Bu şeytanın sattığı 500 bin lotu kim hüpletti a dostlar..kap da yollamıyorlar aman fiyat yükselir diye
Printable View
Bu şeytanın sattığı 500 bin lotu kim hüpletti a dostlar..kap da yollamıyorlar aman fiyat yükselir diye
genel günlük hasibe alıyor
son 1 saat iş yatırım
Beyler dun ve onceki gunki kap haberlerinde M.Girginin sattigi ve ANG nin de bir o kadar aldigi görülüyor. Yani burada tek tarafli bir alim satim islemi yok, hisse devri var gibi anlasiliyor. Dogru mudur?
Ilk gun murat gigin satti kayinpederi aldi , dun ise murat gigin denen iblis hirsiz 500 bin lot daha satti kim aldi belli degil . Neden derseniz cevabi yok :)
Sayin liberal o paralar londrada eve cevrilir Berker kizlarina , ANG torunlarina cok bekleriz 110 Milyon dolari biz
Sayın Maximetu, özellikle taahhüt tarafı kötü yönetilse de TKFEN sonuçta halka açık şirkettir. Bizlerin takip ettiklerini kurumsal yatırımcı dev fonların yetkilileri de takip ediyorlar. Şüphelendiğin bokları yemeyi isteseler bilançolarında işverenden tazmin istediklerini de bildirmezlerdi.
TKFEN
19,12 19,12 19,13 2,69 18,70 19,19 19,01 8.252.156 156.878.401,27 16:05
Hacim az görünüyor ama kimse korkmasın. Günlük hacim 50-60 milyon hatta 100 milyon lot olunca korkun ama....:drunk:
Sayin liberal
Alinirsa 70-80 Milyon Dolar laflarimi yerim , ozur de dilerim sucladigim icin . Ama 20-30 Milyon alip gerisini alamadik derlerse bilin ki dumen cevirmislerdir derim . O para londrada ev olarak birilerine gider . Bu sirkete yonetimine guvenim o kadar az ki her seyi bekliorum ne yazik ki . Once guven sorununu cozsunler
Hacim eger dünkü rakamı geçecek ise son 1.5 saatte bi ihtimal haber ile 19.50 hatta 20 lere dogru hareket kaçınılmaz olur galiba. Niyetlerini çözmek zor....:drunk:
ytd.
konu tekfen olunca yoğurdu üfleyerek yiyoruz tabi
LEO nun speki baa kıllık yapıyor, 19.31 i geçmem diyor....:drunk:
https://pbs.twimg.com/media/FFh424TX...jpg&name=small
geçilemeyen zirve yanılmıyorsam 19.33 tl, sabah ahlatçı yazmıştı galiba...:drunk:
Al işte 19.24 tl...spek dediğin direnç-duvar dinlemez, yıkar geçer....:drunk:
Maxi çeyrek altınları topla nurtopu gibi 3. tepemiz oldu.....:drunk:
Tl grafikleri ciddiye almadigimi soylemistim benim icin ederi en az 4 dolar kagidin . 6-7 dolara satacam o yuzden ilgilenmiyorum tl grafikleri ile Cemal Aga . Bu kagit 2.5 milyar Dolar etmeli ve eninde sonunda ske ske edecek. Bu zamana kadar max 4.8 dolar gormus , onu da gececez zamani gelince bunaklar geberince
Patronlar ne zaman olurse . Biri 94 digeri 92 yasinda . Ozellikle kucuk ortagin 25 Milyon lotu alinirsa o zaman surerler ileri istedikleri zaman
2033 de tamamdır bu iş. Dediğin rakamlar olmayacak rakamlar değil ama ALTININ DOLMASI gerekir. Alacakların tahsili, yeni begenilen bir yatırım yada birkaç milyar dolarlık tek parça iş gibi şeyler olursa neden olmasın. Lakin p.şt patronlara güven olmaz, bi yerde yine takozluk yapabilir bunlar....
