Hayırlı olur hepimiz için inşallah
Printable View
Hayırlı olur hepimiz için inşallah
29-30 Arası biraz daha maliyet yaptım. Daha fazla yapmak istiyordum ama nakite geçme konusunda kusurluyum biraz. Hisse satıyorum ama 2 gün bekleyemiyorum malesef.
Bazen hisse bulmak için günlerce araştırırım, raporlar okurum. Onlarca hisseyi eleye eleye karar veriririm.
Bu sefer YESIL almam tamamen kısmet oldu.
Daha önce alıp sattığımdan zaten detayları ezberimde idi.
Bir arkadaşa küçük bir meblağ ile 2 lira maliyetle SELGD almıştık. 4.30 dan sattırdım, yerine alacak hisse bakarken YESIL takıldı gözüme.
2. EL araç piyasası canlı idi ve araçlar değerlenmişti. Hemen 18.40 dan YESIL al dedim.
Sonra EEEE madem böyle ise neden ben almıyorum dedim. Acele ben de 18.50 falan ne bulduysam aldım.
Şak diye yürüdü gitti hisse.
Aynen böyle bazen şans lazım.
Sermaye çok düşük.Sermaye artışı bekliyorum ben.Çok uçuk fiyatlara gelebilir.Neden 100 milyon sermayesi olmasın ki şirketin.6 milyon sermaye nedir yahu.
Şirketin kottan çıkma durumu varmıdır.Bilen var mı.
Evet bu hissede fazla KY yok diye tahmin ediyorum. İnşallah yolu uzun, hepberaber kazanmak dileğimle. Şansımız bol olsun
Birilerinin YEŞİL yatırım holdingle derdi var anlasılan..Eski haberi ( Kapital holdingle ilgili olan ) yeniymiş gibi yazıp durmuslar bugün..YEŞİL Yatırım Holdingi hedef göstererek ! Kiralık kalemler iş basinda anlaşılan..Oyun peşinde ! Neden şimdi ? Amaç ne ? Nereden geldi bu talimat ? Neyin peşindesiniz ? O kadar hisse % 500...% 1000 prim yaparken sessiz kal..YESİL 15 liradan 45 liraya cıkmış beyfendiler rahatsız olmuşlar ! Olay olmuş...Büyük vurgunmuş !
Hayır. Varsa belgeli bildiginiz..bizide aydinlatın bizde bilelim..Eski haberi yeniymiş gibi ve maden bulmuş gibi sanki ifsa etmek ? İzleyelim bakalım..Anlarız arkasındaki gercek niyeti oyunu ?ytd
Hayır yani..DAGİ 1.6 lardan 10 lu rakamlara , METUR yıllardir zarar acıklamasına ve özsermayesi ekside olmasına rağmen 1.2...lerden 11 lere VANET yine 1.5 lardan 14...lere.BALAT CARFUR...PETROKENT..daha onlarca hisse en az % 500..1000 prim yapsın sorun yok..YEŞİL 15 ten 45 e gelmiş kıyamet kopuyor ! ..Sirketlerin PD / DD leri FK oranları ortada...Neye göre iddianız ? Derdiniz ne ?
Evet..simdi söz tamamen patronda yönetimde ! Bir açıklama yapilması lazım buna karşılık ! Yada esali bir eylem hareket..Hatta speğe bile görev duşüyor..Sessiz ve eylemsiz kalinması ŞAİBE ve ŞÜPHE yaratır ! Küçük ortaklar ve yatırımcılar olarak acilen bizi güvende hissettirecek açıklamalar ve eylemler bekliyoruz...ytd
Yurtdışından 2.el araç getirmek le ilgili bir kanun tasarısı var sanırım. Bunun wowwo ya artısı-eksisi ne olur, görüş paylaşabilecek bir arkadaş var mı? Yurtdışından toplu alım avantajı olur mu? Bedelli-bedelsiz sermaye arttırım gelebilir mi? Kaynak yaratmak için Kayıtlı sermaye tavanı arttırımı bununla ilgili olabilir mi? Gibi deli sorular geliyor aklıma.
Teşekkürler.
