Herkese günaydın. Ramazan bitti burdayız artık. Uzun bir aradan sonra neler değişmiş diyerek baktım geriye dökün yorumlara amma pek değişen birşey olmamış. Hakkımızda hayırlısı artık.
Printable View
Herkese günaydın. Ramazan bitti burdayız artık. Uzun bir aradan sonra neler değişmiş diyerek baktım geriye dökün yorumlara amma pek değişen birşey olmamış. Hakkımızda hayırlısı artık.
Bende 2022 yılını revize ettim. Çokda birşeyler yazılmıyor çünki senetde olan yatırımcılar çok etkileniyor. Uzun vadede güzel şeyler olacak ümidim çok yüksek.
Ben oralara bakmıyorum sayın yak. Özellikle investing com. Çok düzeysiz ve seviyesiz yazışmalar var. Şahsi fikrim şu zamanlarda 20 lerin üstünde olmamız gerekiyordu. 25 ler çok uzak değildi. Tabii çok pahalı deniyordu. Acaba o pahalı diyenler hala pahalı diyebiliyormu, merak ediyorum. Yazmadan edemicem 12 lere düşsün diye avucunu ovuşturan gruhda mevcut. Umarım oralara kadar salıp enayilik etmezler. Şayet öyle olursa kırılmaz sopa ile dayağı hakediyorlar. Siyasi kriz çıkmazsa sonumuz aydınlık gibi duruyor. Alt yapı yukarısı için müsait. İçi boş bir şirket değil. Biz kimseler beklemezken bekleyelim. O sövenler 20 lere geldiğinde zannedersem gemidende ayrılacaklardırki ayrılmak içinde fırsat kollayanda az değil.
Alkim'in kimyası bozuldu, bozdular sağolsun ortaklar.
Endeks o kadar tepmesine rağmen bir gıdım bile ilerleyemiyor hisse, az ilerlese bile hep satış yapıyorlar. Reha bey ne der acaba bu işe.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.
Eskiden endeks yatay veya eksiyken Alkim yukarı yapardı, boşuna kimyasını bozdular demiyoruz, endeks ralliyken de düşerken de hisse düşüyor.
Tokmaklı ortak olduğu sürece potasyum işinden de bize ekmek çıkmayacağı anlaşıldı, belki de ertelerler beli mi olur, hisse bu fiyatlardayken alsın başlarına çalsınlar potasyumu, Haziran ayına gireceğiz nasıl bir beklenti satın alınıyor böyle arkadaş.
1 yıl öncesinde çok yüksek getiri sağlayan ve operasyon yiyen bir hisse borsamızda uzun süre patinaj yapar zaten. Bunun yanında
uzun vadeye yayılan ortak satışlarına patinaj süresini uzatır. Yaşlı 2 kurtun vefat etmesi de iyi olmadı. Şirkette bütünlük te kalmadı. Eski yıllarda da Alkimin satışı da gündemdeydi.
İroni bu ya,
Eğer bu ortak satışları bir düzene sokulmaz ise,
o zamanlar Reha Bey nasıl değerlerimizin altında borsa da işlem görüyoruz diye bir bacağının bu olduğunu ima etti ise (satış sebebi) bir süre sonra aynı söylemi tekrar edecek, etmese bile zamanla anlayacağız. Kendi kendini tekrar edecek olaylara gebe kalacağını şimdiden göremiyorsa, zamanla kaçacak OV-UV yatırımcıyı da zamanı gelince mum ile arar.
Son ortak satışından sonra 3 gün için sosyal medya uzmanı bir firmadan araştırma istesin, nasıl bir imaj kaybı yaşanmış baksın anlar ama akıllarına gelmez ya da ihtiyaç duymazlar.
Neyse heppimize bol şans.
Ekleme yapıyım, o zamanlar hisseyi kaldıranda o satış açıklamasaydı hatta kendi sitelerinde (akkim deymiş) bir yerde buna dair kısa bir yazı vardı.
O zamanlar hisseyi kaldırmanın kısa hikayesi sayılır.
https://www.akkim.com.tr/tr/akkim-e-...-kalkti/i-1470
Senınki sesini duydu herhalde gelmiş.
https://t.co/8SBKLKdsi4?amp=1
bune ya,kaç gündür borsa ekside,alkim ekside,yurtdışı aksine artılarda...
Afferin yapış böyle düştüğün yere,sıfır tepki vermeye devam et..
Bundan sonra ayrışmayacaksın da ne zaman ayrışacaksın.
Ajandamiza bakalim
Mayis sonu montaj bitecekti,
Haziranda devreye alinacakti ama Reha başkan Temmuz başı demisti bloombergte,
zaman ne cabuk geciyor :)
yokmudur fabrika civarinda Alkim hissedarı bizi aydinlatsa :)
Uydu görüntülerinde potasyum sülfat üretimi yapacakları yerde halı saha mı desem, bahçe mi desem, onlara benzer bir şeyler görünüyor.:kahkah:
Ben uyduları karıştırdım, senin uydun ne gösteriyor.:)
Reha bey ve yönetim tez zamanda bir sunum yapmalılar, herşey planlandığı gibi gidiyor mu.
hacim ve fiyat yerlerde iyi iyi :)
günlükçüler gömlekciler terk etmis hisseyi
Gereli pazalayan infocuda zaten gecen hafta satiyorum demisti takipcileride elini ayagini cekmistir,
yine yatirimcilar kaldi :)
bu işlerin sonu nereye varacak böyle,borsanında şirazesi bozuldu,daha yurtdışı piyasalar artıyken.ya birde onlar eksiye döndüğünde ne olacak,aklıma getirmek istemiyorum.ytd.
Ne yazık ki yurtdışı nin coşkusunu kaçırdık, kısa vadeli baz etkisi avantajına rağmen orta ve uzun vadede siyasi,ABD enflasyon ve faiz baskısı var, bu dönemde ihracat yapan döviz fazlası olan sirketlerde pozisyon alarak dışarıya göre ucuz kalan borsamizda kademeli alımlara devam ediyorum, gün gelir beklediğimiz tekkelerin çorbasını içeriz inşallah
Anladığım kadarıyla herkes te bir bıkkınlık mevcut. Halka açıklık oranının çok yüksek oluşu, ortak satışlarının uzaması, hisselerin dağıtık yapıda olması, patronların şirket hisselerine destek vermemeleri ve hisse tahtacısının ky dostu olmaması hissemizi olumsuz yönde etkilemektedir. Biraz daha bekleyip göreceğiz.
Benim adıma yılginlik yok,
neden yilgin olayim ki ,
Hissemi alirken P.S. yatirimi yapacak diye aladim 4 senedir de tasirim ve karar alindi ve yapiyorlar.
bu bilancoya yansiyacak , sonra kapasite attirimi gelecek :)
burda voliyi 3 günde vurayim diyenlerde bıkkınlık var coğu gitti zaten kalanda bir kac kisi oda yakinda gider
Kimleri göndermedik ki :))
Alka hareket yapmadan harekete geçemiyor. Halka açıklık oranı çok yüksek ve hisseler toplu değil. Hisse çok ağırlaştı ve günlük trade hissesi oldu artık. Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır.
Bugün şirkete mail attım, gönderilen cevap aşağıdadır. Sodyum sülfat ile ilgili kapasite artırımı bilgisi güncel değildir. Herkese bol kazaçlar.
Yaşar Aydın Kuleli <yasaykul@gmail.com>
09:53 (4 saat önce)
Alıcı: Çağla
Sayın Çağla hanım;
Alkim Kimya A.Ş. şirketinin web sayfasını takip ediyorum, güncel bilgilerinin belli aralıklarda yayınlanmadığına şahit oluyorum. Potasyum Sülfat yatırımı ne zaman bitip üretime ne zaman başlayacak. Sodyum Sülfat kapasite artırımı yatırımı ne zaman bitecek. Bu yatırımlarla ilgili son güncel bilgileri almak istiyorum.Bir de şirket patronlarının bu yatırımlarla ilgili BlombergTV de söyleşi yapmalarını rica ediyorum. Gereğini rica eder saygılar sunarım.
Yaşar Aydın Kuleli
Makina Mühendisi
Alkim Kimya yatırımcısı ve ortağı
Çağla Koçel
11:58 (2 saat önce)
Alıcı: ben
Sayın Yaşar Aydın Kuleli öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Yapımı devam etmekte olan yatırımlarımız hakkında bilgiler, finansal tablolarımız ve faaliyet raporlarımız www.kap.gov.tr Alkim Kimya bölümündeki bildirimlerimizde mevcuttur. Potasyum sülfat tesisinin Temmuz 2021 tarihinde devreye alınması ve Ağustos 2021’de ilk üretimin başlaması hedeflenmektedir. Çayırhan Kapasite Artış Yatırımı ile ilgili Özel Durum Açıklamasının linki aşağıda mevcuttur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913339
Sağlıklı günler dileriz.
Son 16 iş gününde sadece 3 gün küçük yükselişler yapmış 13 gün ise ciddi düşüşler kaydetmiş. Nerde dur diyecek bu iş artık. ALKİM silkelen artık...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...53bb60c3a5.jpg
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi