Erdoğan biden görüşmesi gerçekleşmiş.
Açıklama bekleniyormus
https://twitter.com/ragipsoyluTV/sta...609282560?s=19
Printable View
Erdoğan biden görüşmesi gerçekleşmiş.
Açıklama bekleniyormus
https://twitter.com/ragipsoyluTV/sta...609282560?s=19
Biri söylemiştik İmamoğlu nagahan alçı. Gazeteci azıcık okumuş olur. Bakarken bile trene bakar gibi bakıyor.
İmamoğlu Habertürk deki programla Cumhurbaşkanı adayı
babacan veya gül den medet ummak manasız.. buna davutoğlunu da ekleyin. bunlar akp den oy koparabilirlerse faydalıdırlar, ki o konu bile şüpheli, onun haricinde bunların üstündeki yaldızı kazısan altından mr erdoğan çıkar çok benzerdirler.. gül zaten etkisiz eleman ama babacan veya davutoğlu geçmişteki hatalarının bir kısmını belki affettirebilirler güçlü bir duruş sergilerlerse.
Programi izledim. Kanal İstanbul olursa İstanbullu ya ot yer yada kazık yer.
Solcu biri olarak şahsi fikrim cumhurbaşkanı ölmediği müddetçe kimseye seçim kaybetmez
24 nisan ermeni iddiaları meselesi:
akp hükümetinin yapması gereken olası bir abd kararını (ermeni tezlerini destekleyen) tanımamak olmalı..
abd ye karşı bir açmazda değillerse eğer bunu net biçimde yapmalılar..
ama bunu gür bir sesle yapmalılar. abd mahkemelerini tanımadıklarını ilan etsinler.. bu konu artık komedi boyutunu aldı..
VEBİTCOİN de kapandı.
https://twitter.com/argonomii/status...50176002596868
Kovboy yarın ermeni 'soykırımı' diyecek. Haberiniz olsun bábında aradı. Desin bakalım ne olacak. Fransa, Almanya, Rusya vs. hemen hemen 50 ülke daha önce demişti. Hiç bir şey olacağı yok hukuki açıdan ama işte politik ve ekonomik olarak tükenmiş olunca böyle işte Amerikan itlerinin ağzına bakarız.
Bende senin tersi birisi olarak düşüncem
(aslında bu kavramları da sevmiyorum ama genel anlam pozisyon belli olsun diye)
İlk seçimde gider.
Rakibin kim olmasının da Bi önemi yok
Siyasi ve bilumum polemik konularından uzak duran birisi olarak şahsı bakış açım budur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD'nin eski Başkanı Ronald Reagan'ın hukuk danışmanı Bruce Fein:
Asıl katliamı Anadolu'da 2,4 milyon insanı katlederek Ermeni çeteler yaptı. Türkler arşivlerini açtı, Ermeniler reddetti. Ermeniler, tüm dünyadan ama özellikle de Türklerden özür dilemek mecburiyetinde kalırlar.
Reagan'ın talimatıyla Avrupa'daki askeri arşivler ve Osmanlı arşivlerinde araştırma yaptık. Soruşturmada Ermeni soykırımı iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı. 1,5-2 milyon Ermeni'nin katledildiği iddiaları, Ermeni tarihçilerin uydurması.
Rumlar, Kürtler, Çerkezler, Araplar ve Ermeniler, Osmanlıda üst düzeylerde görev yapıyorlardı. Birinci Dünya Savaşı'nda Ermeniler ana vatanlarına ihanet ettiler ve Osmanlının düşmanlarına katıldılar.
Ermeniler, Kafkasya cephesinde Osmanlıya karşı Ruslarla birlikte savaştı. Türk ve Gürcü köylerini yağmalayıp içindekileri öldürdüler. Araştırmamız sırasında Türkler arşivlerini açtı, Ermeni tarafı arşivlerini göstermeyi reddetti.
https://twitter.com/akdenizpolitik/s...94723142938634
20 yıldır iktidardasın hala nisan geldiğinde abd başkanının diyeceklerine odaklanıyorsun.. acziyettir bu..
f...off demek lazım ama hala bekleniyor..ülke içinde bu konuda tam bir konsolidasyon var, bazı liboşlar hariç..bu kadar belirgin bir birliğe rağmen gündemimizden çıkartamadılar.
benzer bir acziyet trump'ın gönderdiği mektuba karşı duruş sergilenemediğinde de ortaya çıkmıştı..