Hala sirketten yönetimden bir açıklama bir eylem yok..Kuyrugu kısmış sessizliğe bürünülmüş...Bu durumda şaibe ve şüphe uyandırıyor haliyle...Soru işaretleri ! Neden böyle tepki ? Önemsenmiyor mu küçük yatırimcı yine ? Yoksa bu tezgahın içinde mi herkeste ? Organize bir hile tuzak mı acaba ? Uzadıkça bu durum Balık bastan kokacak gibi sanki ! Bekliyoruz endiseyle..Ytd
Brüt cezası bitti. Hareketli bir hafta olacağını düşünüyorum YTD
Hareketi ters anladı aga[emoji3] Aylık grafikte fiyatlar bollinger dışında kalmış. Ondan sinekleniyor olabilir, Bollinger e değdirip gidebilir(37.5), burada ay sonunu bekleyebilir, önemli değil deyip dehleyebillr, ama dikkatli olmakta fayda var. Patron azılı, mimli borsacı.
https://i.hizliresim.com/GZXQFQ.jpg
Sermayesi küçük büyüme ve gelısme potansıyeli olan küçük sermayeli ekürilerı coşkuyla yollarina devam ederken yeşil in lastiği patladi ! Hayli gerılerde kaldı...ytd
http://wowwo.com
hocam son üç ayda 50bin araç sattılar. Bıktırmaya çalışıyorlar milleti Sinir uçlarına dokunmayı çok iyi bilir patron.
Ek 26271 her ay 10bin arac satıyor şu an. böyle bir sirketi olan baska hisse yok. en az su anki fiyatının 5 katı olmali.
Güzel paylasımınız ve katkılarinız icin tesekkurler kardesim..Sinir uclarımız saglamda mesele patron zaten ...Oyunu kuralına göre ve dürüstce oynasalar !.. Piyasaya biraz güven biraz itibar yeniden..Bircok küçük yatırımcı umutla..yurekle cesaretle burada...Sirketi yönetenler ve hisseye hakim olan , gücü elinde bulunduranlarda bunun hakkinı verebilse.. Herkesin birlikte kazandığı...mutlu oldugu...iyi duygular besledigi..HİLE , ENTRİKA ve HAK GASPI nin olmadığı bir ortam..birliktelik..paydaslık...Hersey daha guzel olur tabiki..izleyip görecegiz..Sabirlıyız biz yola devam öyleyse...ytd
SPK ya kayıtli sermaye basvurusu 15 gün ile en geç 45 gün arasında cevaplanır. Genelde SPK uzatmıyor bu süreyi artık. 15 gün ile 1 ay arasında sonuçlandırıyor.. O sürece de yavas yavaş giriyoruz..Onun ayak izleri bu volatilite , oynaklıkta...
Öyle görülüyorki Sirket sermaye artışı yapacakta nasıl yapacak ve de oran ne sekilde olacak...Sıcak ve hareketli günlere gebe önümüz..Şu SPK haberi bir düşsün cok aksiyon görecegiz gibi daha...ytd
DOAŞ günlerdir tavan serisini sürdürüyor.. Aynı sektörün hissesi YESIL alcak sürünmeye devam...KAP haberi gelene kadarda devam edecek gibi...ytd
Şu 3 ayda 50 bin araç satış mevzuu bana uçuk geldi.
Ancak DOAS ile kurulan parelellik mantıklı.
Wowwo nun takip ettiğim kadarı ile 18 bin ila 22 bin araç arasında bir portföyü oluyor. Kaç yeni araç ekleniyor kaç araç satılıyor anlamak zor. 20 bin araçlık portföyle 50 bin araç sirkilasyonu bana uçuk geldi. Her araçta bin lira kazansanız 50 milyon TL kazanç demek. 5 bin kazanırsanız 250 milyona tekabül eder.
Neyse DOAS konusunu araştıralımbakalım. Karının ne kadarı 2. el araç satışlarındanmış
DOAS Finansal raporu notlarına bakınca , eğer yanlış bakmadıysam ;
Grup dışı gelirler kalemi altında
2020/9 aylık
Binek araç satışları 9.078.450.000 ( 3. Çeyrek - 4.804.504.000 TL )
Ticari araç satışları 1.849.600 (3. Çeyrek - 1.027.718.000 TL)
Görüldüğü üzere son 3 aylık satışlar, ilk 6 aylık satışları geçmiş. WOWWO nun satışlarında da benzer bir tablo ile karşılaşabiliriz.
