bu arada şimfi laf çakan arkadaşlar günü geldiğinde seslendiğimde lütfen bozulmasın
zamanında pandemi de demiştim bilgisine
Printable View
bu arada şimfi laf çakan arkadaşlar günü geldiğinde seslendiğimde lütfen bozulmasın
zamanında pandemi de demiştim bilgisine
Biden ile sert bir görüşme olacak beklentisi olabilir.
>>>>>>>>>>>>>
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, NATO zirvesinin düzenlendiği Madrid'de bugün bir görüşme yapacak. Beyaz Saray, Biden'ın programını paylaştı. Paylaşılan programa göre görüşmenin saati 18:45 olarak belirlendi.
İki liderin gündem başlıkları arasında ikili ilişkiler ve F-16'lar konusu yer alacak. Görüşmenin bir saat sürmesi bekleniyor.
'İsveç ve Finlandiya ana odak olmayacak'
Birilerini bilgisi birilerinin parası var karşılık mücadele var gibi.
haziran vadeyi en tepeye vur sonra en diplerde kapat,yeni vade de hcbsy olmamis gibi sırıta sırıta yukarı gotur sonra duserken farki sok gelene ayni boqun lacivertinin 50 tonu.
terste olan arkadeşlerim hiç korkamyın
para yönetiminiz doğru ise
hiper enflasyon olan yerde 140 dolar olan borsa istanbul çakacaklar die korkmayın açık ve net
çakmazlarsa ı.k
verin -2-3 de
3 kaldıraç olalım tıpası yiyiyorsa
benim tıpam almaya yetiyor
Hisse için orta vade elbette çok ucuzuz..Ama burası VİOB...kaldıraçlı piyasa öyle 20.000 puan ters ile bu iş olmaz.Bu bir yöntem değildir.
Demek istediğim bu..Ha..tek kontratlık kademeli poz. alınıyorsa bir şey demem..Ama 2 kaldıraç ile bile ağır kan kaybı var.
1 milyonum olsun...toplam 10 kontrat poz. alayım ve 10 kademeli alışta 1 er kontrat poz. alayım...
Bu viob değildir...sürekli long-short dersem ALGI OLUR.
Bu vuruşmada istediğim olmadı
öteki vadeye yarın taşıyacağım pozisyonları
TEB,global piyasa yapıcı.HEDGE eder, BUNU Brezilya DA YAPAR VEYA BURADA yapar...
Teb ile biz bir miyiz?
Teb in maliyeti 1.800 e inmiştir(vade taşımadan yüksek görünüyor) VE O İSTEDİĞİNİ YAPAR..bıst100 isterse global gelişmeyle 1 dolar da yapar...
PİYASA YAPICI İLE KY. karşılaştırılması mümkün değil.
Vuruşuyoruz vuruşuyoruz bi gram yol alamıyoruz, ne iş
En sevdiğim hisse GARANTİ oldu...Hem endekse uyumlu hem de spekulatif hisse gibi hızlı...daha ne olsun.
neyse abka ben longum dostum
hiper enflasyon sebebi ile de long kalmaya devam edeceğim orta vadede bakarız duruma
aynı zamanda hissedeyimde
orta vadede ara ara değerlendirirz
Bigşort abi önümüzdeki haftalarda ralli olursa eğer adını jelibom rallisi koyalım diyorum ne dersin, uygun mu abi sence
Düne kadar elinde dolar olan hisse makbuldü.Ama şimdi duruma göre onlar tercih edilmeyecek.Bir günde her şeyin değiştiği ülkedeyiz.DOHOL u beğeniyordum ama şimdi...?????
Eylül e kadar sağlam çakış gelecek belli. Beklentim Temmuz da Yunan la papaz olmamız tufenklerin ateşlenmesi. Sonrası iyi olacak ins.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas mantıklı bir yere geldi
artık bu borsayı ne zaman eksi kapanış yaparken görürsem
gelip ana avrat düz gideceğim
bir pc olmuş 20 bin gayme bir araba olmuş yarım milyon bir ev olmuş 1 milyon enflasyon olmuş hiper
tam küfürü hak ediyor
Eskinin pek makbül dini bütün bir bisküvici patronu, ülkede malına çökecekler diye şirketini sözde ingiltere şirketine satarak parasını dışarı kaçırmıştı. %51 i o şirkette hisselerin kalan %49 da halka açık. Yıllardır finansal gider yaza yaza şirketi zararda gösteriyor, arada kar gösterdiği de oluyor ama hisse değeri de 2018 fiyatlarından bile düşüktür sanırım. Üzerine enflasyonu da koyarsak oradaki uzun vadeli yatırımcının zararı müthiştir.
Babalar solda toplandı
bana nedense pek inandırıcı gelmedi
https://i.hizliresim.com/ccasom0.PNG
2450 orta vade trend ortalaması oraya değdi..long oynayanlar 2450 altı kapanışlara dikkat etsin..
M2-M1 yine taban
kol gibi yeşil çubuk bar gelmeli
74 kıbrıs harekatında çok küçüktüm ama hatırlıyorum- şehirde karartma uygulanıyordu, kalın battaniyeler çekiyorduk pencerelere, dışarı ışık sızmasın diye, ege içlerinde bir kasabada
vadelide pozisyon taşımalar an itibariyle sona ermiş olmalı.. yarın akşama kadar pozitif seyir bekliyorum bu noktadan sonra
pgs-thy ikilisi de nöbeti bırakmış..
Sosyal medyayı ve TV leri izlediğinizde çok güzel insanları hazırladıklarını göreceksiniz. Gözlemin İnsan hayatı uzerinden prim yapmak değil ve piyasanın tedirginliğinden kaynaklanmaktadir. Yoksa bir insan bir dünya demektir. Belki yanlış anlaşıldım. Kısa sureli anlaşmazlıkları bitirecek bir sürtüşme olacak gibi gördüğüm.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerika'da olduğunuz süre buranın vahşi batı oldugunu unutturmus. Tamam teb devamlı long ama o sadece bunların iyi polis tabelası. Adamlar bin tane dalavere ceviriyorlar 30 kurumla.
Hissede orta vade falan anlarim ama endeks sadece trade ya da sigorta olarak kullanılmalı hatta viop bile değil opsiyon bu iş icin biçilmiş kaftan burası sadece trade yeri.
Viop endeks- kumarhanedeki rulet çarkı.kazaninca kalmayı bileceksin aynı kaybedince kalkmayı bilmen gerektigi gibi:ok:
Ne kadar çok Bigşort abi ye nasihat çeken var, enteresan
Bigşort abi lönklerine sahip çık altın değerinde olmalı
nato işine onay verdiğimize göre, bi havuç olmalı.. en muhtemeli f16- caatsa gibi askeri bi şey
caatsa kalkarsa tek bi hisseye çok yarıyor, savunma sanayii
Kışlık polar sweatshirt vs şimdiden almak lazım. Geçen sene 90 TL idi, bu sene 150 TL oldu, seneye 300 TL'den başlar fiyatlar.
Stokta kalan yerli ürünler 100-200 arasında ama her beden, her renk yok.
Markalılar 1000 TL demişler Hepsiburada'da.
kemal 100 milyar doları dien senmiydin swap felan
nerede paracıklar haber ne zaman geliyor