Bugün bir daha gördük ki saldım çayıra mevlam kayıra olmuş tahta, sahipsiz bir görüntü var, adam oluncaya kadar takibi bırakıyorum.
Printable View
Bugün bir daha gördük ki saldım çayıra mevlam kayıra olmuş tahta, sahipsiz bir görüntü var, adam oluncaya kadar takibi bırakıyorum.
Takozcu uyuya kaldı herhalde o..ç.cuğu...
Uyandı geldi pijj.9.30 dan çevirdi. İyi aile çocuğu..
Yönetim uyuma biraz icraat.şu lisansı ücretsiz uzatın.yeter batırdınız şirketi.darpane gibi şirketi karsız , zararına amme hizmeti veren hale getirdiniz.kimse bu şartlarda gelipte yatırım yapmaz.uyumayın şu lisansı bedelsiz olarak uzatında yatırımcı biraz olsun zararını çıkartın.....
çok değerli arkadaşlarım .ttkomda yıllarımız heba oldu gitti.fonun elinde ttkom tam bir siyasi rant aracına dönüştü bankaların elinde iken güvendeydik.ben tamamen çıkıp vestelbeyaz hissesine geçme kararı aldım vesb hissesi şu anda 8,30- 9 tl arasında gidip geliyor. üretiminin %80 niniavrupaya ve diğer ülkelere ihraç ediyor.yaklaşık 14 tl bu yıl hedef veriliyor. temettü hissesi işyatırımın bu yıl ki temettü beklentisi 1,71 tl olup iyi bir gelir sağlayabilir yatırımcı. ben 21 den tekfen alıp ortalama 25,50 den çıkıp vestelb aldım.portföyümün yarısı tekfende hedefim en az 35 tl.. hakkınızı helal edin yatırım tavsiyesi değilde bilgi niteliğinde yazdım. burada çok temiz yürekli arkadaş var. ttkomda zamanınızı boşuna tüketmeyin fırsatı değerlendirmenizi kazanmanızı isterim. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin lütfen..ALLAH a emanet olun.
Gerçekten halka arzdan alanların parası pul olmuş.yaklaşık 4 dolardan al yıllarca taşı 50 cente düşsün kağıt.buna resmen dolandırıcılık denir.malesef bu durum pek çok hissede var.ben 2 yıldır topluyorum kağıdı.kesinlikle sonuç almadan çıkmam.finansalları çok iyide olsa pirimli kağıt almam.kağıtları toplayıp yükseltip millete sırayla çalıyorlar.sasa Ereğli Vestel yıllarca tuvalet kağıdı gibi süründü.ne zaman millete çakacaklar o zaman yükseldi.elnette sıra bu tuvalet kağıdına da gelir....
temelci seni ikna etmenin imkanı yok .yazdıklarımın seni bağlamıyacağını biliyorum.hala anlamakta çok zorlandığın bir gerçek var TVFONUNDAKİ hiç bir şirket kar amaçlı çalıştırılmaz.. istihtam amaçlı çalıştırılır hele birde siyasi rant girdimi iş tamam sen bu gerçeği asla kavrayamıyorsun kusura kalmada.sen ağalarla inatlaşıyorsun. buna asla gücün yetmez sen küçük yatırımcısın 500 bin lotla büyük yatırımcı değilsin. buradan ayrılmadan portföy değerim ttkom olarak 90 bin lot idi kısa sürede şimdi 125 bin lot ttkom alabiliyorum..çok şükür ki buradan ayrılma kararı almışım.keşke seni bu sayfalarda hiç okumasaydım o zaman çok daha iyi durumda olurdum buna eminim.itiraf ediyorumki senin yazdıkların beni çok etkiledi.ikna gücün çok yüksek ve türkçeyi çok iyi kulaanıyorsun.ancak doğru düşünmüyorsun sayın temelci. yedirmezler bu yapılanmada sana bunu unutma.birkere vestel beyazın bilançosunu incele orada sayılar konuşuşur.bedavadan hisseyi yükseltemezler. bir şirketin borcu belli alacağı belli ürettiği belli. vs vs..yani. şirketler tesadüfen yükselmiyor. bilmem anlatabildim mi.?
Vestelin patronu bunlardan aşşağı kalmaz.seyyar satıcılıktan gelen arabayla çaput satan birisiydi zamanında.yıllarca yatırımcısına kan kusturdu.kağıtların değerini 10 da bire indirdi.milletin parasını pul etti.en sonunda utanmadan tahsisli sermaye artırımına bedava fiyatlardan milletin kağıdına ortak oldu.ondan sonra şirketin önü açıldı.şimdi zorende de millete kan kusturuyor.sizin para kazanmanıza sevindim.ben bunada sıranın geleceğine inanıyorum.yemettü vermez dediler.ben 1 lira üzeri dedim hep dalga geçtiler.sonra 1.24 temettü aldık.belimizi büken kur atağı ve yönetim oldu.ancak bizi uçurma ihtimali olanda en büyük destekçimizde devlet yönetiminde hisse olmamız.yarın öbürgün lisans süresi ve teşvik alırsak uçarız işte o zaman.....
Endeks 270 bine dayandı bu enkaz 13.50'lerden 8-9'lara gelerek batırdı herkesi, kur bir taraftan, enflasyon bir taraftan, hissenin düşüşü bir taraftan, şeytan üçgeninde paramız pul oldu resmen, yerli ve milliye yatırım yapmanın bedeli bu galiba.
Bozoklu bunu önceden fark ederek kurtardı kendini, ben de tebrik ediyorum kendilerini.
Bilanço kötü bekleniyor, umarım bunu satın alıyordur ve gelince de yükselir hisse artık.
Malesef bozoklu çok yanlış zamanda almış.dolar bazlı büyük zarar yazmış.yanlış bilmiyorsam son atağı görmeden 10 un altında satmıştı çoğunu.siyasiler hep palavracı.ülke ne uçuyor ne batıyor.uçanlar yandaşlar , bayanlar ise halk herzamanki gibi.ikdidar değişse bile düzen değişmeyecek.bu kötü ikdidarı bile arar duruma düşebiliriz.6 ayrı telden çalan ekibin nasıl ülke yöneteceğini anlamıyorum..
Kısa vadede bizi coşturacak olan ttkoma devletin destek olması olur.şimdiye kadar hep ttkom fedakarlık yaptı.şimdi sıra hükümette . Hep Cengiz inşaat mı teşvik alacak. Bide ttkoma verin. Hadi jöleli sende biraz çabala .yoksa şirketin durumu iyiye gitmez. Sonra adın darpaneyi batıran şahıs olarak anılır....
7-8 maliyeti olan da ki dip sayılır büyük zarardalar bu kur, enflasyon sarmalında, 20 üstünde kendinin korumuş olur sadece, kazançsız, haksız mıyım.
sayın temekci benim ttkomdaki maliyetim tam olarak 6,30 tldir.yaklaşık iki yıldır ttkom hissesi taşıdım.bunun sebebide ttkomun bankaların elinde olmasıydı. yüzde 50 karla çıkış yapmama rağmen reel olarak çok zararım var.enflasyon ve dolar artışına göre çok zarardayım.benim ttkom aldığımda dolar 5-6 tl bandında idi.dediğiniz gibi ben ttkomu pahalı almadım.burada bulunanların yüzde 99 undan daha ucuz aldım.tek hatam fona devredilir devredilmez kaçmam gerekirdi burada sizden çok etkilendim ve geç çıkış kararı aldım. sizin malum uçacak kaçacak lı hayal gücünüz maalesef beni olumsuz etkiledi bekledim ve çok daha ucuza 9,30 civarında sattım.en az 90-100 bin tl zararım oldu. işin aslıda gerçeğide bu yazdıklarımdır. kalanlara bol kazançlar diliyorum.halkbank ve vakıfbank olayını sakın ve sakın unutmayın DİYORUM!
Evet .aynen öyle.2 yıl önce bunu alacağıma ev , araba alaydın 3 e katlamıştım parayı.ama nasip değilmiş işte.şimdi bunu ölmüş eşşek fiyatına satıpta ev,araba,Ereğli ,Sasa gibi pirimli şeyleri almam.sonuna kadar burdayım.ya bununda eninde sonunda uçururlar. Zamanı geldi mi eften püften bir bahaneyle bile götürürler.yeterki tahtacı bademin gözü doysun.yine uyandı geldi pij kurusu.9,25 ten bastı kağıdı o.ç...
Enflasyon sepetinde işlem görüyor galiba bu enkaz, 273 bin endeks hisse 9.20'lerden yukarısı yok diyor, yuhh.
Evet tam da öyle, bu hissede an itibaririyle tek bir kişi bile karda değil, zamanında 3-4 rolu peçete alınırdı şimdi hibir tanesini alamayız.
İsteseler bilanço milanço dinlemezler 50 bile yaparlar, halka açıklık %14'lerdeyken zor olmaz da ama niye istemiyorlar bilinmez.
Ben az az topladıklarını düşünüyorum.sonuçta ellerinde olmayan hisseyi neden uçursunlar.zaten kağıttaki baskıdan belli.önce biraz yukarı , sonra baskıla dur aşşağı doğru.iyice gıcık oldum bunlara.evimi bile satıp bastım buraya.( Laf aramızda zaten hiç sevmemiştim o evi :oleyo:)
04.08.2022 11:10:08
Kaynak: MATRIKS
Türk Telekom ve grup şirketleri, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ‘Bilişim 500 Araştırması’nda da zirvede yer aldı
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türk Telekom ve grup şirketleri, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ‘Bilişim 500 Araştırması’nda da zirvede yer aldı. Türk Telekom; Türkiye Merkezli Üretici - Hizmet, Türkiye Merkezli Üretici - Hizmet - İnternet Hizmeti ve Ankara Şirketleri kategorilerinde birinci oldu. Şirketin iştiraklerinden İnnova İş Uygulamaları, ERP Yazılım, Danışmanlık ve Ağ Donanımı olmak üzere 4 kategoride birincilik elde ederken AssisTT de “Yılın Dış Kaynak Kullanım Hizmeti” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom ile iştirakleri İnnova ve AssisTT, Bilişim 500 zirvesine yine damga vurdu. BThaber Yayıncılık tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Bilişim 500 Araştırması sonuçları 3 Ağustos’ta açıklandı. Türkiye’nin bilişim arenasında faaliyet gösteren en iyi 500 şirketin belirlendiği araştırmanın sonucunda, Türk Telekom ve iştirakleri İnnova ile AssisTT öne çıktı. Türk Telekom zirveyi bırakmadı Türk Telekom Türkiye Merkezli Üretici - Hizmet, Türkiye Merkezli Üretici - Hizmet - İnternet Hizmeti ve Ankara Şirketleri kategorilerinde birinci oldu. Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcısı şirketi İnnova; ‘Sistem Entegratörü ve İş ortağı’ ana kategorisinin ‘Yazılım’ alt kategorisinde ‘İş Uygulamaları’ ve ‘ERP Yazılım’ konularında birinci oldu. İnnova ayrıca ‘Hizmet’ kategorisinin ‘Danışmanlık’ dalında ve ‘Sistem Entegratörü ve İş Ortağı -Donanım’ kategorisinin ‘Ağ Donanım’ dalında da birinci olup 4 ayrı kategoride zirveye yerleşti. İnnova, Bilişim 500 genel sıralamasında 23. sırada yer aldı. Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT ise “Yılın Dış Kaynak Kullanım Hizmeti” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. AssisTT ayrıca Bilişim 500 genel sıralamasında 21. sırada yer aldı. ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’, Türkiye bilişim sektörünün gelişimi ile ilgili birçok veriyi içerirken, bunun yanı sıra, markaların performanslarını ölçme ve pazardaki konumlarını analiz etme fırsatı sağlıyor.
Biz üç kuruş parayla böyle gıcık oluyorsak tahtacı sinirimden kıçını yere vurup saçını başını yoluyordur şimdi.sana daha çok saç baş yolduracam tahtacı.tek lot kaptırmayacam sana..elinden geleni ardına koyma.basabildiğin kadar bas....
Tek bir gün bile endeks kadar prim yapamıyor, huzur hakkı alanlar az da bize huzur verecek açıklamalar yapın hep beraber huzuru bulalım.:)
Robota bağlamış iyi aile çocuğu. 3 kademe gidip geliyor.hadi basabildiğin kadar bas 4-5 gün daha.belki salı çarşambada basarsın kar düşük geldi diye.orasıda şüpheli.geçen sene 50 ödediğim faturam şuan 100 oldu.dolar bazında yeterli artışlar olmasada yinede faturalar yükseliyor.ben bilançonun da kötü gelmeyeceğini düşünüyorum.du bakalım nolcek...
Bugün de endeksi az biraz sen sırtlansan incilerin mi dökülecek, bütün hisseleri kullandılar, bilanço öncesi 9.50'leri geçse bari.
Masus yapıyorlar milleti yıldırmak için.inadım inat sonuna kadar burdayım.50 centa Telekom mu olur ya..eşi.ek gibi anıra anıra götürecekler.onlar bastıkça bende inadına toplarım işte.biliyorum çok zorunuza gitti kaptırdığınız mallar..ama geçmiş olsun üstüne 1 bardak soğuk su için....
Kamu bankaları ve Ekgyo da ralliye katıldı, bir bu enkazı kaldırmıyorlar.
En son ne zaman %3-5 yapmıştı bu hisse, valla hatırlmıyorum.
Bu tahta tamamen robotik, o kadar ilemle hep yerinde sayıyor.
Ben çok kötü beklemiyorum.yeterli olmasada faturalar geçen yılın iki misli arttı.fiber yatırımlar tamamlanmak üzere.geçen yıl 8,5 milyar yaptırılmıştı.belki bu yıl daha az yatırıma para harcanmıştır.en az 1 milyar kar bekliyorum.dolarize hisseler gibi ani kar patlaması yapmasakta geleceği parlak olarak görüyorum.çağımız iletişim çağı sonuçta.heran sürpriz ortaklıklar yatırımlar yapabilecek bir sektör sonuçta.bence bilanço beklentisiyle yeterince baskı yapıldı.baskı için yeni bahaneler bulmaları lazım.....
Bilanço bugün gelecek, hisse fazlasıyla satıldı, bence artık çift haneler çıkması lazım bu endekste.
Tcell tavan olursa bizimki de çiftlere gider belki, kendi başına gidemiyor.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
#ttkom beklenti 750 , gelen 1390
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ooooo, beklentilerden çok iyi kar gelmiş.
Hayırlı olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1053058
Son gelen bilançoyla temel veriler.
F/k : 5.2
Pd/dd : 2.2
Paket zamları Haziran ayına ertelenmişti, son iki çeyrek mantıken daha yüksek gelmeli.
Sene sonu iyi kar ve temettü verseler çok iyi olur, iyi gidiyor, lisans süresi de uzarsa tam olacak.
Yarına güzel bir başlangıç yapmalı artık tahtacı, temelci ortak sen ne dersin, tahtanın sahibi sensin, herşeyi gömmüşsün hisseye ne de olsa.:)
Güzel bir bilanço dediğin gibi en kötü bilancomuz bu olacak dolar bazli bakiyorum :))