Gene buralar ıssız ne güzel, bu durum bana Umut veriyor
DOAŞ ta piyasa bunu cok güzel fiyatlıyor ! Aynı hızla yoluna devam..YESIL deki piyasa aktörleri ve hisseye hakim güçler ise halâ kendilerine güvenip umut edip hisselerine yatırım yapan küçük yatırımcı CESUR YÜREKLERE karşı ENTRIKA , HİLE ile GASP peşinde ! ..Yine küçük adamlar...yine ucuz küçük hesaplar...YESİL in degişmeyen kaderi ! Allah sonumuzu hayr eylesin..ytd
Bu arada son birkaç gündür 43 e yakın fiyatlardan hisse devri yapılıyor gibi..ve islem hacmi artmasina ragmen fiyati sabit tutarak..Birseyler dönüyor hissede ama bakalım hayra mı serre mi evrilecek ? Ytd
Bu hafta güzel şeyler olacakmış hissi var bende. Kesinlikle YTD
Gedik tek başına aldı
https://www.resimag.com/p1/9002de9758d.jpeg
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Çok şükür nazar değmesin inşallah, fazlasında gözümüz yok,
Sessizlik iyidir. Kalabalıklaştı mı korkmak lazım. Çalı arkasında beklemeye devam.
O zaman buralar kalabalıklaşana kadar yola devam paydaşlar...☺
Slm Arkadaşlar, bundan sonra neler olabilir, öngörüsü olan varsa aydınlatabilirmi lütfen. 50 yi geçerse yeni hedefler gelebilir denmişti. Önümüzde hangi beklentiler var. Bildiğim kadarı ile bedelli sermaye arttırım haberini bekliyoruz. Haber gelse hisse nasıl tepki verir acaba. Gerçekten merakımdan soruyorum. Teşekkür ederim
Arkadaşım burada hiç birimiz uzman değiliz. Sadece geçmiş tecrübelerimize dayanarak öngörülerimizi paylaşıyoruz. Yani yatırım tavsiyesi olarak değeri yoktur.
Ben düşüncemi şöyle paylaşayım.
1-Yükseliş dalgası ilk önce 17 lerden başlayan hareketle 36 da son buldu. 19 TL lik bir yükseliş oldu.
2- İkinci dalga 29 dan başlayıp 43 de ara düzeltme yapıp 48 de son buldu. Tesadüf yine 19 TL lik bir yükseliş oldu.
3- Buna 3. dalga dersek 42 den başlayıp en az 19 TL yükseleceğini varsayabiliriz. En az 61 i görüp düzeltmeye girebilir.
4- Ancak borsa sürprizlerle doludur. Bir haber gelir 19 değil 29 olur 39 olur bilemeyiz.
Sence bu trendlerde tepelerden satıp aşağıdan almayı kaç kişi başarmış olabilir.
3 Aydır ısrarla bekleyenler mi kazanmıştır, yoksa satıp trade etmeye çalışanlar mı?
Hikayeyi doğru yorumlamak lazım.
Wowwo nun 2020 performansı ne olacak? Wowwo halka arzı konusu belirsizliği ortadan kalkacak mı?
Diyelim ki bu konularda gelişme oldu hisse fiyatı nereye gider? Ya da gitmeli.
Şirketi olması gereken fiyatı ile borsadaki fiyatı farklı olabilir. Buna yatırımcılar karar veriyor.
YESİL Yatırım Holding şirketinin olması gereken piyasa değeri 700 milyon öngörüyorsam (Örnek olsun diye söylüyorum) hisse fiyatı da yaklaşık 100 lire olmalı diyebilirim.
350 Milyon ise 50 TL hisse fiyatı öngörebilirim.
Ancak borsada hisse fiyatı 50-100 de olabilir, 200 de bunu öngörmek mümkün değil.
Sonuç olarak ben, şirket değeri bence çok yükseldi bu kadar etmez dediğim yerde ''şöför bey uygun bir yerde inecek var'' der inerim.
Her zaman, en iyi satış peşinde koşmamak en iyisidir.
Dediğim gibi aslında hiç birimiz birbirimizden fazla şey bilmiyoruz aslında. Kar da zarar da senin hanene yazıyor.