Kagıt çıkıyor ama bi tene takas yok. 8.772 milyon lot toplam fark artmışsa güzel olurdu. 18.5 milyon lota kadar yolu var....:drunk:
5 dolar olursa satarim Cemal Aga ya o nasil olsa artik burayi birakamaz
Reuters Salı günü yaptığı açıklamada, Royal Dutch Shell'in yeni petrol ve gaz sahaları ve altyapısının yanı sıra bir güneş enerjisi projesi geliştirme planıyla Libya'ya geri dönmeyi düşündüğünü söyledi.
Plan, güvenlik sorunları nedeniyle Libya'da on yıllık bir aradan sonra, fosil yakıt yatırımlarını ve sera gazı emisyonlarını azaltmayı amaçlayan enerji devi tarafından nadir görülen yeni bir petrol ve gaz akınına işaret ediyor.
"Bu stratejide, mevcut petrol ve gaz sahalarındaki rezervler yıllarca yavaşlayan sondaj faaliyetinden sonra hızla düştüğünden, Shell'in üretimi sürdürmek için hala bazı yeni projelere ihtiyacı var." Reuters'in söylediğine göre.
Devlete ait Ulusal Petrol Şirketi (NOC) ile görüşülen Libya planına göre, Shell, Sirte ve Ghadames havzalarının yanı sıra açık deniz Cyrenaica havzasında birkaç blokta yeni petrol ve gaz sahaları keşfedecek. Shell ayrıca Murzuq havzasında NC-174 bloğu gibi eskiyen alanların yeniden geliştirilmesini ve Ain Jarbi bloğu da dahil olmak üzere yeni alanların geliştirilmesini önerdi.
Plan, Shell'in 2030 yılına kadar petrol üretimini yılda %2'ye kadar azaltma ve 2025 yılına kadar bütçesinin %25'ini oluşturmak için yenilenebilir enerji ve düşük karbon teknolojilerine yatırımı artırma stratejisinin bir parçası olan Sirte Havzası'nın güneyinde bir güneş enerjisi projesi geliştirmeyi içeriyor. .
Reuters tarafından görülen kaynaklara ve ayrıntılara göre Shell'in önerisi, "Shell büyük bir oyuncu olarak geri dönmeye hazırlanıyor" dedi. Teklif, herhangi bir yatırımın değeri veya petrol, gaz ve güneş enerjisi projelerinin ölçeği hakkında ayrıntı vermedi.
Shell, 2011'de Muammer Kaddafi'nin devrilmesi ve öldürülmesinin ardından çıkan kargaşanın ardından patlak veren kargaşanın ortasında 2012'de Libya'dan ayrıldı. Kaynaklar, Reuters Shell yönetim kurulunun aylar içinde geri dönme planını onaylayabileceğini söyledi.
Rapora göre Shell'in planları arasında, Libya'nın petrolle çıkarılan ancak şimdi havaya salınan veya alevlenen gazı yakalamasına yardım etmek yer alıyor. Aynı zamanda Akdeniz'deki Es Sidr ve Ras Lanuf limanlarında petrol depolama terminalleri geliştirmeyi hedefliyor.
Ancak Shell'in Reuters tarafından görülen tekliflerine göre, şirkete Libya'dan Libya ham petrolü ve rafine petrol ürünü kargoları uluslararası pazarda satması için tahsis edilecek.
Libyada seçmenin %83 üne seçim kagıdı dagıtılmış, bazı adayların adaylığı kabul edilmiyor, hafter in oğlu bir mahkemeye ulaşımı engelliyor. Savaş çıkar mı çıkar ama dev şirketlerin libyaya dönüş açıklamaları olumlu denebilir....
Libya normalleşirse tam tekfenlik çok iş var ayrıca....eskiyen-savaştan zarar gören boru hatları, tank çiftlikleri, yeni keşifler ve yeni yatırımlar gibi....Tuareglerde birazcık beyin varsa savaşmaz 200 milyar dolarlarını başkalarına yedirmezler....