Bence de. Çünkü millet ittifakı içerisinde bir birine hoşgörü yok. Aynı çizgide değiller. Biri sağın en sağı diğeri sol. Sözcü de onlardan biri aday olursa RTE ye oy veririm diyen gazeteci var. Bu iki zat akp de yer aldı doğru. Abdullah Gül Erbakan hayatta iken karşısına geçti ciddi oy aldı. Sonra parti kuruldu. İlk başta Abdüllatif Şenerin galata projesini iptal edecek bir tartışılan en sonunda çoğunlukla karar verilen bir mekanizma vardı. Sonra hepsi ya trenden atladı ya atıldı. Babacan RTEye biat etmiş onun dediğini yapmış olsa Davutoğlu parti içindekilerin parayi götürmelerine müsade etse. Davutoğlu Babacan Şimşek bugün hala partideydi. 2011 e kadar bende verdim. Ama sonra hiç vermedim.
Ortaya bir taş attım troller de döküldü. Bakalım 40 akıllı çıkacak mı bunu çıkaracak. Nereden attık bunu yav.
Bıden telefonla arayıp ermeni işini başkana direk söylüyormuş.
Stili buymuş.
Günlerdir beklenen telefonu adam bugün için saklamış.
Çok kötü bir başlangıç.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş, yaşınız müsait mi bilmiyorum ama; bir zamanlar borsada Anadolu gıda vardı. Ülker ile birleşti. Bakın bakalım Yıldız Holding küçük yatırımcıyı nasıl ihya etmiş bu birleşmede. Bir de son yıllardaki birleşmelere bakın küçük yatırımcıya neler olmuş.
Ülker Godiva'yı satın alırken kullandığı döviz kredileri nedeniyle biraz sıkıntı çekti Yıldız Holding ama orada da toparlanma süreci ne girdi.
Doğru aanaliz yapıp, doğruları söylemek gerek.
dolar / tl piyasa kapalı olduğu için tam bir gösterge değil, 8.37 civarında şu anda.. ama 8 'li rakamlara artık alışıldı.
nerden nereye..1 tl den 8 tl'ye.. 8 katına çıkmış.. fakirleşme muazzam..akp nin ekonomi politikaları sonucunda gelinen nokta endişe verici.
3 defa 2 ye katlamış gibi kabaca..
1..2
2..4
4..8
18 yılda.. yatay giden yılları çıkartırsak, 2008 de 1.2 tl civarını hatırlıyorum. 12-13 yıl aslında.. ve son 3-4 yılda hızlandı..
En nefret ettiğim şey onlardan değilsen onun gibi haram paraya hakkın olmayan makama tapmazsan terörist yada fetocusun. Ya hu bu ülkede şerefli haysiyetli insanlar var. Adam bakıyor etrafına lağım faresi dolu. Temiz insanlar ayda yaşıyor sanıyor.
Bu düşüncemi eğer mansur yavaş chp den değil bağımsız aday olursa değiştiririm.. Chp nin ismi dolayısıyla konya, kayseri, erzurumbaşta anadolunun çoğu yerinde yüzde 30 dan fazla oy alma şansı yok.. Ülkemizde chp iktidar olursa dinin elden gideceğine şu anda hdp ile örtülü ortaklığı dolayısıyla teröristlerle işbirliği yapıyolar algısına sahip azınsanmayacak bi kitle var..
Fetö gitti. Ama fetöden iyi ders almışlar. Nasıl iftira yalan kumpas insan haysiyeti yok edilir hepsini iyi öğrenmişler. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben böyle bi ortamda asla başkan olmak istemezdim.. Krizin bütün faturası bu kişiye bağlanacak.. Ekonomiden başta borsa olmak üzere ciddi bi para çıkışı olacak. Tekrar parlamenter sisteme geçiş uzun bi süreç.bundan kötüsü olur mu? Orası tartışılır ama başta basın olmak üzere yeni gelecek kişiyi (çoklu ortaklık solayısıyla iç çekişme ayrı bi konu) çok ciddi bi enkaz bekliyor
Merkez bankası başkanı cnnturk’de canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplıyor
Kovit sayılarında düşüş var.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
https://t.co/OPvLO3OVky
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Şahap trthaber de 5dk dır konuşuyor birsey anlamadım.
Abi ben geçsem 10 yıla cennet yaparım. Ama bu maaş olmaz. Abi 80 bin TL egea alsam millet dalga geçer. 4 sene 4 milyon elini öpen bebeye 5-10 versen bu ne ya der 50-100 versek mahalle sıraya geçer. Görev bitince eski evde otursam dalga geçer. Milyonluk daire alsak arabaya yetmez orda da dalda geçerler.
Mb başkanı
Parti prgganda kanalında
Çanak sorulara cvp verme suretiyle
128 milyardolar nerede sıkışmışlığının çaresizliğinde
Bi makina yapılmalı şerefli ******** ayırsin. Bunların çoğu geçemez.