İs yatırım tofas icin 2025 te 30 milyar kar tahmininde bulunmus. 2025 te hisse bası 60 lira. O da tutarsa. Bu aqc o karı 3. çeyrekte yazar. Ama bi kelaynak hissenin aq.yor işte
Printable View
İs yatırım tofas icin 2025 te 30 milyar kar tahmininde bulunmus. 2025 te hisse bası 60 lira. O da tutarsa. Bu aqc o karı 3. çeyrekte yazar. Ama bi kelaynak hissenin aq.yor işte
umutsuz olmayalım orta ve uzun vade için....al sat tut tavsiyesi değildir..
Senin gibi şirketin ben, dalaverenin kralı bu tahtada dönüyor
Numara bunlar, bugün akşama doğru hareketlenip diye düşünüyorum,bı de tavan çekebilir,ben izliyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
bugün aşağı doğru zorluyorlar ...ama kapanışı görmek lazım...bugün yeşil yakması lazım teknik açıdan yoksa grafiği bozacaklar belkide tuzaktır...
Bundan bugünlerde bı halt olmaz,ne zaman bilanço gelir satış rakamları düşer o zaman gaza basar o güne kadar da herkesi döker şu piyasada kağnı moddan çıkamadı bı faiz artacak diye,sanki ortalıkta yüzde 3 den aşağı kredi veren var
endeksin de tadı yok akşama kadar çok zaman var endeks daha fazla bozmasın da endeksden fazla aşağıya tepki veriyor
Uzun zamandır bu kadar yoruldugumu hatırlamıyorum,nereyi beklesem yuzde 2-3 zor kazaniyoruz ya da direk zararda bekle kol kes, dandik dundik hisselerde ralliler tavanlar para dondurmeler BIST kumarhaneye döndü hepten,2 fk li holdinglerde 3 fk li bu hisse gibi beş kuruş kazandırmaya programlı borsa,kim sokar abi milyon lira bin fk li hisselere, topluyorlar devam ediyorlar ordan biz de burda amele gibi bekle dur,şu şirketin 250 lira olmaması için hiçbir sebep yokken çöp gibi takılması akıl alır gibi değil
Son olarak yapılacak faiz artışının negatif feaize devam edeceğini düşünüyorum
Yazmadan edemiyorum.
Şirkete yapılan muamele her fırsatta bedelli açıklayan malum firmalarla grup şirketleriyle aynı.
Gyo alımının tasvip edilecek bir yanı olmasa da 2005 yılından beri düzenli ve yüksek temettü ödeyen halka açıklığı %35 olan paylarında imtiyaz bulunmayan şirket bunu hak etmiyor.
Temettü dağıtımına yakın kargalar üşüşür yine buraya, temettü verimini de belli bir yüzdeyi geçmeyecek şekilde ayarlar tahtacılar!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu nedir ya, bir hissenin gözü hep aşağılarda olur mu ?? :(
Az buz operasyon evladı değil bunlar. Katıksız süzme....
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
https://invst.ly/10dgf9 hakikatten abartı düşüş yada bizim bilmediğimiz bir haber var..
günlük grafik böyle....140 civarı dönmeli...ama endeks bozuk oldumu biz daha çok tepki veriyoruz
https://invst.ly/10dggf bu da haftalık görüntü
Bu tip temeli sağlam göstergesi ucuz hisselerin alayında çapının çok ötesinde hadsizce yüklü mal alımları var .
Bu tip hisselerin alayında bu para babaları dokulemiyor dokulmedikce baskı artıyor baskı oldukça ucuz bulan ky hissye giriyor ve kısır bir döngü olusuyor
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS, sen benimle dalda geçiyorsun ,bugün yine hareketlenmeye başladın, var bişeyler,asla yatırım tavsiyesi değildir.
KAP: DOAS [ ] DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1159203
Gayrimenkul satışında 500 milyona yakın kar yazacak bu çeyrekte.
Bunuda hesaba katarsak 5 milyarı aşabilir karı sadece 1 çeyrekte.
Çok iyi bir çeyrek sonucu alacağız.
KAP: [AHGAZ AKCNS AKSEN ALKIM ASTOR AYDEM BASGZ BERA BRSAN CANTE CCOLA CIMSA DOAS DOHOL ECZYT ENKAI ERBOS ERCB EREGL FENER GOZDE ISDMR ISFIN ISGYO ISMEN KCHOL KERVT KLRHO KORDS KRDMD MAVI OYAKC PENTA QUAGR SAHOL TAVHL TMSN TOASO TTKOM TURSG ULKER U
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1159507
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...88c4bd15271d36
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...88c4bd15341d37
BIST Pay Endeksleri 2023-06-16
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı
Pay Endeksleri Kural Seti'nin 10.3. maddesine istinaden Borsa İstanbul Genel
Müdürlüğünce; BIST 100, BIST 50, BIST 30, BIST Likit Banka, BIST Banka Dışı Likit
10, BIST Sürdürülebilirlik ve BIST Sürdürülebilirlik 25 endekslerinde 2023 yılı
üçüncü üç aylık dönemi için (01.07.2023-30.09.2023) ekli tabloda yer alan değişikliklerin
yapılmasına karar verilmiştir.
