https://i.hizliresim.com/gfk28wd.png
Printable View
Gardaş doğalgaz boru hattında kartlar yeniden kariliyor anlasilan hayırlı olsun.
1 Ekim itibarı yıldız Pazarı Ana pazar ve alt Pazarda
Yeni deyişikler Olaçakmıış haçim ve sermeya Oranlarına Göre
Gardaş robotcular kağıdı rehin almış şaka gibi dayı
Vira
Nedir bu gidişat Girilir mi.?.
an itibarıyla hiseler çöküşte endeks artıda hayret .buda yeni sistem ..efason hesabı gibi .yeni bist hesapalamalar demek böyle hisseler ekside ama endesks artıda dünyada tek ..bunuda başardılar..
bu arada çekirdek efason diye bir kavram icat etti yeni merkez bank müdürü dünyada tek öncü .başkalarının aklına gelmiyodu çözdüler işi .tuik efasonu bist endeksi merkez bank efasonu falan enteresan bi finansal dünya oldu komedi gibi ..emlak gyo çöküşe devam babacan zamanı 1 dolar 11 sene evvel şimdi 0,20 dolar civarı çöküştürmeye devam ..nereye el attılarsa çöküşte .bi tanesi ilaç için zirve yapsın
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Ben kimseye ne al derim nede sat derim
Hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye
Benim maliyet 13 tl yi geçti
Dayı hisse alana ev versinler genel kurula gidelim teklif verelim GYO degilmi bu malın değerlemesi / hisse sayisi hadi canım ahahahahahahah
Latif bey 1.77 yandı analiz var mıydı
Latif bey 1.76
Bizim ekgyo gine şov yapıyor şov
Bunların bu kadar Özel Durum Açıklamaları
Bu Emlak GY Hiç bir Yansıması Yokmu
Hisse Ha bire Düşüyor hemde Çıkarken yatay Düşerken Paraşütle
https://i.hizliresim.com/d1gryfk.png
olm kalktı diye aldık kalkana oturduk resmen inanılır gibi değil la teknik analiz sistemsel analiz diye aldık aldaydı vere geçti kalkan içimizde....
Gardaş anlarda sohbet edelim bari mal hakkında hahahahahahahahahhahahahshahaaha
La bu nasıl grafik laaa
Sanki ev arsa fiyatları bu şekilde inanılır gibi değil
Dibi kırıp 1,76 yanması inşallah teknik analiz diye birşey olduğunu zannedenleri stoplar mal kerizlemedir umuyorum maşallah a kaldı işimiz ..
Teknik analiz diye birşey yok tur
Ne dediusek o .tarihin ilk ve tek basariusiuz merkez bank muduru ilk basladigi hafta yuzde 35 cokertmisti ulkeyi aylarca zararlari buyuterek orada oturmaya devam ediyor .son buyuk felakjwti cekirdej tespiti yapmus dunyada esi yok finansal datalarda boyle birsey yok !cekurdek deyip uljeyi ikincvi bir yuzde 35 buyuk felaket cokusune goturuyor !ulke boyle trajedi gormedi .boyle giderse endeksi 85 binlere dolari 15 lere goturecek gibi ..yuzde 65 dolara gomduk borsa cokusunun hizlanmasini izliyuoruz!kamular dunta tarihine gectiler .kartal imamci mezunlar kamyularda tarihin en buyuk cokuysunu ardindan ulje tarihinin en buyuk cokysunu yasatmaya devam ediyor !buyuk ekonomi ustasi sayin babacasn 1 dolara halkja actigi emlak gyo 0,,15 dolarlara dogru akape parti rejiminde yol aliyor yabancu kaciyor hizla yerine gelen yabanci is arayan sgk siz bir calusma ortamu yaratan vatasnlarindaki milli savastan kacan 8 milyon afgasn surili ayri buyuk asimilasyin sorunu !borsa tarihin en risklu donberminde !teknik degil temel analuze bakin kamular onxcu cokuyste !!nereye el attilarsa cokuste kamular ornek !!yatirim tavsitesi degildir !!!!
EKGYO bence ‘’Devletin’’elinden çıkmalıdır; satılmalıdır, yeter!.
Al-sat tut değildir.
peki ama bu gidişat nereye?
Böyle bir şey varmi adamlar benim telefonu engellemiş varmi böyle bir şey
Adamları aramiyayim diye nimarami engellemiş ler anlayin yani
Bu arada yatirim finansman bunun hedef fiyatini
2.9 dan 2.1 yapmış
Bu haber 20 sinde gelmiş
Hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye
Ben az önce 19300 lot tabana alış gönder dim sizce gelme ihtimali varmi yok mu
Yıl kapanış dibinde inanılır gibi değil
https://i.hizliresim.com/9zaox7k.jpg
Latif dayı kumpas var galiba tuzağa düştük
Kağıt nasıl yıl dibine düşüyor yav ev arsa fiyatları roketi takmış ken