Dede sendemi kaptırdın yoksa Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dede sendemi kaptırdın yoksa Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Bu Ülkeyi ve Cumhuriyeti bize bahşeden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve
Silah arkadaşları ile Aziz Şehitlerimizin ruhları şad olsun.
Kenarda bol miktar nakit bulundurun. Yakında bedellerle sizi yıkmaya başlayacak. Toplam 2,5 milyar dolar yatırım yapmış o da borçla. Şimdi bu şirketi 12 milyar dolardan alıyorsan 10 defa düşün....:rules:
gömüldük şişe ye tahta karıstı
cok fazla aldık bozduk tahtayı.
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
yaşlı_kurt
herkes tezgah altı ızlıyor yorum yapan yok
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...334012933?s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oksuz kalmıs cocuklar gıbıyım gıttı
gozbebegım ıyı haftalar
sevgıler
Haftaya başlangıç güzel...
Umarım bu hafta çok daha güzel geçer...
Bilanço yaklaştı. Son tarih 9 kasım
sevgılı nıkopoll nedır durumun halı vaktıyen ruh halın
ne durumdadır
svg
tavan mı oluyor yoksa :) :halay:
10 gün önce 80 lerden milleti korkutmaya çalışarak satmasına ve %50 kardan mahrum kalmasına sebep olan ,kuşlu sitedeki dolandırıcılardan çıt yok.Üstüne bir de minik kağıtları pazarlıyorlar göstere göstere.Satıp kardan mahrum olanların vebali, bu ayı kılıklı düzenbazların boynuna.Yüzsüzler!
Sasa sırada 150 arkasından 200 ler gelecek diyorum.
0 maliyetli milyoner olduk ama sasa halen yetmez diyor doldurmaya dewam ediyor. sabrımızın mükafatı senelerimizi verdik. Teşekkürler sasa teşekkürler erdemoğlu
Sallamayalım bu bir. İkincisi zaten yatırımcı olarak borçlu durumunu biliyoruz ve şak diye yarın lazım değil bu yatırımların parası, ürettiği ürünlerin kârının dönüşüyle beslenecek yatırımların parası. Düşünecek bir şey yok, şimdi pahalıdır, 2 sene yatay gider ve dengeler durumu, sorun yok. Belki de daha da artarak gider, bu da sorun değil. Hedef zaten 2032...
Hedefim 150-170 arası olmakla birlikte sasa portföyümün yarısından fazlasını riski dağıtmak amacıyla ve otomotiv sektöründeki bazı beklentilerimden dolayı bir otomotiv hissesine yönelttim. Sasa hissesinden kazandığımı başka hiç bir hissede kazanmadım. Yolu inşallah daha da açık olur.
Burada sabırla bekleyen belli başlı yatırımcı arkadaşlar var. Onları kutluyorum ve gönüllerince bol kazançlar elde etmesini canı gönülden diliyorum. Elimde kalan diğer sasa hisselerini hedefime kadar elimde tutmaya devam.
Sasa forumunda yorumlarımı burada noktalıyorum. Allaha emanet olun
Neden KY nin 3 kuruş kazancına göz dikerler ki ; bunlar bitmeyecekler , bitmezlerde……. Sabırla , inatla beklemeye dewam. İlk SaSa mı ekim/2017 de almışım. O zaman da vardı bu ayıcıklar ; şimdi de varlar ; gelecekte de olacaklar. Sadece SaSa da değil….
Patron , yanlış duymadıysam yatırımlar bitinceye kadar temettü vermeyeceğini , bedelsizler ile ilerleyeceğini söylemiş geçen seneki genel kurulda. Kuşlu sitede çok sağlam bilgi paylaşımı yapan arkadaşlar da var elbet.
Herkese bol kazançlar
Sewgiler
Beetlejuice.
Eskiden satışları yazardınız satışları durdumu paylaşım yapmıyorsunuz
polyester ureten bir firma nasıl bu kadar ucar? bilmedigimden soruyorum nedir bunun olayı? hisseye atladık tabi de elimizde patlamaz umarım artık cok korkutucu yukseldi
Ürettiğini iç piyasada, yurtdışına ihraç eden firmalara kolaylıkla satma kabiliyeti, ürettiği ürünün çok kısa sürede kâra dönüşmesi, ülkenin plastik hammaddesindeki bir takım kimyasalları gene kendi bünyesinde üretecek olması ve yurtdışına çıkan dövizi engelleyip ülkede tutması, bunun da cirosuna yansıması asıl konu. Ülkedeki plastik konulu her şeyde Sasa imzası olacak hikâyenin anafikri.
Muhtemelen düzeltme denen şeyden gelecektir, ne bileyim geri çekilmeler ya da uzun süre yatayda hareketler olacaktır ama Sasa yatırımları ve planlarını hayata geçirdiğinde ülkenin Samsung'u olacaktır. Düşüncem bu yönde.
Yüce Rabbım erdemoglu ailesinin birini 1000 etsin
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eyvah eyvah hareketlere bak
svg
2750 lotumu al satla 3000 yaptım ki naçizane en az 1000 lotla 2026 beklenmeli Sasa'da... Yüzler asıl o zaman gülecek diye düşünüyorum.
Valla helal olsun, ben 68 den sattım arkasından el sallıyorum hala. Allahtan kontr den bişeyler oldu da moral fena değil.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne güsel her gün 40-50 bin TL kazanır olduk :party: