:he: hamdolsun, ozaman 2001 a 'turkish' odyssey
Printable View
Bence KKM öncesi yaptıkları gibi önce dolaresin serbest çıkışına izin veriyorlar,istedikleri kıvama gelince kafasına bone pardon bono fırlatabilirler.... Batırel olmadığımız için tabi ki YTD.....
O dolarlar nerede?:oleyo:
https://www.karar.com/yazarlar/ibrah...nerede-1593114
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Öğle paydosu bitti.
İbinatör hareketlendi yine.
16,3231
Şaka gibi bir ortamda yaşıyoruz,ederi 10 bin gayme olan adamlar kuşlu siteden birilerini bildik edebiyat parçalayarak tehdit ediyor,başka bir ülkede olsa gün yüzü göremiyecek .... burada arsızca lak,lak yapıyor....:kahkah:
Ne bilmişler dolarizasyonu mu bilmişler ,
Ülkenin 3 temel maden kaynağını say desek sayamazlar.
3 büyük ihracat sektörü nedir hangi firmalar var say desen sayamazlar
Türk sanayicisinin ülkeye hizmetleri neler anlat desen anlatamazlar ezbere sektör sayarlar.
ama her haltı bilip övünmeyi de ihmal etmezler internet gazeteleri ve magazin haber takipçileri işte
HSBC, dolar/TL için yıl sonu tahminini 16,5’ten 17,5’e yükseltti. Banka ekonomistleri, 3. çeyrekte enflasyonun yüzde 90'lara yaklaşabileceğini de öngördü
yılanoğullarından benjaminde , most wanted hair talebini üfleyerek mi söndürmeyi düşünüyorlar ?
Saat 16.30’dan sonra hafif odun gelebilir.
Şerro 16,25’e düşebilir.
Halay ekipleri hazırlansın.
LeMan dan Bekir Bozdağ a tweet göndermesi.
Karkatür dergisi LeMan, bu haftaki kapağında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ın Twitter ile ilgili sözlerine yer verdi. Bozdağ, Türkiye de tweet attı diye hakkında soruşturma başlatılan bir kişi yok. Tweetin içinde yazandan dolayı soruşturma açılıyor açıklamasında bulunmuş; bu sözler sosyal medyada gündem olmuştu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...n=5li%20Slider
Ici bos tweet atin, bak birsey oluyor mu ?
Muthis bir zeka..!
tmm üstat basgan yoksa biz teknik analiz yaparız elimizden geldiğince
şimdi kanal direnci 16,69 u takip edeceğiz 16,31 destek olacak mı ona bakacağız rsi çok sürtünmeye bağlı ısınacak mı falan çok teknik işler bunlar :evil: bi çizgi de sizin için çekerim
YTD.
Hadi hirsizsin, elini kolunu bagladigin kendi vatandasini soyuyorsun.
Bari sapik olmasan.
Adam, bu kadar soyuyorum, bari sapiklik etmeyim der, dimi.
https://www.sondakika.com/haber/habe...di-4-14968646/
4 bakanlık kira artışlarıyla ilgili toplandı! 4 başlık masaya yatırıldı
1.Enflasyon hizi.
2.Dolar degeri.
3.Kira zamlari.
Bunlarin 3'u birlikte vuruyor.
Bu ortamda secim filan kazanamaz bunlar, kacmaktan baska careleri yok.
Kendi elemanlari icin ABD'de calisma ve oturma musadeleri icin ugrasiyorlarmis.
Feto'nun canavarlari da orada bunlari bekliyor.
Bakalim ne olacak.
KK, belgeleri gosterdi TV'de, insallah dava ederler de dokulur tum pislikleri ortaya.
Bakan Kurum : Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz. Fahiş kiralarla ilgili yaptığımız çalışmayı Cumhurbaşkanımız yakında paylaşacak. Konut sahibini de kiracıyı da mağdur etmeyeceğiz"
Yine pompiş var galiba.
Pompa pompa
Şu Dıj güçler olmasa dolar şimdi 1 tl idi...Ama bakın diğer ülkelere Mesela ABD de 1 dolar hep bir dolar ...Yakında bizde de 1 dolar hep 1 TL pardon 1 dolar olacak :oleyo:
Tam bir orta oyunu gene ortaya karışık biraz kem küm millet alsın eline oynasın amerikan çamuru gibi yoğursun dursun olayı :)
Reel enflasyon %100 ü geçmiş ev sahibine %20 zam mı yap diyebilir ? Adam keriz mi ?
Her gün herşeye yağmur gibi zam gelirken adam cebinden mi tölare edecek 1 yıllık kaybını.
Olacak olan maaşlara yağmur gibi zam gelecek kiracılarda dışarda kalmayacak ev sahipleride mutsuz olmayacak.
Tabi tüm bunlar hiperenflasyon olarak geri dönecek biz de 90 lı yıllara geri döndük çoktan.
Geçen yıl yazmıştım 90 lar dizisi yeniden vizyona giriyor hemde bu sefer canlı yayın :D
Ben de seni çok özledim canım benim Allah başımızdan eksik etmesin.
Yalnız senin yatacak yerin yok , seni ölünce dik gömecekler toprak bile kabul etmeyecek !
Dost acı söyler, millete yıllardır crash otobanda dedin, crashta duvara ilk tosyalan srilanka oldu. tutturamadın sen bu işi.
Biz hala bekliyoruz ne zaman duvara gömeceğiz kafayı ben sıkıldım artık bu oyundan :)
16,50-16,60 lara yelken açtık sanırım
Pin barın üstü, inletme rejimi bölgesi millete hayırlı olsun....
To the moon
Asgari ücrete %25-40 arası zam yapılması lazım, şu an reel olarak 2004 ün altına düşmek üzere...
https://www.tradingview.com/x/zLg47gFn/