Cemal bey fazla muhalif oluyorum belki ama ,
Bence libya konusu şirkette büyük bir travma yarattı, kalan parayı bile almaya uğraşmadıklarından belli. ( Tahkim de açılan dava yatırımcılara yönelik bir manipülasyon du diye düşünüyorum _ başarılı da oldu 6 yıl da 600 kere konuştuk). Rahatına düşkün adamlar bunlar. Şimdi teklif verecek sürü sepet ülkede sürü sepet proje var iken vermiyorlarda, rahatlarını bozarak daha sıkıntılı Libya ya teklif verecekler pek inandırıcı gelmiyor bana. :(
Ülke normalleşirse bence koşa koşa gider bunlar Üstadım. Alacaklar ayrı-trajik mevzu ama ingiliz, abd, italyan, rus şirketlerinin çalışabildiği yerde ve tekfen için görece karlı işlerin olması, lojistik yakınlık vs. nedenlerle normalleşme durumunda tekfeni orada görebiliriz...
Sayin Karani
Belki de el altindan almislardir da ondan kovalamiyorlardir bundan emin olabiliyor muyuz. Sizin 500 Milyon dolarlik sirketiniz olsa 100 Milyon Dolar size borcu olan biri olsa onun kapisinda yatmaz miydiniz. Bu is icin gerekli adimlari atmaz miydiniz. Ben sirkette nedense o heyecani hic gormuyorum . Insaat sirketlerinin para transferleri saibelidir, her turlu dalavereye aciktir. Diyeceksiniz kimden alacak ulke yandi kul oldu muhatap yok siz de haklisiniz ama bu sirkete o kadar guvenim az ki , her turlu hirsizligi beklerim her turlu katakulleye acik bunlar . Yoksa aklim almiyor ne alacaklarini bile bilmiyorlar. Libyada zarar sok , katarda rusya da sok bir tane yoneticin cizilmesin edilmesin Sizin akliniz aliyor mu Hayir kurumu mu burasi . Benim 3-5 kurusum var rahatsiz oluyorum bu iblis patronlar rahatsiz olmuyor mu Allah askina . Ben bu firmanin alacaklarini alacagina hic ama hic inanmiyorum Sirket icindeki kaynagim da Katar icin babayi alirlar dedi adam sirkette calisiyor
Fiili Dolaşımdaki Hisse Sayısı
189.292.000
SATILAN 500 BİN..ÖNEMSİZ GİBİ
Twitterde vatandaş yazmış....200.7 milyon lot vardı, lot farkı 11.5 milyon mu oldu da 189 milyon demiş vatandaş....:drunk:
Birinin bu karakter yoksullarına, yarı fiyatı olan Enka'nın yetişmesine ramak kaldığını hatırlatması lazım.
Bir başkası da "Dimyata pirince gederken evdeki bulgurdan olmak" sözünün sadece bizim için olmadığını hatırlatsın.
Diğer bir başkası da hatta eli kulağındadır, bu çapsız tayfasının elinde ne var ne yok alır. Alır mı alır, dolar bazında çöp olan bu kağıdın ederinin buralar olmadığını birileri keşfederse...
Bizler, buranın müdavimleri de der ki "satmayacağım ulan, satarsam öpsünler"...
Şimdi sahip çıkmayın bakalım malınıza.
Bu kafayla oturacaksanız şapa.
YTD
Olur mu olur ….
Lüxemburg, Amerika, Romanya, Azerbeycan, vs..
Bir sürü şirket var
Para birisine gitse haberimiz olmaz
Senaryo (tamamıyla hayal ürünüdür)
Para finansal kontrolların az olduğu xxxxx ülkesine gitse ve bu parayla ederinin 2 katına yyyy şirketinin hissesi alınsa. Sonra da hisseyi satanlar fazladan ödenen paranın bir kısmını el altından verseler ?
Biz de debelenip dursak ?
Olabileceğine inananlar parmak kaldırsın [emoji3516]
Viop %1 artılarda, 20 lirayı geçerse ben kenara çekiliyorum. Çalının arkasında pusuda bekleyeceğim. Tek lot Satış yapmam orası kesin...:yahoo::halay:
Benim aslı gibi iyi söven vekilim LÜTFÜ nün ayagını kaydırmak istediler ama kendi lütfüleri gitti....:oleyo: Maxi 5 kilo NEBATİ yag kaç pere sen bilirsin yağ fiyatlarını....:evil: