Hissenin gücü ortada tavan oluyor vede tavanda 10 lot satıcı var, görünen köy kılavuz istemez tekrarlıyorum bu hissenin nerelereeeeee gideceği az çok bellidir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hissenin gücü ortada tavan oluyor vede tavanda 10 lot satıcı var, görünen köy kılavuz istemez tekrarlıyorum bu hissenin nerelereeeeee gideceği az çok bellidir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 lotla tavan https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0a5d9e3b48.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
**MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama
30.10.2018, 20:51:21
***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
YOKTUR.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Ege Dünya Ticaret Merkezi proje alanı ile ilgili son günlerde farklı ve* kaygan bir zemin oluşmuş bulunmaktadır. Bir*taraftan TMSF'nin 31.12.2018'e* kadar yeni bir teklif beklentisi tarafımıza iletilirken, diğer taraftan Livamine* Yapı*Şirketi'nin bu süreç içerisinde yanıltıcı beyanları*bulunmaktadır. Bu çerçevede haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızı*özellikle*ifade etmek isteriz.**
Saygılarımla****
KEMAL ZORLU****
YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE MURAHHAS AZA*
30.10.2018 ODA 17
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/716595
BIST
Ege Dünya Ticaret Merkezi proje alanı ile ilgili son günlerde farklı ve kaygan bir zemin oluşmuş bulunmaktadır. Bir
taraftan TMSF'nin 31.12.2018'e kadar yeni bir teklif beklentisi tarafımıza iletilirken, diğer taraftan Livamine Yapı
Şirketi'nin bu süreç içerisinde yanıltıcı beyanları bulunmaktadır. Bu çerçevede haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızı
özellikle ifade etmek isteriz.
Saygılarımla
KEMAL ZORLU
YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE MURAHHAS AZA
30.10.2018 ODA 17
Arkadaşlar, Mzhld.' de tavanda 15.000 lot ile çiftleşiyor. Sayın ercanbay' hindistan tren yolculuğu bu sefer gerçekleşecek gibi.:halay::halay::halay:
Heberden sonra ki seansta ki paylaşımımdı. Ancak ******** daha sonra alış emrini sildi. Benim paylaşımda 10 gündür madara oldu. Nerede Mzhld. ciler.Bir sayfa da 10 gün hiç paylaşım olmaz mı ? Yazık,amma yakın da uçuş başlayınca burası bilumum sineklerden geçilmez olur.
Sessizce bekliyoruz, bağlı ortaklığımız olan yerlerden ciddi bir beklenti içindeyiz :)
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/r5LzXB.jpg
https://i.hizliresim.com/7am3Wm.jpg
https://i.hizliresim.com/P13J2v.jpg
Folkart bayrakları sancaktan indirilmiş gözüküyor.....!!!!!
Sancağı..... DİKMEK ..... kime nasip olacak.......
Hisse Üye 02.01.2018 % 02.01.2018 (Adet) 06.11.2018 % 06.11.2018 (Adet) Yüzde Fark
MZHLD VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 6.93 293,893 11.59 491,209 4.65
vakıf yatırım 197316 pay alım yapmış ocaktan berı maşallah dıyelım...
***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler
28.11.2018, 17:10:18
***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
12.09.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Dava Açılma Tarihi
24.04.2018 (İHTİYATİ HACİZ İTİRAZI)
Davanın Öğrenilme veya Ortaklığa Tebliğ Tarihi
16.01.2018
Davanın Konusu
ORTAK BORCUNDAN ŞİRKETİN SORUMLU TUTULMASI
Karşı Taraf(lar)
BİNBİR GIDA TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Davanın Tutarı
12.000.000,00 $
Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%)
YOKTUR
İlgili Mahkeme ve Dosya No
T.C. KARŞIYAKA ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2017/730
Davanın Duruşma Tarihi
28.11.2018
Alınan Karar
ERTELEME
Bir Sonraki Duruşma Tarihi
20.02.2019
Varsa Finansal Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı
YOKTUR
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
YOKTUR
Açıklamalar
İstinaf mahkemesi sonucunun beklenmesi üzerine, dava 20.02.2019 tarihine ertelenmiştir.
28.11.2018
ÖDA 017
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/722084
BIST
Daha çok şubatları bekleriz ammaaa satanı öpsünler (anladınız siz onu :))
Yatırım tavsiyesi değildir. Öyledir diyene ağır konuşurum burdan söyleyim :)
Bunca yıl beklemişiz bu yıl sonu olmazsa önümüzde yılın sonunuda bekleriz..
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=black_raven;2899574]Daha çok şubatları bekleriz ammaaa satanı öpsünler (anladınız siz onu :avsiyesi değildir. Öyledir diyene ağır konuşurum burdan söyleyim :)[/QUOTEal benden de o kadar kaç şubat geçmiş fark etmez....
bol bol şikete maıl atın...guzel bılgıler verıyorlar.tapu ıle ılgılı işlemler oluyormuş.sonra proje...
Bindik bir alamete*gideoz kıyamete
Yol dediğin yol gibi ulaşılmalı bir yere,
Biz dön baba dönelim,geliyoruz aynı yere
Bu döngü kısır döngü,başı varda sonu yok
Dönüyom dönemiyim sonunda çıkış yok
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kemalcimmmmhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...989fcaed8d.jpg
dr abimin sözü ekinler baş verneden kör buzağı topallamazmış.......
Kör buzağı 50 kere geber di...
02 ocak 2018 -18 aralık 2018 aralığında mhld. Takas farkı:
Vakıfyat: + 203.000 ,denizyat: +73.000, ak yatırım:+36.00, hsbc: +36.000, garantiyat:+29.000
işyat: -160.000, ziraatyat:-37.000, tebyat:-27.000 turkısh:-17.000
Hisse övücülerden etkilenip,almış olabilir.😮
Evet Kemal Bey,artık yine bir yolun son virajında miyiz ?Yok sa daha bu yol ,daha çok virajlı mı diyeceksin.Inşallah bu son virajdır.Hep arkanda olduk,ama sen hep arkadan vurdun.Aklından geçenleri zamanında ve hile yollarına başvurmadan yapsaydın,sana olan öfkemiz belki de hiç olmazdı...Ha şakşakçıların başka zaten...Belki de sen kılıktan kılığa giriyor kendini öven yazılar yazıyorsundur. Bu kadar adamı ayakta uyutan şahsa bir kelime bir söyletmediklerine göre...Neyse bunları zamanında çoook yazdık...İnşallah yarın cuma günü bak, yine bizleri oyalama yoluna düşmeden gönder artık şu beklenen haberi..Her hissem battı,batacak, bari sen güldür.5 yıldır sürünürdün beni,artık güldürme zamanı gelmedi mi Kemal Bey hazretleri...
Merhaba,
Alem adamsın Batık kardeşim. Senin yazının ertesi günü hisse % -7 küsürle kapattı ya onu kastettim. :-)
Kemal Bey galiba yazına alınmış.
Saygı ve sevgilerimle,
Merhaba,
Şaka maka Kardeşim, seni kurtaracak kişi Kemal Bey. Alyağ da gözaltına gelmiş. Sende Alyağ da varmış Kardeş. Ne bahtsız adammışsın sen ya. Geçmiş olsun. Umarım Kemal Bey düzenlemeleri en yakın zamanda yapar açıklar da, bir hissede yüzün güler.
Saygı ve selamlarımla,
Aynen ağbi.Hele şu son 10 günde yaptığım haltları bir bilsem[emoji24] Ömrümden ömür,paramdan para gitti...Dediğin gibi sayın Kemal Bey hazretleri bari yüzümü güldürsün....geçmişte yazmıştım, 4 yıl hamallığını yaptım. Sonra yapılan ihaleyi, mahkemeye verince,bu iş uzar deyip ve de bir zatı muhteremin sözünü dinleyerek satmıştım.sonra inat edip 3 katı yukarıdan bir daha almıştım...geçen yıl 9 lara gidince,moralim biraz düzelmişti...ama biliyorsun bu seferde haciz olayıyla hissesinin içine edilmesini sağladı...şu an 5 yıl geçmiş ve hala 1 kuruş kazanamamışım...sebeb olanlar utansın...inşallah diyecem,ama yine bir yamuk bekliyorum...Eee adın çıkacağına,canın çıksın demişler ama...anlayan kim...toz konduramıyorlar ,kemal ağbilerine...
Hiç bir beklentisi olmayan bazı hisseler bile ara sıra,% 20,40 bir ileri gider, gelir...bizim bu uyuzlar,bırak yukarı daha da nasıl düşerim derdindeler...
Eyyy Bay Kemal,ağbim.Borsa tarihinin en bahtsız ,en dürüst, en çok yatırımcısını düşünen,hiç yalan söylemeyen,yatırımcsıını kandırmayan,fırıldaklar çevirmeyen,forumlarda adamları olmayan,her fırsatta küçük yatırımcısına muz veren ağbim benim...
Bunda değil 4 işlem günü,her fırsatta son 4 saat mühlet verseler,yine ne yapar eder, arabanın tekerine taş koyar değil mi, Bay Kemal...
Adın çıkacağına,canın çıksın diye boşuna dememişler değil mi bay keMAL.
Hkvpybupbbhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f84c7c6066.jpg
Açıklamalar
**** TMSF, ŞİRKETİMİZ*İŞTİRAKİ OLAN GÜÇBİRLİĞİ HOLDİNG A.Ş.'YE GÖNDERDİĞİ 16.10.2018 TARİH VE 94075621-030-E.20144*SAYILI YAZISI İLE EGE DÜNYA TİCARET MERKEZİ TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜĞÜ'NÜ*YAPILAN İHALE İLE SATIN ALAN LİVAMİNE YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. (ESKİ ÜNVANI*LİVAMİNE MADENCİLİK ENERJİ SAN. VE TİC. AŞ)'NİN İHALE SÖZLEŞMESİ GEREĞİ*24.09.2018 TARİHİNE KADAR ALMAK ZORUNDA OLDUĞU İNŞAAT RUHSATINI ALAMADIĞINI*BİLDİRMİŞTİR.
TMSF, BİLDİRİMİNDE 3 AY İÇERİSİNDE *YENİ BİR TEKLİFİN ORTAYA KONULMASINI İSTEMEKTEDİR.*BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ*VE PROSEDÜR, İLGİLİ ŞİRKETLER TARAFINDAN TMSF NEZDİNDE TAKİP EDİLECEKTİR. BURADAKİ HEDEFİMİZ EGE DÜNYA TİCARET MERKEZİ PROJESİ İLE*BİRLİKTE PROJE ALANI VE BASMANE ÇEVRESİNİN TEKRAR CANLANDIRILMASIDIR. KONUYA*İLİŞKİN OLARAK GELİŞMELERE GÖRE BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR.
23.10.2018 ÖDA 16
*
Açıklamalar
Ege Dünya Ticaret Merkezi proje alanı ile ilgili son günlerde farklı ve* kaygan bir zemin oluşmuş bulunmaktadır. Bir*taraftan TMSF'nin 31.12.2018'e* kadar yeni bir teklif beklentisi tarafımıza iletilirken, diğer taraftan Livamine* Yapı*Şirketi'nin bu süreç içerisinde yanıltıcı beyanları*bulunmaktadır. Bu çerçevede haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızı*özellikle*ifade etmek isteriz.**
Saygılarımla****
KEMAL ZORLU****
YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE MURAHHAS AZA*
30.10.2018