısında cirosu 21,4 milyon seviyesine ulaşmıştır"
2023/6 aylık karı (zararı) -5.783.853,86 bu şekildeymiş.
Ayrıca 1 kişi olan iştirakimizdeki çalışan sayısı 8 kişi olmuş 2023 yılında.
Aynı izahnamede wowwo 2023 yılı 6 aylık araç satış rakamı sadece 2 adet gerçekleşmiş görünüyor.
Acaba araba satışları senetlearaba şirketimiz üzerinden yapılmış olabilir mi?
Bana göre grubun en gelecek vaat eden şirketi renco. www.renco.com.tr
Sitelerini incelediğimde amerikada çok iyi iş yaptığını anlıyorum.
Umarım bizim borsaya dönüşümüze de faydası olur.
Değerli arkadaşlar ara sıra yazmamın sebebi umutlarımızı yitirmemektir.
Şu anda beklediğimiz en önemli gelişme Yeşil Yatırım Holdingin bedelli sermaye artırımı onaylanırsa KPHOL'ün iştiraki Yeşil Dönüşüm İnşaat şirketimize nakit girişi olacak.
O şirket kar edince de KPHOL daha iyi bilanço değerlerine ulaşacak ve borsaya dönüşü kolaylaşacak.
Kalın sağlıcakla.
https://spk.gov.tr/raporlar/FinansalRaporlar
Bu link de burada dursun belki rapor falan gönderirler diye arada kontrol edin siz de.
Bu yılı da pas geçtik anlaşılan.
spk bedellilere onay verirse umutlar artar. aksi durumda selasını okuyabiliriz.
fiili dolaşım raporu değişim
26.02.2024 %50.68 2.153.832
27.02.2024 %53.18 2.259.944
Yaklaşık 106 bin adet hisse patronlardan birinden halka geçmiş diyebilir miyiz?
Bunun amacı nedir? Patron bu hisseyi emanet ya da komisyon olarak birine mi devretti sizce?
Halka açık olmayanın %5'i halka açılmış gibi gördüm.
Burada kamil beyin dışında bir de ortadoğu grubunun payı var. onların toplamı %50 gibi ediyordu zaten.
Eyvallah kardeşim.
Eğer yanlışlıkla borsaya dönecek olursa 2 milyon dolaşımdaki pay miktarı ile 3 ya da 4 haneli fiyatları bulma potansiyeli var. Tetmt gibi olsa dolar milyoneri oluruz.
Bunlar Ortadoğu enerjide de ortaktı orayı kamil temizleyip hepsini kendine geçirdi. Yeşil global enerji ismini verip borsaya açılma işlemlerine başladı. Burası için de niye böyle bir şey olmasın ki? Ben halen ümidimi kesmedim. Diğer ortağın hisselerini de kamil alırsa burası bayram yerine dönebilir. Millet sıraya girer almak için. İlk gün serbest fiyatla da açılırsa aklımızın yetmeyeceği rakamlarla karşılaşabiliriz.
Mesela yani. ;)
YGYO çok yüksek bir özkaynak değerine ulaştı. YYAPI durumu düzeltti çünkü Yeşil Global Enerjinin %30 ortağı ve onun da değerlemesi yüksek hem de borsaya açılma başvurusu yaptı. YESİL de durumu düzeltmek için bedelli sermaye artırımı yapmak için SPK’ya başvurdu.
Son hafta YGYO müthiş bir atakla her gün tavan açtı. KPHOL’ün yeniden borsaya dönmesi sürecinde yeniden ümitlenmek için çok iyi bir yerdeyiz diye düşünüyorum. Hadi ne olur borsadan altıldığı günün yıl dönümüne kadar yeniden dönmüş olalım. Bu sene bizim senemiz olsun.
YEŞİL Yatırım Holdingin bugün gönderdiği KAP haberi şöyle.
Yeşil Yatırım Holding A.Ş.' nin iştiraki olan Yeşil Dönüşüm İnşaat A.Ş. deprem bölgesi Nurdağı' nda yaptığı deprem konutlarını Toki' ye teslim etmiştir. Konutlar, Türkiye'de ilk defa uygulanan Renco Kompozit Yapı Sistemi ile 12 hafta gibi rekor bir sürede inşa edilmiş olup deprem ve kasırga gibi felaketlere dayanıklıdır. Amerika' da da inşaat yapı izinleri alınmış olup; bu patentli sistem ile demir ve beton kullanılmadan 5 kata kadar olan inşaatlar çok hızlı yapılabilmektedir. Bu teknoloji İnşaat Sektörü için bir devrim niteliğindedir. Renco Kompozit bir Yeşil grup firmasıdır. İleri ki dönemde Yeşil Dönüşüm İnşaat A.Ş' nin Toki için bu teknoloji ile çok sayıda konut yapması planlanmaktadır.