Uzun vade temettuculer için bu teslanin internet üzerinden satışı keza Mercedesin ayni sisteme geçiyor oluşu doasi uzun vadede olumsuz etkileyebilir.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse de olumsuz düşününler satış yapıp kaçtı epeydir elini taşın altına koyanlar realiteyi görenler spekülasyon ile hareket edenler satışları kırılmış olmalı..
Ben tahtacı olsam 200 üstüne atarım,bilirim ki yine gelecekler..
piyasanın tadı tuzu yok... toparlaması lazım artık...
gözü halen daha aşağıda... olmaz olsun... :(
Bugün DOAS DOAS DOAS DOAS yine iyi direndi, artık tabana oturdu gibi görünüyor,hade bakalım artık hareket göster, asla yatırım tavsiyesi olmadan tabiki.
Gedik yatırım 21 milyar kar bekliyor. Hedef fiyatı 192. 😀 bunların yapacağı analizin ta aq
2023-2024 iki yılda toplam 37 milyar kar tahmini yapmislar. Bu rakam şuanki piyasa değerinden fazla.
21 milyara hedefi 192 TL ?
. Geçen sene hedefler 240-280 arasiydi.
Elindeki lotu mu cikmak istiyor ?
Piyasa ihracat yapan firmalar,otomotiv ve banka diye bağıriyor resmen.bunlar gidecektir.
Gedikteki hedef en azından kısa süreli .oraya gelince geldi .bunndan sonra hedef 350 diyecekler.
Hedefte senesonu diye birşey yazmıyor ki.
Ayrıca toaso ve Froto daima ayrisiyor.
Patronun yatirimci ekibi nasıl destek veriyor acaba.senede 2 gün ayrismak için haber çıkıyor o zamanda endeks -3-5 gidiyor.yarin endeks yukarı belli etti kendini.bugun karışık
doas tahtacisi kanser eder. Bu hisse ekrana bakma hissesi değil.ekran için koç grubu bankalar uygun.
Borsa arti giderken eksi giden doas.
Anlaşıldı güzel firmasin ama hissen tam bir fasarya. kâr iyi, satışlar iyi, kasa döviz dolu. Ben firmayı savundum ama hissesi iyice baydı.bundan kurtulacağım fiyata geldi mi satarım.
İşte hissede mükemmel oyun var.
Bundan ekmek yemek kolay değil.
Zaman kaybısın doas
.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS, Ula numara yapmayı bırak, yeter mal topladığın, tahminim bu gün bi hareket çekecen izliyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Yarın faiz kararı çıkınca rahatlar,faiz 20 ve üstü cikmazsa boşuna darladilar derler gideceği yere gider yazık ettiler herkes tepki veriyor bu arkadaş iskartada uyutuluyor
Başkalarını bilmem ama benim hisseleri alamazsın keltoş
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altına yaptı yine oc
Uzun bayram tatiline nakit ile girmek için son günü beklemiştim. İyi fırsat verdi. Tşkler tahtacı.
Potansiyelin var, dönücem geri.
Faiz de düşük geldi sen daha neyi bekliyorsun kanser ettin be
TÜVTÜRK'ten araç muayeneleri için flaş karar
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, araç muayene işlemleri konusunda yeni bir duyuru yaparak sektörde önemli bir dönüşümün başladığını duyurdu.
E-devletten giriş yapılarak,kırtasiye bürokrasisinden kurtulmayı hedefliyor.
Her ne kadar kakalamış gibi düşünülsede gyo hisseleri olan 310 milyon lotu 16.46 dan aldı,,şimdi fiyat 27.34 tavan.
Doas karda.
Benim anlamadığım şu. 1. Çeyrek borsada pekçok şirketin bilanço arı pek iyi gelmedi. İkinci çeyrekte de çok iyi gelmeyecek. Piyasada borsada bilanço tarafı satın alınacak hala güçlü giden çok şirket yok.
Doaş ise ilk çeyrekte beklentileri altüst etti. Bu çeyrektede bir öncekinin üstüne koyacak.
Neden satın almıyorlar? Borsada kaç şirket kaldı ki İy bilanço post edebilen?
Ben de anlamadım,online satış hikayesi mi acaba?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi