Eyyyyy Ateks
Günü en tepeden kapatmamak için
Hiç bir geçerli sebebin yok...
Ayağını denk al!!!
Printable View
Eyyyyy Ateks
Günü en tepeden kapatmamak için
Hiç bir geçerli sebebin yok...
Ayağını denk al!!!
bank of america geldi 1000 lot almış
19,40 üzeri günlük kapanış beklentim olup al sat tavsiyesi olarak algılamanız durumunda zarar veya kar etme ihtimalinizin % 50 olma olasılığı %100 dür.
Sevgili ateksimizin herzamanki gibi hiç acelesi yok,,buralarda gezinmesi gerekiyor,,bilançoda nasıl davranacak acaba??
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam Atekste yeni dönem mi başlıyor derken eski alışkanlıkları geri döndü; endeks çıkar bu yatay takılır,,endeks düşer bu daha çok düşer,bilanço açıklarsa durum daha fena olabilir,,asla yatırım tavsiyesi değil sadece potansiyelinde olanı söylüyorum,,tersi olursa hep beraber güleriz
Burada muhabbet hiç değişmeyecekmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abd seçimini mi konuşalım?, burada varsa yoksa ateks ve onun borsa maceraları yazılır konuşulur,, SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kafama takılan bir şey var...takas takip eden arkadaşlar yorumlayabilir...dolaşımdaki pay uzun süre 18.86 idi ..bugün dikkatimi çekti çok değil ama bu oran 18.85 görünüyor..arada 48.000 adet fark var..patronlar geri alım yapmış olabilir mi veya bir hata mı var...ytd
Bank of amerika kimin malını satıyor acaba
Gördüğünüz doğru bilgiler
Tavan hayırlı olsun
Devre kesici mi devreye girdi fiyat aynı kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha yukarılara yarın kısmetse😊
Hedef 5dolar
Helal ateks sana,,yüzde 4 olunca yukarı yapacağını sezmiştim,,zirve 24 tü unutma..göreyim seni
Tavandan epey alışveriş olmuş..satış ağırlıklı
Kağıt tavan oluyor kimse yok
Demekki tahtacı .çok kişiyi döktü
Bu hisseyi 7 yıldır taşıyoruz
Bir 3 sene daha sabredersek
Arsa +bedelsiz+temettü =xxxx TL
Olabilirmi bekleyip göreceğiz
Hayırlı olsun .
Ytd
Gören de yüzmilyon lotları dolaşımda zanneder altı üstü sığ tahta yapıştırsana tavana dolaşıp duruyon
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine uyanamadık gafletten.Sen uyardigin halde, bakakaldık yine,SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nihayetinde günü yüzde 5 artı kapattığı için yarına olumlu bakılabilir,,veya yine çok iyimserim)
Size yetsin bereketini görün şahsım adına uzun zamanı göze aldım
Bana söyledi isen...
Yada ben üzerime alınıyorum..
Benim grafikte kısa vade gördüğüm için sattım...
Nasip oldu...
Düzeltmede alırız yine...
Ha düzeltme yapmadı yukarı gitti..sattığımız fiyatın üzerinden de alırız..farketnez....sıkıntıda yapmam...benim bakış açım burdakilerden biraz farklı...
Olur yada olmaz...
Dertte yapmam...
Ölümlü dünya....
Sende inşallah. Hedefim olan 30 ları üzerinde satarsın....
Allah herkese gönlünden geçen fiyatta satmayı nadip eder inşallah....
Birde şu dikkatimi çekti bu şıçramada arsa şakşakçıları ortaya çıkmadı...
Şaşırdılar galiba....
Sattı yine konuşuyor demesinler diye düşünen vardır şimdi...
Yanlış anlaşılmasın...
Sustum yine...
Tercih meselesi fakat sizin yaptığınız yöntem alım satım yerini belirlemek için ileri derecede profesyonellik gerektiriyor... bir de yeni trend sizin yönteme göre hisseler gitmiyor hareket başlayınca durmak bilmiyor.... Ha ben neden yapmıyorum satsam şimdi büyük ihtimalle az yukarı gitse aha gidiyor diye yukarıdan alacam tekrar... Onun için al unut taktiği uyguluyorum
Cuma süprizi,,devre kesmiş
Tahtacı samimiyim gerçekten sen bu işi beceremiyorsun bırak emekli ol bilen cimri olmayan yeni yetme biri gelsin
Ateks tahta yapıcıları henüz kahvaltı
Sonrası kahve keyfinden kalkamamış olmalılar diye düşünüyorum...
Eminim güzel bir bilanço gelir düşüncesiyle zaten teknik mikemmel günü en yüksekten
Kapatırlar😊
Yoksa dun tavanlarda gezen bir hisse bu yani...
Arsa saksakcilari konusuna gelirsek ben bir arsa saksakcisiyim...kokusu yeter...bakar bakar yillardir kahvemi yudumlarim forumun catisindan😄
18.98 e aliş yolladım 1000 lot disket seansında her nedense geç gidior emir devre kesmezdi hayret ya
dün tahtaya giren A1 le info yabancı sanırım onları dökmeye Mİ çalışıolar nedir, A1 dün aldıklarını boşalttı
20,66 ya kadar yolu var bugun...
Kapanis gosterisli olmali...
Bilanco icin Ateks alinmaz yeni almaya niyetli olanlar varsa 3 kez dusunsun.
Bugün eksi kapatırsa dünkü hareket için basit bir sazan avı diyebilirim,,yrd
Ulan bu patron bozuntularında hiç mi utanma yok ya koskoca tekstil firmasısınız kap haberlerine bakıyorum arka arkaya 10 tane devre kesme den başka hiçbir şey yok.Rezilliğin daniskası adamların umurunda değil sanki.Huzur hakları cukka işler çıtır ama kap a 1 tane kayda değer haber göndermeyin.Artık güzel birşeyler yapın da biraz da hayır duası alın sürekli beddua alıyorsunuz.Yemekte bazılarına ne fısıldadıysanız adamlar görünmüyor artık çoktan sattılar gittiler galiba.
Aynen son kap haberleri sadece devre kesme,,faaliyet haberi yapacak değil ya sayın abim,öyle bir geleneği yokki adamların,,nerde görülmüş bir haber gönderip tavan kapattığı,,tavandan döner sadece..
Bürüte sokmak için uğraşmaktan başka bir bildiği yok gardaş eskidin artık çekil hissenin önünden beceremiyorsun daa...
Açığa satış yapanlar var galiba..alttan alabilme derdindeler..dunku hacim al/satlarla büyümüş..net alimlara baktığında afaki lotlor yok..a1 ve gedik günlükten kazanmaya çalışır..sanirim onlara bu fırsatı vermeyecekler..ytd