Kamuoyunun bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1280385
KPHOL bu Yeşil Dönüşüm İnşaat A. Ş.'nin %50 ortağı.
Var bir hayalimiz.
YEŞİL grubu hisselerin tamamı tavan. Her gün de tavan tavan ilerliyorlar.
Grup sıkıntıda diye KPHOL'ü borsadan atan eski yönetimin ayıbını yeni yönetimin düzeltmesini bekliyoruz.
Hadi patron bizi yeniden hayata döndür.
Ali Yeşil sanırım patronun oğlu. Amerikada renco-usa ile güzel başarılar elde etmiş.
Haberler de yayınlatmışlar. Şimdi Amerilkada fabrika kuracakmış. Yıllık 10 bin konut kapasiteli olacakmış.
Türkiyedeki fabrika 5 bin konut kapasiteliymiş.
Renco'nun satışlarını Yeşil Dönüşüm İnşaat üzerinden Türkiye içinde yapacaklar sanıyorum.
İçeride tutturabilirlerse KPHOL için iyi bir gelişme olur.
Arkadaşın bilgileri burada.
https://www.linkedin.com/in/ali-yesil
Haber de şurada.
https://www.santiye.com.tr/yesil-hol...temi-5965.html
borsaya dönüş fikri umarım akıllarına gelir.
Bu sene için akıllarında olsa da planlarında olmadığını düşünüyorum. Yeşil Yatırım Holdingin bedellisi onaylanır ve Yeşil Dönüşüm İnşaat üzerinden bir başarı elde edilirse dönüş olur. Diğer türlü işimiz zor. Öbür ortağın hisselerini engin yeşile devretmesi durumunu da düşünmek lazım.
Engin bey Linkedin hesabında YGYO'nun bir ayda %100 kazandırdığına dair bir haberi paylaşmış.
İyi bayramlar. Benim tek batırdığım bu değil o yüzden çok da şaapmıyorum. Ama nedense bunun geri dönme ihtimali beni canlı tutuyor. Hayalci biriyim o yüzden sanıyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş üstünden. Daha ne zaman dönecek ki. Ama bir umut işte.
Umutlu bayramlar. Kapalı olduğu son bayram olsun.
http://kapitalyatirimholding.com.tr/
** Registrant:
Yeşil Holding A.Ş.
Organization Name : İsimtescil Bilişim Anonim Şirketi
Address : Tantavi Mah. Menteşoğlu Cad.
No: 25 Kat: 2 Terra Plaza Ümraniye İstanbul Türkiye
Phone : 90-850-2000444
Fax : 90-216-6062989
Additional Info:
Created on..............: 2024-Jun-03.
Expires on..............: 2027-Jun-02.
kapitalyatirimholding.com
Kayıt Tarihi 28.06.2013
Güncelleme 27.06.2024
Bitiş Tarihi 28.06.2027
Kalan Gün 1086
Domain Yaşı 11
borsaya dönüş kokusu alıyorum ama ne zaman ? nasıl ? bilmiyorum.
www.kapitalyatirim.net
Registrar URL: http://www.namecheap.com
Kayıt Tarihi 2.04.2024
Güncelleme 2.04.2024
Bitiş Tarihi 2.04.2025
Kalan Gün 269
kapitalyatirimholding.com.tr çok yakında yayında!
Bu sayfa İsimtescil domain (Alan Adı) müşterilerine özel ücretsiz yapım aşamasında sayfasıdır.
yeşil holding ? niye kapital yatırım holdingi tozlu raflara kaldırmıyor ? yeni bir internet sitesiyle canlandırmaya çalışıyor ?
Web sitesini uzatmaları normal bir durum. Adam KPHOL’e milyonlarca lira koyup o parayla yeşil dönüşüm inşaat a ş ye ortaklığı devam ettirdi. Şu anda yeşil yatırım holding wowwoyu pasife aldı ama yeşil dönüşüm inşaat ile orayı canlı tutmaya çalışıyor. Bedelli onayı gelmezse ki sanmıyorum, o durumda yeşil dönüşüm inşaat üzerinden renco ürünleri ile evler yapma projesiyle yeşil dönüşüm inşaatı ve rencoyu şahlandıracak. Rencı amerikada fabrika kuruyor diye açıklamaları var. Eğer yeşil dönüşüm inşaat iyi yerlere geliyorsa bize de %50 payımız nedeniyle iyi bir değer katıp borsaya dönüş bileti verebilir.
Bir de bence buradaki en önemli konulardan biri diğer ortağın paylarını bir şekilde Kamil yeşile devretmesi. Bu da dönüşte katkı sağlar.