5 tavan aldık.yerimizi yeni arkadaslara devrettik.
Birazda onlar kazansın...
Printable View
bize fena çaktılar
adam fena çakıor yine mi bedelli mesala %500 BEDELLİ
Hisseye 1 ay tedbir geldi.20 liralara bile geri çekilebilir.dikkat...
temmuza kadat beklicem bakalım temmuzda görüşmek üzere 35 bin lota yükseltim bugün düşerse bütün portföle gireriz bol kazançlar
bu adamlarla kumar olmaz bunlar kasa hep kazanan taraf adamlar malı elimize verdi beklemekten başka çaremiz yok başka söze gerek yok
Tavan tavan :))
Para krıpto parada dogecoin aldım bir kaç aya cok zengin olcam
Bu adil kumarbazlardan uzak durun
tavan hayırlı olsun.
sermaye tavanı 200 milyon,,ödenmişi 28 ,mayısa doğru bi güzellik yapar belki.:)
Kimsecikler yokmu..Galiba herkes nthol de.. Bu yaz gecen 2 seninin acısı çikmazmi dolar ve euro bazli nerdersiniz..
Bugün turizm hisselerine pek ayak uyduramadı,,,26.50 leri dip yapmış görünüyor,,burdan bir atak yapabileceğe benziyor.
Yazın turizmin süper olacağı heryerde konuşuluyor,,dolayısı ile bu beklenti ile hisseyi güzel bir beklenti ile buralarda bırakmazlar diye düşünüyorum.
Teorik fiyat 29.54 açtı,,
Yine tavan çekti,,,,,265000 lot var.
Geçen yıl en yüksek 55.70 görmüştü,,tabii o zaman 200 milyon tl kayıtlı sermaye içinde ödenmiş sermayesini 28 milyona yükseltmişti,
Aldığı bedelliler ile vogayer den hisse aldı,,,bu senede kayıtlıya ulaşması durumunda bir hareket çekebilir.
Ayrıca,,bütün Avrupa pandemi kurallarını gevşetiyor,bu sene turizmin iyi olması bekleniyor,,dolayısı ile yaz beklentisi ile turizm hisseleri gözde hisseler olabilir.
Tebrikler olimpik forum. Tavanı açıp kapatması korku salıp çürük elmaları mı ayıklıyor acaba? yoksa yakıt bitti itikleyin mi demek istiyor?
kop artık çok nazlandın
Özkaynak yükselmiş olabilir ama karlılık düşük değil mi.Fk çok yüksek bence
aslında burada hazine voyager tarafında gizli, merit i buraya %20 ortak yaptılar son bedelli sermaye arttırımı ile, nthol son bilancoda voyager varlığı 15-16 milyar tl, dönem karı 1,2 milyar tl,
buradan daha fazla değerleme gelmeli diye düşünüyorum, bu kadar varlığı olan bir şirketin %20 sine sahipseniz en az 2-3 milyar özkaynağı olması gerekmez mi
Zirvesinden %32 düştü,,zamanının geliyor olması lazım.Hatta 42.26 dan 30.78 e %37
Kıbrısta deniz sezonu 6 haziranda açılıyormuş.
Bütün indikatörleri dipde göründüğü halde,bi kopamadı.32 üstünde kapanış yapsa gider.
34 gündür kırmızı kapanışlar.
Önceki harekette biraz kazandık sayende olimpik forum, bu sefer ki inşallah asıl hedefe ulaşır..
Diplerde sabırlı olmak lazım.
6 haziranda temettü var.
Kaç günden beri ilk defa bir atak yaptı.hoteller dolu,yer yok,sezon açılıyor,hissenin düşmesi anlamsızdı,ama burası borsa.
Günü yeşil kapatması,ciddi çıkış için ilk sinyal olur.
Telegram grupları sessizliğe büründü. Milleti bilgilendirmek isteyen benim gibiler gruplardan çıkarıldı. Ben de eski yuvama yani hisse net e döndüm.
Konsolide bilanço demek voyager in yaklaşık 1/5 inin merit bilançosuna gireceği ilk bilançonun 6 aylık bilanço olacağı anlamına geliyor. Bu denli büyük bir değerin bilançoyu baştan aşağı değiştireceğini görmemek aptallık olur. Şu kadarını söylemek lazım . Merit in 3 aylığındaki karı sadece otel işletmeciliğinden gelen karıydı. Ancak 6 aylık bilançosundaki göreceğiniz kar bu otel işletmeciliğinden gelen kar+ voyager in karının 1/5 i olacak . Çok büyük olasılıkla çok sürpriz rakamlara gebe bu nedenle. İşte tüm telegram gruplarındaki bu derin sessizlik bu yüzden .
Benden hatırlatması sadece.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bir küçük yatırımcının muhabbetidir
Yukarıdaki güzel haberlere bakınca bugünkü hareketi yükselişin başladığının teyidi olarak algılanabilir mi?
Çok sıktın be tahtacı. Birşeyde toplayabilsen oda yok
yılsonu neredeyse tüm şirketler değerleme yapacak.. bakalım bunun değerlemesi nasıl olacak..çek bakalım otellerin kıbrısın güncel değerlemelerini
hadi artık açıkla şu bilançoyu. konsolide özellikle önemli.
Ramazandan sonra sezon açılır,,,antalya-mersin-ege deprem korkusundan Kıbrısa kaçar.