Holding bu hareketle şirketin icini boşaltı
Parayı aldılar büyük borc bıraktılar
75 milyon dolar + KDV si var
Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
y.aslan kardeş bunlar Süzme o.... c...ları
Bı hisesine sahip cıkamıyorlar şirketın icini boşaltılar .80 milyon dolarda fazla 1 milyon dolarlık alım yapmıyorlar .bunlar Büyük hırsız
Bunlar alcak .bunlara haram yarıyor .
Ölen kardeş lerin den bile ibret almıyorlar
Böyle alcak insanlar .alma nazlımın ahını cıkar aheste aheste .bunlardan da çıkacak
Bunlarda sürünerek ölecekler .gorecegi
Cünkü cok ah almışlardır .dünya malı gecer gider .
Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi değildir
İş veriyor şimdide gerçi taban olmuş
En cok veren iş Anlaşıldı bu daha cok su kaldıracak
Sn Terzico , kızgınlığınızı anlıyorum fakat gün içi takip etmemenizi şiddetle tavsiye ederim.Ben bu piyasalarda 2002 den beri işlem yaparım.sacma fiyatlamalar her zaman olur. Örneğin 2008 krizinde arcelik 11 tl den 1.20 tl ye düşmüştü.CEO cıkıp 1 milyar dolara General Electric in bir bölümünü satın almak istiyoruz diye acıklama yaptı aynı tarihte.Şirketin işleri cok iyi gidiyordu ama hisse fiyatı 10 da birine düştü.Ayrıca DYO özelinde de adamlar niye halka acık kısımdan hisselerini toplayan birisinin malını yukardan karşılasın.? Size bugün 10 milyon tl ye ev satmak için teklif veren birinin haftaya 7 milyona düşüreceğinden eminseniz,neden bugün 10 milyon veresiniz ki.Ticaret bu.Ama bu rüzgar cok kısa sürede tersine dönecektir.O zamanda insanlar alım sırasına girecek belkide kimseye alım için fırsat vermeyecektir.Sakin kalıp ekrana bakmamakta fayda var.
İş vermiş bugün 400 lot .Bu lotlarda o.şahınkay anın cünkü son 3 aydır iş alıyordu
Devamlı .bugün kü iş deki satışlar o.şahinkayanın ne kadar var onu kestirmek zor. Şuan ınfo gedik ıs bırse yatırım fonunda
İki yuz kusur lotu var .
Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi değildir
Avusturyalı fon yok Eblek diyorsan onda 1 milyona yakın lot vardır üç aşağı beş yukarı
y.aslan kardeş burası cok karışık bugün iş in satışı sürpriz değildi son zamanlarda 1 milyon civarında mal aldı .o.ş bıtermi sence
Bazıları o.ş nin borsa hayatı biti diyorlar.
Sen ne dersin
Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi
İnfo aracı kurumu cok yerde satıcıydı .
İnfo icin dedikodu cok var kötü anlamda
Ne dersin
Aracı kurum kendi riskini kendi belirler.Fazla komisyon almak için fazla kredi faizi almak için oransal olarak fazla rısk alınca ters durumda ucu onada dokunabilir.
Diğer soruna gelince yancı ,foncu zarar eder ama dümendekine hiç bir şey olmaz.Onlar çok zeki insanlar onlar her durumda karlı çıkar.
Ortalamadan fazla düşen Dyo gibi hisselerin tabanına bugünde gördüğümüz gibi fazla mal yazamazlar.Hem fiyat düşsün hem mal kaptırmayayım düşüncesi risk içeriyor.
Bu havada kimse mal kaptırmaz .zaten borsa cılar bitmiş .dümende şirket sahipleri var.
Bence dümende O,ş yok göreceğiz
İş yatırım boyuyor gelene gecene iş veriyor
Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi
O.şahinkayanın her kurumda malı var
Şimdide iş vermeye başladı
İş şuan 500 bıin lot verdi taban yapacak .Yatirim tavsiyesi değildir
Hazır boyacı gelmişken bende biraz boyandım.
[QUOTE=y.arslan;6662654]Hazır boyacı gelmişken bende biraz boyandım.[/QUOTE
y.aslan kardeş hayırlı olsun .yürek yutmuşsun kardeş filimin Sonu nasıl bitecek bakalım .gubre taban mrgyo taban .
Hayırlı olsun. Yatirim tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi değildir
İsminin fiyatına şirket veriyorlar,ilerde kısmetse hatırlatırım.Yürek işi değil hesap işi.Selamlar.
O.ş hıseleri bitermi o ş tekrar geriye dönermi
Yeni şoför gelmese ne olacak
Kım götürecek bu otobüsü hedefe yoksa yoldami kalacak cok soru var
O. Ş nin malı başka aracı kurumlarda da var
Tahmin etim öyle 2 milyon lotla bu işler olmaz .burda oturmayan birşéy ler vardı .
Şimdi yavaş yavaş oturuyor.
birde o.ş oyle malını kredı açıgı, temınat vs ıle oyle haraç mezat sattırmaz.,,buyuk vurgun vurmus, haberı onceden almıs zaten hısseden cıkacak(tı),, bu dilan polat engın polattan sonra tum fenomenler bız aslında fakırız. deyıp degısık degısık koy kıyafetlerıyle poz verme gıbı..ben satmıyorum acıgım varda.. aracı kurumlar satıyor ıslerı danısklı dovus(varsa boyle bırsey)
kucuk bır ıhtımal; gozunu cok fazla hırs buruduyse...en tepe noktada hısselerı 7 mılyar cıvarı degerındeyken 7 mılyarlıkta kredı kullanır. bunu goren en tepedekı buyuk goz. bunu patlatır. su an hısslerının degerı asagı yukarı 3. 5 mılyar. ..7 mılyarlık temınatla aldıgı hısselerde yarı yarıya dusunce ..
yaptıgım araştırmalarda dyoby nın o.ş ile ilgili hiç bir yazı ve haberını bulamadım....
''Malesef borsada 3 büyük grubun yıkılmasını izliyoruz 1. Grup #GUBRF #MRGYO #GOZDE hislerini 2. Grup #KUYAS #CEMAS #FORMT #SRVGY #OSTIM #BJKAS 3. Grup dün başladı #SKBNK #ISGYO
4. Grup#verus #inves #vertu #pamel #acsel ana hisseleriendekse çok etkisi olmaz''
alıntı x den
yanı hep bu 4 gurptakı kısler ve hısselerı bu sekılde gecıyor..
O.ş vermeye devam ediyor .
Ne kadar malı var ? Bilmiyoruz vermeye devam ediyor. O.Şahinkaya .
o.ş ne zamandır tahtada bılıyormusunuz?
İyi takas analizi yaparsanız 2022 ortalarından beri var gibi görünüyor.Mal olan yerlerde hesap açıp bizim bildiğimiz kurumlardaki mallarında aynı kurumdan almış olması,tahtanın 40 lardaki hareketleri tam hakim olduğunu düşündürüyor.
Mrgyo da satıcı olan info bugün tavanladı orayı en büyük alıcı
Dyoda 500 satan gnb gübrede o paraya denk alıcı mesela
Bugün garan da alıcı ben değilim teb de Eblek değil kafanı fazla yorma bütün kurumlarda hesabı var onların işin içinden çıkamasın şayet içinde değilsen.